Jump to content

Bărbat din Botoşani omorât de un tânăr din Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

Bărbat din Botoşani omorât de un tânăr din Galaţi

Duminica seara, la Bixad, un barbat din Botosani a fost omorat de un tanar din Galati. Cei doi lucrau in constructii in localitatea Bixad. Duminica au fost la Sambra Oilor apoi la intoarcere au mai baut la barul din Bixad. Pe fondul consumului de alcool intre ei a survenit o discutie contradictorie.

Putin dupa ora 21, in fata localului din Bixad, tanarul in varsta de 21 de ani din Galati l-a injungiat pe barbatul din Botosani. In stare grava victima a fost transportata la spital, unde in jurul orei 23 a decedat.

Autorul a fost retinut si incarcerat in Arestul Inspectoratului de Politie al Judetului Satu Mare.

informatia-zilei.ro

Link to comment
Share on other sites

Un gălăţean a fost arestat pentru crimă la Satu Mare

Tragedia s-a petrecut zilele trecute, imediat după încheierea festivalului de folclor Sâmbra Oilor, de lângă comuna Bixad, judeţul Satu Mare. Autorul, Alexandru Hotnog (21 ani), din Galaţi, şi victima, Ioan Călin (31 ani), din Botoşani, băuseră în acea zi mai multe beri într-un magazin sătesc. Se cunoşteau de mai mulţi ani, amândoi ajungând în Ţara Oaşului pentru a munci, aşa că mica lor distracţie nu părea să aibă o finalitate atât de neaşteptată. O discuţie a degenerat totuşi pe fondul consumului de alcool.

Potrivit unor martori, totul s-ar fi întâmplat după ce Alexandru şi Ioan au părăsit magazinul. "Au venit doi, au intrat, au băut o bere şi au ieşit. A aruncat careva o sticlă, s-au sculat toţi cei de pe terasă în picioare. La un moment dat l-am auzit pe unul că a strigat că l-au tăiat. Cred că erau puşi pe scandal", a declarat un martor.

Oamenii aflaţi în zonă l-au găsit pe botoşănean zăcând într-o baltă de sânge pe caldarâm, cu o tăietură adâncă în zona inimii. Ioan Călin a murit la scurt timp după ce a fost înjunghiat, iar fostul său coleg, gălăţeanul Alexandru Hotnog, a ajuns în arestul poliţiei.

"În urma investigaţiilor efectuate în cauză a rezultat faptul că, pe fondul consumului de alcool, Alexandru H. i-a aplicat o lovitură cu un cuţit în zona toracică victimei Ioan C.. Suspectul a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru comiterea infracţiunii de omor", se precizează într-un comunicat al IPJ Satu Mare.

Magistraţii Tribunalului Satu Mare au emis pe numele gălăţeanului un mandat de arestare pentru 29 de zile. Tânărul riscă să îşi petreacă după gratii între 10 şi 20 de ani.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.