Jump to content

Petre Grigoraş s-ar putea întoarce la Oţelul


dcp100168

Recommended Posts

Petre Grigoraş s-ar putea întoarce la Oţelul

Antrenorul Pandurilor este tentat să accepte oferta fostei sale echipe, în locul variantei Steaua.

Deşi este dorit insistent şi pe banca Stelei, antrenorul Pandurilor, Petre Grigoraş, este mai degrabă tentat să se întoarcă la Oţelul decât să i se subordoneze lui Gigi Becali.

Antrenorul de 48 de ani a refuzat recent şi câteva oferte extrem de tentante venite din zona Golfului Persic, motivând că are deja o propunere foarte bună din Liga I.

Ulterior, „Grig", care mai are contract cu echipa din Târgu-Jiu până în iunie 2013, a lăsat de înţeles că destinaţia sa va fi Galaţiul. „Mai degrabă m-aş întoarce la Oţelul decât să ajung la Steaua. Cu Gigi Becali nu am lucrat, nu ştiu cum e, dar cu Marius Stan am făcut-o şi e mereu o mare plăcere", a declarat Grigoraş.

Chiar dacă actualul antrenor al gălăţenilor, Dorinel Munteanu, mai are şi el un an de contract cu Oţelul, şansele ca el să rămână la Galaţi sunt aproape nule.

Dorinel vrea să plece în Germania

Omul care a reuşit să câştige primele trofee din istoria Oţelului, titlul şi Supercupa României, este decis să plece cu orice preţ în Germania, mai ales că rezultatele pe care le-a obţinut în acest sezon au fost mult sub aşteptări, iar mai vechiul său conflict cu galeria gălăţeană s-a acutizat în ultima vreme.

"După ce am reuşit să-mi fac un nume în România, visul meu este să antrenez o echipă din Germania. Am dobândit experienţă ca antrenor în campionatul României şi în Liga Campionilor. Aş accepta să lucrez şi în liga a doua germană. După terminarea sezonului voi lua în calcul eventualele oferte pe care le am", a declarat „Munti".

L-ar putea resuscita pe Gabi Paraschiv

Revenirea lui Petre Grigoraş ar putea reprezenta o gură de oxigen pentru cel mai iubit jucător din lotul Oţelului, Gabi Paraschiv. Veteranul de 34 de ani, căpitan al echipei de la malul

Dunării în sezonul în care s-a câştigat campionatul, n-a fost nici măcar rezervă în ultimele cinci partide, iar ruptura dintre el şi Dorinel Munteanu pare a fi ireconciliabilă.

Printre jucătorii ignoraţi în ultima vreme de către actualul tehnician al gălăţenilor se mai numără şi alte nume grele precum Sorin Frunză (34 de ani) sau Gabriel Viglianti (33 de ani).

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.