dcp100168 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Szekely pleacă la SteauaDirectorul general al grupării Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat, marţi, că a primit o ofertă de 1,5 milioane de euro din partea FC Steaua pentru transferul mijlocaşului Janos Szekely, mai rămânând doar ca "roş-albaştrii" să se înţeleagă cu jucătorul. "Am primit o ofertă de 1,5 milioane de euro pentru Szekely de la Steaua. Vreau să precizez că nu am primit nicio ofertă de la Rapid, probabil cei de acolo când spun asta vor să se remarce. Rămâne acum ca Steaua să mai negocieze cu jucătorul, să se înţeleagă la salariu, iar dacă se înţeleg cu el... Sunt şanse mari să ajungă la Steaua, însă în fotbal e posibil orice", a spus Stan.Finanţatorul stelist Gigi Becali a confirmat declaraţia directorului general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, spunând că s-a ajuns la o înţelegere pentru transferul mijlocaşului Janos Szekely, rămânând acum ca Steaua să negocieze cu jucătorul. "Este adevărat că ne-am înţeles cu Oţelul pentru 1,5 milioane de euro, acum mai rămâne să negociem cu jucătorul. Sper să vină la Steaua, dar să vedem", a declarat Becali.Szekely: Am mai multe oferte şi vreau să fac cea mai bună alegere Mijlocaşul echipei Oţelul Galaţi, Janos Szekely, a declarat că a primit oferte de transfer de la mai multe echipe, nu numai de la Steaua, dar a precizat că vrea să vadă unde îi va fi cel mai bine şi să aleagă cea mai bună soluţie. "Ştiu că am oferte de la mai multe echipe, urmează să cântăresc bine, să văd unde îmi va fi cel mai bine şi să aleg cea mai bună soluţie. Nu sunt disperat să plec de la Oţelul. Aş vrea să joc la o echipă care va participa în cupele europene, iar anul acesta poate va juca şi Oţelul acolo", a spus Szekely.În cursul serii, Szekely şi-a dat acordul şi transferul a fost parafat.
dcp100168 Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Szekely va semna cu Steaua, spune impresarul jucatoruluiImpresarul mijlocaşului Janos Szekely de la Oţelul Galaţi, Ionel Codoban, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că jucătorul s-a înţeles cu FC Steaua şi va semna un contract pe cinci ani cu gruparea din Bulevardul Ghencea. "Negocierile durează cam de o lună, cluburile s-au înţeles şi Janos s-a înţeles cu Steaua, transferul este ca şi realizat, rămâne să se semneze doar actele. Jucătorul va semna cu Steaua pe cinci ani", a spus Codoban. Contactat telefonic, Janos Szekely nu a dorit să comenteze acest lucru, însă nu a negat infomaţia.Codoban: „Szekely a semnat cu Steaua!”Impresarul Ioan Codoban a declarat că s-a ajuns la un acord pentru transferul lui Janos Szekely la Steaua. „După două zile de negocieri, Gigi Becali a acceptat toate condiţiile cerute de jucător şi de Oţelul Galaţi. Am semnat deja actele, Szekely este pentru cinci ani jucătorul formaţiei Steaua Bucureşti”, a spus impresarul.
dcp100168 Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Szekely: Este cel mai important pas din cariera meaMijlocaşul gălăţean Janos Szekely, care a semnat, marţi seară, un contract pe cinci sezoane cu FC Steaua, a declarat că acest transfer este cel mai important pas din cariera sa, deoarece şi-a împlinit visul de a juca în Liga Campionilor, informează site-ul grupării "roş-albastre". "Sunt foarte fericit că am ajuns la Steaua. Este cel mai important pas din cariera mea, fiindcă am ajuns la o echipă mare, cu care am şansa de a mă lupta pentru titlul de campion. Pot spune că mi-am împlinit un vis, acela de a juca în Liga Campionilor. Le mulţumesc conducătorilor, colegilor şi suporterilor de la Galaţi pentru sprijinul acordat până acum şi imi doresc din tot sufletul să nu dezamăgesc suporterii Stelei şi pe oamenii care m-au transferat aici", a spus Szekely.Janos Szekely, care va împlini 25 de ani pe data de 13 mai, este primul transfer oficial anunţat de Steaua pentru sezonul viitor. Conducătorii celor două grupări anunţaseră marţi că suma transferului este1,5 milioane de euro.
dcp100168 Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Oţelul va avea o cotă de 15 la sută dintr-un transfer ulterior al lui Szekely Gruparea Oţelul Galaţi, care l-a cedat pe mijlocaşul Janos Szekely clubului Steaua în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro, va încasa şi o cotă de 15 la sută în cazul unui transfer ulterior al jucătorului, informează site-ul grupării gălăţene. "Înţelegerea dintre cele două grupări presupune şi o cotă de 15 la sută pentru Oţelul dintr-un viitor transfer al lui Szekely", se arată în comunicatul clubului din Galaţi. Janos Szekely a semnat, marţi seară, cu FC Steaua, un contract valabil pe cinci sezoane.
dcp100168 Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Szekely: "Ce sa caut eu la Steaua? Sunt ungur"Transferul mijlocasului Janos Szekely de la Otelul Galati la Steaua a fost la un pas sa pice dupa ce fotbalistul in varsta de 25 de ani s-a temut de xenofobia patronului din Ghencea, Gigi Becali. Dupa ce a batut palma cu Marius Stan, Gigi Becali l-a contactat pe Janos Szekely si i-a transmis ca il asteapta la Steaua. Mijlocasul dreapta a fost insa sceptic, datorita xenofobiei de care a dat dovada Gigi Becali in ultimul timp."Nea Gigi, ce sa caut eu la Steaua? Sunt ungur, tu ai ce ai cu ungurii...", i-a spus Szekely lui Becali. Patronul Stelei a inceput sa rada si i-a spus fotbalistului in stilul caracteristic ca nu e nici o problema daca e ungur. "Bai, Janos, tu ce ungur esti ma? Esti tradator de tara si de neam? Hai la Steaua ca nu e asta o problema", a fost raspunsul lui Gigi Becali. In cele din urma cele doua parti au ajuns la un acord, iar Steaua a platit in schimbul lui Szekely 1.5 milioane de euro, urmand ca fotbalistul sa incaseze un salariu de 250.000 de euro pe sezon.http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/ ... -ungur.htm
Recommended Posts