Jump to content

Patru gălăţence au câştigat premiul „Investiţia Anului”


dcp100168

Recommended Posts

Patru gălăţence au câştigat premiul „Investiţia Anului”

Premiul „Investiţia Anului” al finalei naţionale START! Business - o bursă de 2.500 de euro oferită de BCR pentru sprijinirea lansării afacerii - a fost câştigat de Educativo, o echipă formată din gălăţencele Cristina Stan (fondator), Elena Gheorghe, Lavinia Andrei şi Alexandra Negruţ şi doi colegi din Constanţa, Robert şi Adrian. Produsul lor, premiat de BCR şi Junior Achievement Romania, le oferă părinţilor un audiobook pentru copii, cu poveşti diferite de cele tradiţionale: poveştile Educativo, cu tâlc contemporan şi lecţii adaptate la nevoile actuale ale copiilor.

„Proiectul Educativo este un concept nou de poveşti educative, cu tâlc contemporan, segmentate pe vârste. Proiectul îşi propune să salveze generaţiile viitoare de la a mai primi repere eronate despre societate, repere care să îi ducă la imposibilitatea diferenţierii realului de fictiv. Dorim să oferim o viziune nouă asupra poveştilor, să împletim armonios etica generaţiei de ieri cu pasiunile pentru tehnologie de astăzii, pentru a educa şi forma generaţia de mâine, iar premiul Investiţia Anului 2012 este pentru noi acel ajutor financiar de care aveam mare nevoie pentru a putea începe”, spune Cristina Stan, preşedintele echipei.

Finala Compania Anului START! Business reuneşte anual cele mai bune companii pilot, echipe de tineri care învaţă ce înseamnă să devină antreprenori în mod practic: prin lansarea şi testarea pe piaţă a unui produs sau serviciu real. Fiecare dintre cele 11 echipe finaliste a început acest proces în noiembrie 2011 şi a beneficiat de-a lungul anului academic de suportul consultanţilor voluntari BCR. La ediţia 2011-2012 a programului START! Business s-au înscris 57 de echipe din 22 de universităţi.

presagalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Pai da, contrar sloganului mancat cu ocazia lansarii rahatului vostru de proiect, invatati-i cu narav si cap sa faca bani in loc sa faca ceva cu adevarat constructiv pentru societatea asta de pe fundul prapastiei..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.