flieder Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Clipul, dupa parerea mea este genial realizat. Nu am inteles de ce cei de al CNA l-au interzis. Oricum, felicitari producatorului! Ideea de non-culoare...sau altfel spus, prezenta unei palete coloristice restranse, doar cu anumite tonuri pe ici pe colo coroborat cu muzica...a dat ca imagine artistica o chestie care m-a atins. Dar, ca o precizare, nu ma vad ca facand parte dintre oi, cu stigmatul XX in spate. Si parca mai lipseste ceva din peisaj. Ar fi trebui pe undeva sa apara si niste hiene
dcp100168 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Şi un clip (poate cel mai simpatic pe care l-am văzut în ultima vreme) care a stârnit protestele sndicatului poliţiştilor http://www.youtube.com/watch?v=t-qiYU7aTiY
dcp100168 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Spotul "Alege-ţi stăpânii cu grijă" - difuzat în continuare, cu textul "Interzis de CNA" Antena 1 şi Antena 3 difuzează în continuare spotul "Alege-ţi stăpânii cu grijă", în ciuda deciziei CNA, care a cerut, marţi, suspendarea difuzării clipului, din cauza caracterului antisocial şi a încălcării prevederilor referitoare la difuzarea materialelor destinate campaniei electorale. Spotul electoral "Alege-ţi stăpânii cu grijă" a fost difuzat de Antena 1 şi Antena 3 începând cu data de 2 mai, în afara emisiunilor electorale. În cadrul materialului sunt prezentate imagini stilizate ale Palatului Parlamentului, steaguri de culoare roşie şi portretele unor foşti şi actuali preşedinţi ai României - Nicolae Ceauşescu, Ion Iliescu, Emil Constantinescu şi Traian Băsescu. După ce Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a oprit difuzarea spotului, Antena 1 şi Antena 3 au înlocuit textul "Alege-ţi stăpânii cu grijă" cu "Interzis de CNA", care apare la sfârşitul clipului. În plus, spotul a fost difuzat în continuare. Acest aspect a provocat discuţii aprinse în şedinţa de joi a CNA, însă membrii Consiliului au decis să amâne luarea unei decizii.
Sheena Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 L-au inerzis din dorinta de manipulare, pentru ca spune un devar deranjant pentru ei. Asta e cea mai buna explicatie.
Relu Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=TjFx_ZZJ ... re=related
Recommended Posts