Jump to content

Bute îi năşeşte copilul lui Ionuţ Istrate

Recommended Posts

Posted

Bute îi năşeşte copilul lui Ionuţ Istrate

Lucian Bute și-a revenit spectaculos de repede, după înfrângerea suferită în faţa britanicului Carl Froch.

Revenit în țară după ce a pierdut centura de campion mondial IBF, la categoria supermijlocie, boxerul gălățean intră în marea familie Istrate. Sportivul va deveni părinte spiritual pentru cel de-al doilea băiat a lui Ionuţ Istrate, fiul lui Cornel Istrate, “regele asfaltului” din zona de sud a Moldovei.

Slujba religioasă va avea loc sâmbătă, la Biserica Sf. Constantin și Elena, iar masa, șampania și dansul la clubul „Viva”. Surse din anturajul apropiat a lui Lucian Bute ne-au spus că evenimentul este de mult planificat, iar printre invitați se vor regăsi persoane influente din oraș.

Nu este prima dată când Lucian Bute nășește. Sportivul a devenit, pentru prima dată, părinte spiritual pe 15 iulie 2011, pentru Anastasia, fiica unui angajat de la Vama Galaţi, Sorin Hohotă. Slujba a avut loc la biserica Sf. Precista. Atunci intrarea în lăcașul de cult a fost păzită de şase bodyguarzi. Prietena lui, Elena Aprozeanu, mama lui, Maricica Bute, şi preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, au făcut parte din alaiul de botez ce a atras toate privirile trecătorilor care s-au perindat prin zonă. “Mi-a plăcut să fiu naş. Eu am ţinut-o în braţe pe Anastasia. A fost cuminte, nu a plâns în biserică. O să mai fac aşa ceva, dacă mi se va cere”, a declarat, la acea dată, naşul Bute.

nepasadegalati.ro

Posted

Bute si-a luat hummer ca al lui Arnold si a fost la PARTY in Galati!

Bute s-a vindecat dupa bataia incasata de la Froch si azi si-a facut din nou aparitia in public. A venit cu un Hummer ca al lui Arnold la un botez la Galati.

Bute a scapat de vanatai dupa lupta cu Froch, s-a imbracat frumos si si-a facut aparitia intr-un Hummer rosu. Bute a botezat copilul unui om de afaceri din Galati. I-a dat numele sau, Lucian. E al 3-lea copil pe care-l boteaza Bute.

Logodnica si mama i-au fost alaturi lui Bute. O armata de bodyguarzi a incercat sa-i tina la distanta pe curiosi.

sport.ro

Bute, naş pentru a treia oară

Lucian Bute l-a botezat, astăzi, la biserica Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, pe Corneliu-Ioan băiatul unui afacerist din Galaţi.

Fostul campion a fost însoţit de logodnica lui Elena Aprozeanu, de mama sa, Maricica, dar şi de Emanuel Savin, primarul din Buşteni.

”A plâns în biserică, s-a speriat când l-a băgat în apă, dar apoi s-a liniştit la mine în braţe. E al treilea fin, deja am experienţă”, a glumit Bute.

Cât despre meciul care tocmai a trecut, pugilistul a spus că însă e în perioada de recuperare: ”Am trecut peste ultimul meci acum mă refac şi vreau să mă odihnesc”.

În acest timp, mama sa, Maricica, spune că e nerăbdătoare să devină bunică. ”Mi-aş dori şi eu un nepot, dar nu eu decid când va veni”, a spus femeia.

Lucian Bute, NAŞ a treia oară. A botezat nepotul unui "rege al asfaltului"

La ieşirea din biserică, mândru că este din nou naş, fostul campion mondial a ţinut să fie fotografiat împreună cu finul şi părinţii lui.

Cel de-al treilea fin nu s-a speriat de bliţuri, ci mai mult de apă! Lucian Bute l-a ţinut în permanenţă în braţe si a declarat că nu-şi doreste pe viitor ca cel mic să-i calce pe urme.

Lucian Bute a mărturisit că este foarte emoţionat, dar că noul său fin a fost foarte cuminte în biserică. Nu l-ar sfătui, însă, să facă box.

"Eu nu l-aş îndruma către box, eu am suferit prea mult ca să-l las pe el să facă acest sport", a mărturisit fostul campion mondial.

O altă bucurie a sportivului de când a revenit acasă a fost căldura cu care a fost primit.

• 2 weeks later...
Posted

daca vrea sa-l invinga pe Froch sa vizioneze caseta luptei dintre Froch si Ward.Pozitia de lupta

1. cu mana stanga inainte pentru a nu-i oferi suprafata mare de lovire lui Foch

2.mainile sus ,stanga apara urechea stanga in lupta de aproape

3.lansare de lovituri de aproape si de la semidistanta cu retragere

4retragere spre stanga lui Froch, cand acesta se arunca in atac,cu lansarea de contraatac cu dreapta cu lovituri la cap