Jump to content

Acţionarii Oţelului vor banii din Liga Campionilor


dcp100168

Recommended Posts

Acţionarii Oţelului vor banii din Liga Campionilor

* Marius Stan susţine că nu se doreşte ca fosta campioană să profite de milioanele de euro încasate de la UEFA

Gălăţenii au plecat în vacanţă, dar mai au de încasat salariile pe ultimele două luni. Directorul general Marius Stan spune că, deşi în conturile clubului există bani, aceştia nu pot fi folosiţi din cauza acţionarilor. "Au blocat conturile pentru că vor să ia ei banii! Luni au vrut să se organizeze o şedinţă a Adunării Generale a Acţionarilor pentru a se redistribui profitul către ei. Din păcate pentru ei, au eşuat, deoarece eu sînt în concediu şi fără mine nu pot face nimic!".

Conducătorul clubului de la Dunăre a explicat şi de ce pot cei cinci acţionari să-şi ia bani: "Legea le permite! Cînd au venit au făcut-o ca reprezentanţi ai Combinatului, însă în momentul în care am făcut o majorare de capital ei şi-au cedat acţiunile pe care le aveau la Mital Steel în schimbul celor de la Oţelul şi au adus cîte 25.000 de euro. În momentul acesta, ei nu mai reprezintă Combinatul. Au adus cîteva zeci de mii de euro şi vor să ia milioane! Oricum, atît timp cît sînt eu aici, planul nu le va reuşi".

17,2 milioane de euro e suma pe care au obţinut gălăţenii în urma participării în grupele Ligii Campionilor

"În conturile noastre sînt în prezent cîteva milioane bune de euro. Săptămîna viitoare suma se va mări pentru că UEFA ne va da şi ultima tranşă" - Marius Stan, director general Oţelul.

gsp.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.