Jump to content

Pod rulant ultramodern pentru Oţelăria Combinatului


dcp100168

Recommended Posts

Pod rulant ultramodern pentru Oţelǎria Combinatului

ArcelorMittal Galaţi a investit opt milioane de euro la Oţelǎrie într-un pod rulant ultramodern, în grinzile de susţinere, în echipamentele electrice şi de automatizare aferente. Noul echipament, furnizat de o firmǎ spaniolǎ, are o duratǎ de viaţǎ estimatǎ la 30 de ani şi o capacitate de 300 de tone, faţǎ de numai 200 de tone, cât avea cel vechi. Macaraua - cea mai mare din întregul Combinat - este acum funcţionalǎ şi a primit certificarea ISCIR, dupǎ ce a fost testatǎ în situaţii cu sarcini de pânǎ la 25% peste capacitatea sa.

“În ciuda constrângerilor de naturǎ financiarǎ şi a efectelor crizei, continuǎm sǎ investim în fluxul cald de la Galaţi, pentru a-i asigura sustenabilitatea”, a declarat Bruno Ribo, Director General al ArcelorMittal Galaţi.

Dorian Dumitrescu, Country Communicator ArcelorMittal Galaţi

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

O nouă investiţie la ArcelorMittal Galaţi

Producătorul de oțel ArcelorMittal Galați a pus în funcțiune noul pod rulant de la Oțelarie, după o investiție de opt milioane de euro. “Acest proiect a fost derulat în actualul mediu economic sever. Toate grinzile au fost schimbate fără a se opri producţia de oţel. Este, totodată, un exemplu de cooperare între departamentele de producţie, echipa de proiect, parteneri externi, furnizori şi experţi ai Grupului din Unităţi din Vest”, a psus Bruno Ribo, Directorul General al ArcelorMittal Galaţi.

Noul echipament, furnizat de o firmă spaniolă, are - conform proiectului - o durată de viaţă de 30 de ani, precum şi o capacitate de transport de 300 de tone, cu 100 de tone mai mult decât precedentul pod rulant.

capital.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.