Jump to content

Solista gălăţeancă Diana Spînu s-a sinucis


dcp100168

Recommended Posts

O gălăţeancă de la „Românii au Talent” s-a sinucis!

Originară din Galaţi, Diana Spânu avea datorii la bănci şi întâmpina probleme în relaţia cu iubitul ei, lector la Conservator.

O concurentă de la prima ediţie a concursului „Românii au Talent” şi-a pus capăt zilelor, aruncându-se de la etajul al optulea al blocului în care locuia. Diana Spânu s-a născut în Galaţi, într-o familie modestă. A învăţat să cânte la chitara clasică cu profesorul de muzica Vasile Colţea, iar prima apariţie în public a avut-o la vârsta de 14 ani. A studiat apoi muzica uşoară cu profesorul Titel Popovici din Iaşi. În acest oraş obţine şi primul mare premiu din cariera ei la concursul de muzică uşoară „Flori de tei”. La vârsta de 19 ani este angajata la Teatrul „Nae Leonard” din Galaţi. În toamna anului 1991 Diana Spânu a lansat melodia „Cântecul meu de iubire” la emisiunea concurs „O melodie dintr-o sută”. În anul 2000, Diana Spânu a fost admisă la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti, pe care aterminat-o în 2007 cu diplomă de licenţă. Până să ajungă la Bucureşti, Diana a lucrat la Teatrul Muzical Nae Leonard din Galaţi sub directa îndrumare a maestrului Nicolae Mantu. În 2011, Diana Spânu s-a înscris la prima ediţie a concursului „Românii au Talent”, dar a fost eliminată până la marea finală. Surse din anturajul femeii spun că aceasta urma un tratament psihiatric.

viata-libera.ro

O concurentă de la «Românii au talent» s-a aruncat în gol de la etajul opt

Diana Spânu, originară din Galaţi, a ales să-şi încheie socotelile cu viaţa mult prea devreme! La cei 42 de ani, femeia nu a mai suport greutăţile vieţii şi s-a aruncat în gol de la etajul opt al blocului în care locuia.

Femeia lucra ca şi profesoară de muzică, însă banii pe care îi câştiga nu-i erau suficienţi pentru a trăi. Diana avea probleme şi cu iubitul ei, lector la Conservator.

Diana a ameninţat de mai multe ori că-şi va pune capăt zilelor, dar nimeni nu a crezut-o. Profesoara de muzică a încetat din viaţă în data de 17 mai 2012.

Ea a participat anul trecut la Românii au talent, dar a fost eliminată. Ultimii ani din viaţă au fost pentru ea un calvar: nereuşită peste nereuşită şi, mai ales, nefericirea alături de persoana iubită.

Diana lucra la un nou album muzical, însă nu a mai apucat să-şi asculte versurile.

click.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.