Jump to content

Admiterea la liceele gălăţene 2012


dcp100168

Recommended Posts

Admiterea la Colegiul „C. Negri” începe mai devreme

Pentru elevii care optează să urmeze la Colegiul „Costache Negri” profilul pedagogic, specializarea puericultor sau optează pentru clasele de bilingv trebuie să se înscrie mai devreme, în perioada 28-30 mai. Cei înscrişi la profilul pedagogic trebuie să susţină probe de aptitudini pe 1 şi 2 iunie, la educaţie fizică, dicţie, muzică şi desen. Testul de limbă engleză, pentru clasele bilingve, se va da pe 31 mai.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Când se susţin probele de aptitudini şi testele pentru clasele de bilingv

Începând de astăzi elevii care vor să se înscrie la liceele vocaţionale sau la cele care au clase de bilingv trebuie să solicite de la şcoli eliberarea anexelor fişelor de înscriere.

Între 28-30 mai, trebuie să se înscrie la unităţile unde vor susţine probele care se vor desfăşura în perioada 31 mai - 2 iunie.

Examenele la limba engleză se vor susţine în două centre: CNMK şi CNVA. Pe data de 31 mai, la ora 12,30 va avea loc proba scrisă, iar cea orală de la ora 14,00.

Testarea la limba franceză a fost programată pe 1 iunie la „Cuza” (9,00 – scris, 11,00 – oral).

La Seminarul Teologic, trei probe se vor da pe 31 mai (10,00 – dicţie şi muzică, 13,00 – desen după natură, 16,00 – compoziţie plastică), iar pe 1 iunie, la ora 9,00, se va susţine proba scrisă la cunoştinţe de religie.

La Colegiul „C. Negri”, pentru specializarea puericultori se va da desen şi educaţie fizică pe 31 mai, începând cu ora 7,30 şi muzică şi interviu pe 1 iunie, cu începere de la 12,00.

Pentru Liceul cu Program Sportiv probele au fost planificate pe 31 mai, cu începere de la 9,00, în timp ce Colegiul „Traian Vuia” îşi va testa candidaţii pe 2 iunie, începând cu ora 8,30.

Liceul de Arte va organiza probe pe 31 mai şi 1 iunie, pentru toate cele trei specializări: muzică, teatru şi arte plastice.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ghidul candidatului la admiterea la liceu

* Primele în lista cu opţiuni se vor trece specializările şi şcolile cele mai dorite, chiar dacă elevul nu este sigur că va intra acolo * Apoi se trec specializările şi unităţile care sunt mai puţin dorite, dar unde au cele mai mari şanse să fie admis * Pentru siguranţă, în final se mai trec alte câteva opţiuni pentru licee unde anul trecut s-a intrat cu medie mai mică decât cea pe care o va avea candidatul *

Absolvenţii de gimnaziu de anul acesta au la dispoziţie 5.418 locuri la licee, pentru cei aproximativ 4.700 de elevi care susţin evaluarea naţională. Pe 4 iulie se va afişa lista candidaţilor în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere. Între 5-8 iulie se face completarea şi depunerea fişelor de opţiuni, în funcţie de programările făcute de fiecare şcoală. În paralel, până pe data de 9 iulie se va desfăşura verificarea fişelor martor şi corectarea eventualelor greşeli, de către elevii însoţiţi în mod obligatoriu de părinţi. Repartiţia computerizată se va desfăşura pe 14 iulie.

Cum se completează fişele cu opţiuni

Completarea opţiunilor pe fişa de admitere se face în ordinea preferinţelor candidatului. Pe primele locuri trebuie trecute opţiunile pe care le doreşte cel mai mult, chiar dacă nu este sigur că media îi permite să intre la acele specializări şi licee. În continuare vor fi trecute opţiunile pe care le-ar agrea şi la care este sigur că intră cu media de admitere pe care o are. Pentru siguranţă, ar trebui trecute şi câteva opţiuni mai puţin dorite, la care s-a intrat anul trecut cu medii mai mici decât cea pe care o va obţine. E mai bine să fie admis chiar şi la un liceu care nu-i place, decât să nu intre deloc.

