Jump to content

Hidratati-vă corpul cu apa Kangen!


alinbrasov

Recommended Posts

Hidratati-vă corpul cu apa Kangen!

Stiati ca exista mai multe tipuri de apa? Apa de la robinet contine clor, resturi chimice toxice, hormoni. Apa îmbuteliata este deseori acida si puternic oxidanta, sa nu mai mentionam faptul, ca contribuie la acumularea deseurilor din plastic. Pastrarea în sticle de plastic nu e ceva propice pentru apa, pe deasupra, consumam apa împreuna cu conservantii, care se adauga în mod obligatoriu. O solutie ar fi apa de la fântâna, dar si acesta poate contine poluanti de la pesticide, insecticide si de la ape menajere. Pe piata exista multe aparate de tratare a apelor, dar acestea nu schimba efectul oxidant al apei, ci înlatura numai impuritatile.

Persoanele care consuma apa Kangen se simt mai sanatoase, ceea ce le determina sa consume si mai multa apa, astfel rezultând un organism hidratat, lipsit de radicali liberi, sanatos, alcalin. Datorita consumului unei apei potrivite, adica apei Kangen veti experienta o îmbunatatire majora a sanatatii într-un timp foarte scurt.

Apa Kangen intestinul gros!

Este important ca intestinul gros sa fie curat. Proteinele animale, produsele lactate, alcoolul, alimentele rafinate si prelucrate, grasimile saturate produc o substanta vâscoasa, ce se lipeste de peretele intestinului gros. Acesta formeaza o bariera, care împiedica absorbtia potrivita si eficienta a nutritivelor.

Este bine cunoscut în cercurile medicale, ca un intestin gros infectat, contaminat contribuie la aparitia mai multor boli sau deficiente. Dar numai prin consumarea apaei Kangen, ne putem hidrata organismul si curata intestinul gros doar în câteva luni. Bolile datorate intestinului gros infectat pot fi vindecate. Lipsa de energie, obezitatea, greata, diferitele boli de piele pot fi îmbunatatite în mare masura prin curatarea intestinului gros, ceea ce se poate realiza cel mai bine consumând apa Kangen.

PENTRU MAI MULTE DETALII INTRATI PE :http://apa-kangen.net/pentru-tine/sfaturi

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.