Jump to content

Declaratii de avere


gelu

Recommended Posts

Astazi m-am enervat citind in ziar declaratia lui Petrea Ionel, unicul (si probabil magnificul) sef de la ITM. Nu am habar cum de a scapat asta neschimbat pe functie in timp ce toti ceilalti sefi de institutii au fost rulati constant. Dar nu asta este important, cel putin nu pentru mine.

Intr-o doara m-am uitat sa vad pe ce bani, bineinteles de la buget, ne enerveaza omul! Si cum alte surse nu aveam, m-am uitat la ce-a zis el cu gurita sa si au consemnat cu manuta atat el cat cat si consoarta (daca despre ea este vorba in propozitie!). Asa ca am purces pe situl itm Galati la sectiunea declaratii de avere unde pierdute in plebe am gasit doua nume Petrea: Ionel si respectiv Maricica http://www.itmgalati.ro/avere2011.htm.

Cred ca astia sunt sot - sotie (oarecum asta lasa sa se inteleaga declaratia ei de avere).

Desi regulile scrise in josul formularului spun sa apara mentionate bunurile comune declaratiile difera in puncte esentiale:

- el are casa in oras, si casa mare, de 242 metri patrati, ea are apartament;

- ea are pamant in afara orasului, el nu;

- el are o masina volkswagen, ea are doua: un opel si un matiz;

- el apare in declaratia ei ca aducator de bani, el nu o cuprinde pe ea nici macar pe pasiv;

- in ambele declaratii banii sunt frumusei pentru niste bugetari stresati, cu sabia schimbarii in permanenta deasupra capului!

Acu vorbesc doar de banii din scripte pentru ca nu am auzit de controale care se termina cu zambete si pupaturi dupa ce se da darul la slujbasul public si nu vreau sa insinuez!

Revin cu precizarea: daca am citit superficial si am inteles prost ca cele doua persoane sunt sot sotie imi cer scuze! Dar daca astia sunt sot sotie cineva ar trebui sa-i traga de testicole/ovare si sa-i intrebe ce-i cu declaratiile astea trunchiate si facute in bataie de joc! Macar sa le dea un bobarnac public si sa ne mai lase cu aerele astea de fete mari si neprihanite si de aparatori ai legii!

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.