Jump to content

Sala de box


tigru33

Recommended Posts

Am practicat Judo 2 ani si 5 luni la palatul copiilor cu D. Dumitrascu (dumnezeu sa il ierte) si cu ceilalti 2 antrenori veniti, un domn si o doamna, nu mai tin minte cum ii cheama, am adunat cate ceva de pe urma judo-ului dar tot boxul ma atrage, fotbal vre-o 2-3 luni printre care si 5 luni de box la arena de langa biblioteca V.A. Urechia, aveam varsta de 14 ani atunci dar nu am mai putut continua din cauza mamei care nu m-a mai lasat pentru ca isi facea griji si eram mic, acum am 18 ani. Acum vreau sa ma reapuc de box sa il razbun pe Bute, glumesc, stie cineva prin Galati unde ma pot inscrie, cu plata sau fara? Am fost la diverse sali dar nu au asa ceva, doar lupte, judo, orice in afara de box, stie cineva ce sa mai schimbat la acea arena de pe M. Bravu sau daca se mai practica? Asta este singurul sport care mi-a placut dintre toate care le-am facut, nu zic ca nu am invatat cate ceva din celelalte, am invatat dar nu erau pentru mine, nu stiu, eu cat timp am fost acolo la box eram cel mai fericit! Rog sa-mi ziceti niste locuri unde se practica daca stiti, va raman recunoscator!

Edited by tigru33
Link to comment
Share on other sites

Fostul Vointa de langa Petrom? Cred ca ceva de genul ii zicea... are cineva niste informatii despre ce este pe acolo, daca merita, daca se fac inscrieri, antrenori, tiganeala, "frecangeala", plata fara plata, ma gandesc daca e cu plata e bunicel. Eu daca ma duc, nu ma duc pentru caterinca si mancat seminte, vreau sa practic acest sport cu cea mai mare placere, nu sa frec menta.

Cand voi avea timp am sa trag o fuga, momentan muncesc pana la ora 15, cel mai probabil marti am sa ma duc.

@dcp100168

Iti multumesc frumos, te rog sa mai lasi/lasati acest topic deschis.

Edited by tigru33
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.