Jump to content

Concedieri la Autogara „Dumony”


Recommended Posts

Concedieri la Autogara „Dumony”

Mai mulţi angajaţi ai autogării „Dumony”, care fac parte din serviciul auxiliar, vor fi nevoiţi să spună adio locului lor de muncă, începând din această lună. Potrivit declaraţiei patronului autogării Dumony, Gheorghe Dumitru, măsura va afecta un număr de 30 de angajaţi care lucrează în serviciul auxiliar, ceea ce va face ca numărul angajaţilor să scadă la 80.

Omul de afaceri s-a arătat nemulţumit de faptul că activitatea desfăşurată de transportatorii rutieri este vitregită, comparativ cu transportul practicat pe calea ferată sau cu transportul public urban de persoane, cum este cel patronat de Transurb. „În ultimii ani, am fost nevoiţi să reducem numărul curselor pe care le facem, chiar dacă preţul biletelor, practicat de noi pentru anumite rute, este mai mic decât tariful practicat de CFR. De exemplu, un bilet CFR Galaţi- Bucureşti costă 80 de lei, în timp ce tariful practicat de noi pentru acelaşi traseu este de 45 de lei. Mai trebuie să spun că Transurb primeşte anual subvenţie de la Consiliul Local o sumă importantă de bani, în timp ce transportul rutier de persoane nu este atât de sprijinit cum sunt celelalte categorii de transporturi”, ne-a declarat Gheorghe Dumitru. Acesta se mai plânge de faptul că, numai în cursul unui singur an, cheltuielile aferente întreţinerii unui autobuz s-ar ridica la 8.000 de lei, sumă care nu include şi salariul şoferului de autobuz.

nepasadegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.