Jump to content

Petru Lificiu, acuzat de aroganţă şi demis de la ANRE


dcp100168

Recommended Posts

Petru Lificiu, acuzat de aroganţă şi demis de la ANRE

Vicepreşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), Petru Lificiu, va fi eliberat din funcţie, a anunţat, joi, premierul Victor Ponta, care s-a declarat deranjat de declaraţiile acestuia privind creşterea cu 5% a preţului electricităţii, acuzându-l de aroganţă. "Mă deranjează declaraţiile unor foşti sau actuali oficiali referitoare la scumpirea preţului la electricitate. Îl voi elibera din functie pe vicepreşedintele ANRE. E un gen de aroganţă pentru care unii care au ocupat funcţii au fost urâţi de oameni. Este o perioada dificilă, dar modul de raportare la oameni este important. Trebuie să explici de ce majorezi preţul la electricitate cu 5 la sută. Probabil că Lificiu nu are probleme cu majorarea de 5 la sută. Nu accept acest gen de aroganţă pentru care PDL a fost detestat", a declarat Victor Ponta, într-o conferinţă de presă la Iaşi.

Creşterea cu 5% a preţului electricităţii "nu înseamnă nimic", echivalând cu consumul generat de becul uitat aprins în baie, a declarat, miercuri, Petru Lificiu, vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), care susţine că decizia privind majorarea preţurilor nu a fost încă adoptată. "O creştere cu 5% la sfârşitul lunii nu înseamnă nimic. Adică înseamnă să nu uităm becul aprins în baie când plecăm la serviciu", a afirmat Lificiu într-o conferinţă de presă.

Născut la Săseni-Prodănești, județul Galați, Lificiu a fost numit la conducerea ANRE în ianuarie 2009, funcţie pe care a ocupat-o până la jumătatea anului 2010, când a fost înlocuit de actualul preşedinte al instituţiei, Iulius Plaveti. El a ocupat, în Guvernul Năstase (2000-2004) funcţia de ministru al Apelor şi Protecţiei Mediului. Lificiu a mai deţinut şi poziţia de preşedinte al Partidului Ecologist Român şi a fost şi deputat din partea PDL.

mediafax.ro

Link to comment
Share on other sites

Nu zice nimeni ca Pu.Lificiu nu era un ciocoi jegos cu radacini comuniste, cu aroganta si tupeul aferente limbilor pe care le-a impartit pe la diferitele partide si care-si merita sutul in fund, insa papariciul asta de Ponta o sa si-o ia, probabil, si mai frumos in freza cand Nastase o sa i-l bage iar pe gat dupa alegerile generale. Nu stiu de ce am vaga impresie ca ne vom trezi din nou cu sugativa asta de Lificiu in vreun post caldut prin 2013.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.