Jump to content

Militar gălăţean grav rănit în Afganistan


dcp100168

Recommended Posts

Militar gălăţean grav rănit în Afganistan

Un militar din Galati, a fost grav rănit, astazi, în Afganistan, în urma exploziei unui dispozitiv improvizat. In prezent, subofiterul se afla la Spitalul Militar din baza Lagman, unde medicii încearcă să îi salveze viaţa. El era plecat in Afganistan impreuna cu unitatea din Focsani, de care apartine. Militarul ranit este plutonierul adjutant Florinel Enache si face parte din Batalionul 280 Infanterie.

In acest moment, Romania are peste 1.800 de militari in Afganistan. Batalionul 280 Infanterie Mecanizată executa operaţii în sprijinul păcii sub comandă NATO, în provincia Zabul.

Pana in acest moment, 80 de militari romani au fost raniti pe teatrul de operatiuni din Afganistan, iar 19 si-au pierdut viata.

a1galatibraila.ro

Link to comment
Share on other sites

Vesti bune pentru militarul rănit în Afganistan

Vesti bune pentru familia militarului galatean ranit, zilele trecute, in Afganistan. Plutonierul adjutant Florinel Enache se simte mai bine si a fost mutat, in cursul acestei zile, in Germania la centrul medical al Armatei Americane din Lanstuhl. Cand isi va reveni complet, el va putea sa se intoarca acasa. Conform datelor oferite de oficialii Ministerului Apararii Nationale, plutonierul adjutant Florinel Enache a fost mutat la o baza americana din Germania, starea sa de sanatate fiind stabila.

Reamintim ca, in cursul zilei de vineri, plutonierul adjutant Florinel Enache a fost grav rănit în Afganistan, în urma exploziei unui dispozitiv improvizat. El a fost dus de urgenta la spitalul militar Langman, unde medicii au reusit sa il stabilizeze. Potrivit oficialilor Armatei Romane, el se afla acum in afara oricarui pericol.

Romania are in acest moment peste 1.800 de militari desfasurati in zonele de conflict din Afganistan, acestia fiind implicati in misiuni desfasurate sub comanda internationala. Batalionul 280 Infanterie Mecanizată, din care face parte galateanul ranit, executa operaţii în sprijinul păcii sub comandă NATO, în provincia Zabul. Pana in acest moment, 80 de militari romani au fost raniti pe teatrul de operatiuni din Afganistan, iar 19 si-au pierdut viata.

a1galatibraila.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.