O altă regulă este să nu completeze o opţiune nedorită înaintea unei opţiuni dorite, pe motiv că nu ştie dacă are şanse să intre. Prima opţiune este şi prima luată în considerare pentru fiecare elev. Să spunem că îşi doreşte CNVA matematică-informatică, dar nu ştie sigur dacă va intra cu media sa la acest profil şi are mai multe şanse la CNMK, la aceeaşi specializare. Locul de la CNMK nu i-l poate lua nimeni, dacă are şi media corespunzătoare. Dacă va trece CNMK primul pe listă, repartiţia se va face automat acolo şi ar putea rata şansa de a fi admis la CNVA (dacă ea există). De aceea, este recomandat să treacă întâi CNVA şi apoi CNMK. Completarea unui număr mare de opţiuni pe fişa de admitere nu poate dăuna în niciun fel. În schimb, un număr prea mic de opţiuni îi poate diminua serios şansele de a fi admis. Există riscul de a nu avea o medie suficient de bună pentru niciuna din opţiunile exprimate.

Cum şi de ce se face validarea fişelor

Validarea fişelor este o operaţiune simplă, dar obligatorie pentru toţi candidaţii, deoarece eventualele greşeli apărute în transcrierea mediilor din cataloagele şcolare pe fişa de opţiuni, în completarea numelui candidatului sau scrierea neciteaţă a codurilor liceelor pot duce la pierderea profilului dorit. Computerul “nu ştie” că un elev a completat codul 131, dar de fapt îl interesează specializarea cu numărul 113, sau că media de absolvire nu este 6,75, ci 9,75!

Pentru a evita neplăcerile cauzate de transcrierea greşită a datelor de pe fişă, procedura necesită tipărirea fişelor aşa cum au fost introduse ele în baza de date. Fişa astfel tipărită, numită “fişa martor”, se transmite la şcoala de provenienţă. Diriginţii claselor au obligaţia să-i cheme la şcoală pe toţi elevii însoţiţi de părinţi, pentru a verifica datele şi pentru a semna pentru conformitate. Neconcordanţele între fişa completată şi fişa martor trebuie semnalate imediat conducerii şcolii, care e obligată să facă demersuri pentru a se corecta erorile.

Care e algoritmul de repartiţie?

Algoritmul de repartizare ordonează elevii descrescător după media de admitere, repartizându-i pe rând, începând de la elevul cu cea mai bună medie. Pentru fiecare elev, se caută prima opţiune de pe lista unde mai sunt locuri libere şi elevul este repartizat la acea opţiune. Un elev care nu are suficiente opţiuni în fişă şi nu are şanse să prindă niciun loc liber la liceele pe care şi le-a dorit va rămâne nerepartizat.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Locurile la admiterea în liceu şi ultimele medii cu care s-a intrat anul trecut

Judeţului Galaţi i-au fost repartizate 5.418 locuri la liceu, dintre care 1.848 sunt la filieră teoretică, 3.318 – la filieră tehnologică şi 252 – la filieră vocaţională.

La filiera teoretică, locurile au fost împărţite astfel: 616 – uman, 1.232 – real.

La tehnologic, sunt 1.736 de locuri la profil tehnic şi 952 la servicii.

La vocaţional sunt 84 de locuri la profil sportiv, 56 la teologic, 28 la muzică, 28 la arte vizuale, 28 la teatru şi 28 la pedagogic.

Numărul de elevi la clasă este de 28. Şcolarizarea elevilor romi şi a celor din Republica Moldova se face peste efectivul de 28 elevi/clasă, fără a depăși limita de 30 elevi/clasă.

PLAN DE ŞCOLARIZARE - ÎNVĂŢĂMÂNT LICEAL - CURSURI DE ZI - ANUL ŞCOLAR 2012-2013

Link to comment
Share on other sites

Se va intra la liceu cu medii mai mici

* Doar bătălia pentru clasele de elită va fi mai crâncenă * Numărul mediilor între 9.50 şi 10.00 a rămas aproape acelaşi ca anul trecut, dar a scăzut cu aproximativ 100 numărul celor între 9.00 şi 9.49 * Anul trecut, a fost o singură campioană la gimnaziu, anul acesta numărul performerilor a crescut la cinci * S-a dublat numărul mediilor sub 5.00

La admiterea la liceu de anul acesta sunt 343 de medii peste 9.50, în timp ce anul trecut au fost doar 325. Medii între 9.00 şi 9.49 sunt anul acesta 410 , în timp ce anul trecut au fost 518, deci cu mai bine de 100 mai puţine, ceea ce ne face să credem că anul acesta ultimele medii de intrare la unele profiluri de la liceele bune vor fi mai mici. În schimb, bătălia va fi pe profilurile de vârf, acolo unde se vor înghesui elevii cu medii mai mari de 9.50. E bine însă ca toţi candidaţii să completeze cât mai multe opţiuni pe fişele de înscriere.

