Jump to content

Rapid - Oţelul 1-0


dcp100168

Recommended Posts

ECHIPELE DE START

RAPID: Coman - Rui Duarte, Marcos Antonio, Oros, Ezequias - Grigorie, Pavlovici, N. Grigore - Roman, Pancu, Deac.

Rezerve: Vîtcă, Alexa, Ioniţă, Creţu, Sburlea, Surdu, Teixeira. Absenţi: Burcă, Herea (suspendaţi)

OŢELUL: Brăneţ - S. Cojoc, Sîrghi, Benga, S. Ilie, - Iorga, L. Filip, G. Paraschiv, Neagu, Stromajer - Pena.

Rezerve: Grahovac, Didi, Enescu, Antal, Frunză, Sg. Costin, Giurgiu. Absenţi: L. Buş, Perendija, Rîpă (suspendaţi), Viglianti, Sălăgeanu (neconvocaţi)

Link to comment
Share on other sites

Înfrângere dintr-un penalty inventat...

Rapid - Oţelul 1-0

Formaţia Rapid a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a XXXIV-a a Ligii I.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Deac, în minutul 81, dintr-un penalti acordat de centralul Radu Petrescu, după ce Benga l-a "ţinut" în careu pe Alexandru Ioniţă.

În minutul 57, Rapid a rămas în inferioritate numerică, Rui Duarte fiind eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben, pentru simulare. Tot o decizie greşită a arbitrului!

Rapid: Coman - Duarte, M. Antonio, Oros, Ezequias (Surdu '77) - Grigore, Pavlovici, Grigorie (Teixeira '62) - Roman, Pancu (Ioniţă '69), Deac. Antrenor: Răzvan Lucescu.

Oţelul Galaţi: Brăneţ - Cojoc, Sîrghi, Benga, Ilie - Filip, Neagu - Iorga (Antal '78), Paraschiv, Stromajer (Frunză '61) - Pena (Didi '78). Antrenor: Dorinel Munteanu.

Cartonaşe galbene: Rui Duarte '47, '57, Roman '84 / Neagu '66, Brăneţ '81, Paraschiv '82. Cartonaş roşu: Rui Duarte '57

Arbitri: Radu Petrescu (central) - Adrian Ghinguleac, Gheorghe Neacşu (asistenţi) - Augustus Constantin (rezervă).

La meci au asistat aproximativ 600 de femei şi copii, între care şi şase fane ale Oţelului.

Link to comment
Share on other sites

Arbitraj contestat de toţi

Arbitrajul a fost luat la ţintă şi după meciul din Giuleşti dintre Rapid şi Oţelul Galaţi. Contra ”centralului” Radu Petrescu s-au ridicat şi gazdele, dar şi învinşii.

”Este de neînţeles eliminarea lui Rui Duarte. Nici un începător nu făcea o asemenea stupizenie. E imposibil să se întîmple aşa ceva, ne lipseşte din finala Cupei unul dintre cei mai importanţi jucători. Vom face memoriu la Ligă. Pînă şi observatorul era uluit de decizia centralului”, a atacat preşedintele Constantin Zotta. Acelaşi oficial a completat: ”Îl înţeleg pe Răzvan dacă vrea să plece. Îl rog pe Crăciunescu să intervină măcar acum. Radu Petrescu şi-a bătut joc de culoarea vişinie. Rui a fost împins, chiar dacă nu cu o intensitate foarte mare. E greşit să-l elimini. Avem proba video şi vom cere şi părerea CCA”.

De partea cealaltă, Oţelul l-a învinuit pe arbitru de penaltyul care a decis meciul, Ioniţă căzînd uşor în careu. Antrenorul Dorinel Munteanu s-a dus la Radu Petrescu şi i-a zis ironic: ”Dă-mi mîna să te salut, că nu mă mai spăl zece zile la cît de bun eşti”.

gsp.ro

Link to comment
Share on other sites

Dorinel Munteanu: "Arbitrul nu trebuia sa rupa echilibrul jocului"

Tehnicianul echipei Otelul Galati, Dorinel Munteanu, a declarat dupa înfrângerea, cu scorul de 1-0, din meciul cu Rapid, ca arbitrul Radu Petrescu nu ar fi trebuit sa rupa echilibrul jocului eliminându-l pe Rui Duarte si ca nu i s-a parut ca a fost penalti înainte de golul gazdelor. "Noi ne-am propus sa nu pierdem acest meci, dar din pacate a avut loc acea faza dubioasa, în care s-a acordat penalti desi mie nu mi s-a parut ca a fost. În 11 la 11 am avut parte de un joc atractiv si consider ca arbitrul nu trebuia sa rupa echilibrul jocului, pentru ca eu nu am vazut simulare la Rui Duarte. Din pacate arbitrii nostri daca fac o greseala trebuie sa o compenseze. Asa se întâmpla la noi, dar nu vreau sa comentez mai mult pentru ca dupa acea sunt chemat la comisii", a spus Munteanu.

onlinesport.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.