Jump to content

Gălăţean mutilat de propriul cal

dcp100168

Recommended Posts

Gălăţean mutilat de propriul cal

Un gălătean de 63 de ani a rămas fără o parte din braţul drept după ce a fost atacat de propriul armăsar. Ion Ciucă este din localitatea gălăţeană Brăneşti şi are calul de 5 ani. Spune că în tot acest timp a mai avut probleme cu el, însa nu se aştepta să devină atât de agresiv. Atacul a fost atât de fulgerător încât omul a crezut că îşi trăieşte ultimele clipe de viaţă. ”Când am văzut ce mi se întâmplă, am dat repede drumul la căpăstru ca să nu se repeadă din nou la mine. A luat-o atunci pe câmp şi dus a fost”, a spus bărbatul de pe patul de spital. Bărbatul a fost internat la Spitalul de Urgenţă şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale. Din fericire, îşi va mai putea folosi braţul, iar medicii cred că a avut noroc, că animalul nu i-a smuls braţul din umăr. Medicii veterinari spun că în această perioadă animalele se împerechează şi din acest motiv devin foarte agresive. Ion Ciucă este decis să îşi vândă calul. Mai mult, el le-a spus rudelor să-i găsească un cumpărator, înainte de a se externa.

presagalati.ro