Medii între 8.50 şi 8.99 sunt acum 452, iar anul trecut au fost ceva mai multe - 579. A scăzut cu peste 200 numărul mediilor între 8.00 şi 8.49. Acum sunt 487 de elevi, comparativ cu 725 care au avut aceeaşi tranşă de medii în 2011. Medii între 7.00 şi 7.99 sunt acum 962, mult mai puţine decât în 2011, când au fost 1.551.

S-a dublat numărul candidaţilor cu note sub 5.00

În 2012 sunt 935 de medii între 6.00 şi 6.99, mai puţine decât anul trecut, când au fost 1.492. Între 5.00 şi 5.99 sunt anul acesta 663 de medii, iar sub 5.00 sunt 325, aproape dublu faţă de anul trecut, când au fost numai 166. Diferenţa atât de mare poate fi pusă pe seama faptului că anul acesta s-au introdus camere de luat vederi şi la evaluare naţională.

Mai trebuie precizat că, faţă de 2011, anul acesta numărul candidaţilor este cu 1.300 mai mic.

Cinci medii de 10 curat

Dacă anul trecut doar opt elevi au avut media 10.00 la evaluare naţională, numărul lor a crescut considerabil în 2012, ajungându-se la 19. În acelaşi timp, sunt cinci candidaţi cu media de admitere 10.00 pe toată linia, în timp ce anul trecut a fost doar unul singur. Cei cinci campioni ai gimnaziştilor sunt Robert Râclea de la CNVA, Cristina Dinu de la Şcoala Nr. 42, Ana-Maria Fotache şi Silvia Taftă de la Şcoala Nr. 29 şi Bianca Stoian de la Colegiul „Spiru Haret” din Tecuci.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Absolvenţii de clasa a VIII-a vor începe completarea opţiunilor în fişele de înscriere

Absolvenţii clasei a VIII-a care au participat la evaluarea naţională şi părinţii acestora vor completa în perioada 5 - 8 iulie opţiunile în fişele de înscriere pentru admiterea în liceu, potrivit calendarului aprobat de MECTS.

Tot în aceeaşi perioadă, opţiunile din fişele de înscriere vor fi introduse în baza de date computerizată, iar între 6 şi 9 iulie părinţii şi candidaţii vor verifica fişele editate de calculator şi se va face corectarea greşelilor în baza de date computerizată.

Prima repartizare computerizată în învăţământul liceal de stat a absolvenţilor clasei a VIII-a care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului şcolar 2012 - 2013 va avea loc în 14 iulie.

agerpres.ro

Link to comment
Share on other sites

Peste 1.300 de absolvenţi ai clasei a VIII-a nu vor la liceu

Din cei 5.432 absolvenţi ai clasei a VIII-a din Galaţi, au participat la evaluarea naţională doar 4.757 de elevi, iar 4.115 şi-au exprimat dorinţa de a-şi continua studiile la licee. De asemenea, 246 elevi au susţinut testele eliminatorii pentru a fi admişi la licee cu profil vocaţional (Liceul de Artă, Liceul cu Program Sportiv, Seminarul Teologic, profilul pedagogic de la Colegiul Naţional “Costache Negri”), iar 81 de candidaţi au fost admişi pe locurile special destinate cetăţenilor de etnie rromă. Surprinzător este că un număr foarte mare de elevi au ales să nu mai urmeze cursurile unui liceu.

“1.317 absolvenţi de gimnaziu au rămas în afara admiterii la licee, fie pentru că nu au susţinut examenul de absolvire a celor opt clase, fie pentru că nu şi-au exprimat dorinţa de a urma un liceu”, ne-a declarat Nicoleta Crânganu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Galaţi.

