Jump to content

Elev din Galaţi, premiat la un concurs naţional de fotografie


dcp100168

Recommended Posts

Elev din Galaţi, premiat la un concurs naţional de fotografie

La Concursul naţional de fotografie „Frânturi de clipe”, dedicat elevilor între 15 şi 19 ani, organizat de Grupul Şcolar "Antim Ivireanul", din Râmnicu-Vâlcea, a participat şi Radu Bourceanu, care este elev în clasa a XII-a la Liceul Teoretic „Emil Racoviţă”. El a intrat în concurs cu două imagini, intitulate „Linia vieţii” şi „Galaxie în culori”, pentru care a primit un Premiu I şi un Premiu II.

d78dc19887e0bd51a4454aca7b832153_L.jpg

Lucrarea "Linia vieţii"

„Despre expoziţie am aflat de le profesoara mea de grafică, doamna Simona Anasia, căreia îi mulţumesc”, a spus Radu, care a adăugat că premiul constă în prezentarea fotografiilor într-o expoziţie ce va fi deschisă pe toată durata lunii iunie, la Prefectura Vâlcea. "Visul meu în materie de artă fotografică este să lucrez pentru o revistă profesionistă sau să fiu fotoreporter, să vad pe viu istoria, ca apoi să fac istoria”, ne-a mai spus acesta.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.