dcp100168 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Lotul naţionalei României pentru stagiul din Turcia Selecţionerul României, Victor Piţurcă, a anunţat, marţi, numele jucătorilor care vor pleca în vacanţa din staţiunea turcă Belek, programată în perioada 12-19 mai, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal. Luni, 12 mai, la ora 9.45, se vor prezenta la Aeroportul Internaţional Henri Coandă următorii jucători: Bogdan Lobonţ (Dinamo Bucureşti), Dănuţ Coman (Rapid Bucureşti), Marius Popa (Poli Ştiinţa Timişoara) - portari, Cristian Săpunaru (Rapid Bucureşti), Dorin Goian, Sorin Ghionea, Mirel Rădoi, Ovidiu Petre, Nicolae Dică, Bănel Nicoliţă (toţi Steaua Bucureşti), Cosmin Moţi, Adrian Cristea, Florin Bratu (toţi Dinamo Bucureşti), Ciprian Deac (Oţelul Galaţi/CFR Cluj) - jucători de câmp. Decolarea spre Turcia este prevăzută pentru 12 mai, la ora 11.30, revenirea în ţară urmând să aibă loc în ziua de 19 mai.
dcp100168 Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Deac: "Sînt surprins, dar sper să merg la Euro"Mijlocaşul Oţelului, Ciprian Deac (22 de ani), convocat în lotul lărgit al echipei naţionale s-a arătat surprins şi în acelaşi timp încîntat de convocarea sa pentru stagiul de relaxare din Antalya premergător începerii pregătirilor pentru turneul final. "Sincer, nu mă aşteptam să fiu inclus în lotul lărgit, pentru că, totuşi, joc la Galaţi. Am tot auzit însă că domnului Piţurcă îi place de mine. Am aflat de ieri de convocare, m-a anunţat domnul Grigoraş. Sper să prind şi lotul pentru Euro. Ar fi incredibil! Am tras tare în ultima vreme şi nu voi merge în Turcia în vacanţă, ci mă voi pregăti suplimentar. Îmi pare rău că nu vin în Turica şi vedetele Chivu şi Mutu, mi-ar fi plăcut să-i cunosc personal. Poate îi voi întîlni la Euro", a spus internaţionalul de tineret pentru tricolori.ro.
dcp100168 Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Piţurcă renunţă la Deac Selecţionerul echipei naţionale a României, Victor Piţurcă, a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că unul dintre cei doi jucători la care va renunţa pentru turneul final al Campionatului European din Austria şi Elveţia va fi mijlocaşul formaţiei CFR Cluj, Ciprian Deac. "Noi plecăm la drum cu un lot de 25 din care vom renunţa la doi jucători. Unul dintre aceştia va fi Deac pe care l-am chemat pentru a lua contact cu naţionala", a spus Piţurcă.
Recommended Posts