Între 6 şi 9 iulie s-a realizat verificarea, de către părinţi şi candidaţi, a fişelor editate de calculator, corectarea greşelilor în baza de date computerizată şi listarea fişelor corectate din calculator. Ieri a expirat termenul limită pentru transmiterea bazei de date de la centrele de înscriere la centrul judeţean de admitere precum şi a listei absolvenţilor care nu participă la repartizarea computerizată. Tot ieri a avut loc şi predarea, de către comisia din centrul de înscriere, a fişelor de opţiuni originale, la centrul de admitere judeţean Galaţi.

Începe depunerea dosarelor de înscriere la licee

Inspectoratul Şcolar Galaţi va trimite astăzi baza de date la Centrul Naţional de Admitere, urmând ca mâine să aibă loc verificarea şi corectarea acesteia de către Comisia Naţională de Admitere şi comisiile de admitere judeţene, dar şi transmiterea modificărilor la comisia naţională. Pe 13 iulie elevii au posibilitatea să corecteze erorile care s-au mai strecurat, urmând ca apoi să aibă loc confirmarea încheierii modificărilor. O zi mai târziu se va desfăşura repartizarea computerizată în învăţământul liceal de stat a absolvenţilor clasei a VIII-a care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului şcolar 2012–2013. Pe 15 iulie vor fi afişate în unităţile de învăţământ gimnazial listele cu absolvenţii repartizaţi proveniţi din şcolile respective şi a listei cu locurile neocupate în unităţile de învăţământul liceal de stat din judeţul Galaţi. Elevii vor avea posibilitatea să verifice personal listele după ce pe 16 iulie fiecare liceu din Galaţi va afişa listele candidaţilor repartizaţi. În aceeaşi zi va începe şi depunerea dosarelor de înscriere la şcolile la care elevii au fost repartizaţi, procedura încheindu-se pe 26 iulie.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

506 elevi, nerapartizaţi în liceu, din cauza numărului redus de opţiuni

Peste 500 de elevi din totalul celor 150.725 de absolvenţi ai claselor a VIII-a nu au fost repartizaţi în licee, vineri, din cauză că au completat prea puţine opţiuni, pentru clasa a IX-a rămânând libere 29.479 de locuri în anul şcolar 2012-2013. Rezultatele primei etape de repartizare computerizată în licee au fost afişate, vineri, pe site-ul admitere.edu.ro.

Potrivit datelor centralizate de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului (MECTS), din cei 150.725 de absolvenţi ai claselor a VIII-a care au completat opţiuni, 150.219 au fost repartizaţi în licee. În urma acestei etape de repartizare au rămas neocupate, la nivel naţional, 29.479 de locuri în licee.

Colegiul "Vasile Alecsandri" Galaţi - locul 4 în ţară

Conform ierarhiei alcătuite după ultima medie de admitere, pe primul loc se află Colegiul Naţional Sf. Sava" din Capitală, care, la specializarea Matematică-Informatică, a avut ultima medie 9,93. Pe locul 2 se află Colegiul Naţional "Mircea cel Bătrân" din Constanţa, unde, tot la Matematică-Informatică, ultima medie de repartizare a fost 9,92. Pe locurile următoare sunt Colegiul "Fraţii Buzeşti" din Craiova (9,91), Colegiul "Vasile Alecsandri" Galaţi (9,91), Colegiul Naţional "Emil Racoviţă" din Cluj Napoca (9,77), Colegiul "Gh. M. Murgoci" Brăila (9,76), Liceul Teoretic Ovidius din Constanţa (9,76) şi Colegiul "Petru Rareş" Suceava (9,74).

Listele cu absolvenţii repartizaţi şi cu locurile neocupate în unităţile de învăţământ liceal de stat din judeţe şi din municipiul Bucureşti vor fi afişate şi în unităţile de învăţământ gimnazial până în 15 iulie, respectiv în fiecare unitate de învăţământul liceal până la 16 iulie, a precizat MECTS.

LISTA COMPLETĂ POATE FI VĂZUTĂ AICI!

Link to comment
Share on other sites

CNVA şi Pedagogic - cele mai bune licee din judeţ

* 19 candidaţi nerepartizaţi * CNVA - pe locul al III-lea pe ţară * 914 locuri libere * 10 sunt la bilingv franceză, la Economic

Rezultatele repartiţiei computerizate s-au afişat cu o zi mai devreme. 4.182 de elevi au fost repartizaţi, în timp ce 19 nu au fost repartizaţi din cauză că n-au pus suficiente opţiuni. Cea mai mare medie cu care s-a intrat a fost 10, iar cea mai mică - 3.59. Elevii nerepartizaţi au medii între 5,93 şi 4,05 şi vor avea suficiente locuri pentru a fi admişi în cea de-a doua sesiune.

CNVA-ul în top pe ţară

CNVA-ul rămâne unul dintre cele mai râvnite licee din ţară. Dacă anul trecut se situa pe locul al IV-lea la cea mai mare ultimă medie, la matematică-informatică bilingv, anul acesta a urcat pe locul al III-lea, cu 9.91, la aceeaşi specializare, după „Sf. Sava” din Bucureşti, „Mircea cel Bătrân” din Constanţa şi la egalitate cu „Fraţii Buzeşti” din Craiova.

La nivelul judeţului Galaţi cele mai râvnite licee sunt CNVA şi Colegiul „C. Negri”. Pe primele cinci poziţii la ultimele medii de intrare se situează CNVA: 9,91 - matematică informatică bilingv; 9,73 - ştiinţele naturii bilingv; 9,65 - matematică-informatică; 9,55 - filologie bilingv; 9,50 - ştiinţe sociale. Următoarele două poziţii sunt ocupate de două specializări de la Colegiul Naţional „C. Negri” (Pedagogic): 9,43 - ştiinţele naturii şi 9,33 - matematică informatică.

Top ruşinică

La polul opus se află celelalte zece licee unde s-a intrat cu medii chiar sub 4.00: Liceul de Marină (3,59), Liceul din Tg. Bujor (3.63), Colegiul Tehnic „P. Dimo” (3.66), Liceul din Iveşti (3.70), Liceul din Cudalbi (3.76), Liceul Tehnologic „Ov. Caledoniu” Tecuci (3.78), Liceul „A. Saligny” (3.80), Liceul din Pechea (3.82) şi Industrial Tecuci (3.85).

Peste 900 de locuri libere

Pentru cea de-a doua etapă a admiterii au rămas libere 914 locuri: Economic – 10, la bilingv franceză, Metalurgic – 24, Energetic – 128, „Radu Negru” – 149, Auto – 114, „D. Moţoc” – 34, „Saligny” – 69, Liceul din Pechea – 19, Liceul din Iveşti – 20, „Ov. Caledoniu” – 49, „Simion Mehedinţi” – 49, Liceul din Tudor Vladimirescu – 11, Marină – 90, Liceul din Cudalbi – 3, Liceul CFR – 91.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Luni începe a doua etapă a admiterii la liceu

Candidaţii nerepartizaţi în prima etapă a admiterii la liceu pot depune începând de luni, 16 iulie, până vineri, 20 iulie, noi fişe cu opţiuni. Pentru a doua etapă a admiterii la liceu au rămas disponibile 914 locuri. Pe 23 iulie va avea loc repartiţia computerizată.

Tot luni, 16 iulie, elevii care vor să candideze pentru cele 10 locuri rămase libere la profilul bilingv franceză de la Colegiul Economic trebuie să se înscrie pentru susţinerea testului de verificare a cunoştinţelor la această limbă modernă, care va avea loc pe 17-18 iulie.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Doar şapte elevi repartizaţi în etapa a doua la admiterea la liceu

Deşi la a doua etapă a admiterii la liceu ar fi trebuit să participe toţi cei 19 elevi care au rămas nerepartizaţi în prima rundă, pe listele de pe site-ul MECTS se regăseau ieri, la repartiţia computerizată, doar şapte admişi. E semn că mai bine de jumătate dintre candidaţi au renunţat să-şi mai completeze încă o dată o fişă cu opţiuni şi că au legat şcoala de gard.

Pentru ce-a de-a treia etapă care se va desfăşura între 3-10 septembrie au rămas libere peste 900 de locuri.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Doar 50 de elevi cu vârste peste 18 ani vor la liceu

Situaţia deloc plăcută în învăţământul gălăţean, unde doar 50 de elevi şi-au exprimat dorinţa de a urma un liceu cu frecvenţă redusă. Astfel, la Grupul Şcolar “Sfânta Maria” din Galaţi s-au înscris 23 de elevi, la Colegiul Tehnic “Radu Negru” - 11 elevi şi la Colegiul Tehnic “Aurel Vlaicu” - 16 elevi. Mediile de admitere pornesc de la 9,03 şi coboară până la 3,83 la Grupul Şcolar “Sfânta Maria” sau 4,08 la Colegiul Tehnic “Radu Negru”.

Candidaţii din seriile anterioare care împlinesc 18 ani până la data începerii anului şcolar 2012-2013 (11 septembrie 2012), s-au putut înscrie la liceele cu frecvenţă redusă până pe 25 iulie 2012. Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Galaţi a decis să prelungească această perioadă până la începutul anului şcolar pentru a putea şcolariza cât mai mulţi elevi cu vârste peste 18 ani.

Aproape 1.000 de absolvenţi au renunţat la şcoală

În 2012 un număr neaşteptat de mare de elevi gălăţeni a decis să nu se mai înscrie la liceu, fiind vorba de aproape 1.000 de absolvenţi de clasa a VIII-a, pentru că nu au susţinut examenul de absolvire a celor opt clase sau pentru că nu şi-au exprimat dorinţa de a urma un liceu. Din cei 5.432 absolvenţi ai clasei a VIII-a din Galaţi, au participat la evaluarea naţională un număr de 4.757 de elevi, iar 4.115 şi-au exprimat dorinţa de a-şi continua studiile la licee.

Pentru a se înscrie la liceu, elevii care au împlinit 18 ani trebuie să se prezinte cu foaia matricolă de absolvire a scolii gimnaziale (8 clase) în copie şi original, dar şi copie după actul de identitate. Elevii admişi deja la liceele cu frecvenţă redusă au obligaţia să se prezinte la unitatea şcolară la care au fost admişi în intervalul 1 august – septembrie 2012 pentru înscriere cu următoarele documente: foaie matricolă de absolvire a gimnaziului în original, fişa medicală şi cererea.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Până pe 3 septembrie se face înscrierea candidaţilor în a treia etapă de admitere la liceu

* Peste 900 de locuri libere * Se dau probe de aptitudini pentru Liceul Sportiv şi clasa de bilingv franceză de la Economic

Elevii care nu împlinesc vârsta de 18 ani până la 10 septembrie 2012 se pot înscrie pe locurile rămase libere la liceu pentru etapa a treia a admiterii, chiar dacă n-au participat la testele naţionale. Sunt aşteptaţi inclusiv absolvenţii de anul acesta care şi-au încheiat situaţia şcolară abia la corigenţele din luna august. Până pe 3 septembrie, candidaţii trebuie să se prezinte la şcolile gimnaziale pe care le-au terminat, pentru a completa fişele de înscriere pe locurile rămase libere. Prioritate la repartizare vor avea elevii care au susţinut evaluarea naţională. Ceilalţi vor completa doar media claselor V-VIII.

Candidaţii pentru locurile rămase libere la Liceul cu Program Sportiv şi la Colegiul Economic (clasa de bilingv franceză) trebuie să se înscrie pe 3 septembrie pentru susţinerea probelor de aptitudini şi a testului de limbă care se vor desfăşura pe 4 septembrie, începând cu ora 9,00. Pe 5 septembrie se vor afişa rezultatele acestor probe.

Pe 6 septembrie, reprezentaţii şcolilor gimnaziale sunt aşteptaţi cu fişele la ISJ Galaţi, iar pe 7 septembrie se vor afişa pe site-ul instituţiei rezultatele repartiţiei.

Unde au rămas locuri libere

Liceele gălăţene pun la bătaie, pentru cea de-a treia etapă de admitere, 907 locuri după cum urmează: 69 la „Anghel Saligny”, 91 la Grup Şcolar CFR, 114 la Colegiul Tehnic „Traian Vuia” (Auto), 128 la Energetic, 149 la „Radu Negru”, 24 la Metalurgic, 90 la Marină, 10 la Economic, 33 la „Moţoc”, 49 la „Simion Mehedinţi”, 22 la Tg. Bujor, 48 la „Caledoniu” şi 29 la Grup Şcolar Industrial, la Tecuci, 11 la Tudor Vladimirescu, 19 la Pechea, 1 la Cudalbi, 20 la Iveşti.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.