Sonimnx Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 (edited) Venim in intampinarea promovarii afacerii tale oferindu-ti like-uri catre fan page-ul tau (FARA PROFIL/POZE , DOAR PAGINI ) pentru a creste popularitatea ta in cea mai mare retea de socializare.Imbunatateste imaginea companiei tale sau proiectului tau. Beneficii concrete:- Pagina ta va aparea pe primele locuri in Facebook Search- Pagina ta va fi recomandata mai des de catre Facebook- Creste valoarea perceputa a paginii (doar tu ca admin stii cine iti sunt fanii)Siguranta garantata. Fanii sunt reali.Nu este necesar accesul la cont. Ne spui doar pagina si in cateva ore-zile ai fanii Garantat. Preturi100 - 1.95 euro200 - 3 euro500 - 6 euro1000 - 10 euroPlata: paypal ,transfer bancar ,plata in bucuresti ,alertpay, accept si cartele de reincarcare si alte metode . Edited June 3, 2012 by Sonimnx
riaji Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Inca nu-mi vine sa cred Am ajuns sa masuram si inflatia manipularii,adicatelea sa ne prefacem ca ne place.. pe bani!
George Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Si cine dracu crezi ca o sa fie fraierii care o sa plateasca pentru chestia asta?
Sonimnx Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 Si cine dracu crezi ca o sa fie fraierii care o sa plateasca pentru chestia asta?Buna ziua ,nu vreau sa ma laud ,dar pana acum am avut in jur de 36 de comenzi ,una fiind de la o companie internationala
Sonimnx Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 am adaugat si like-uri romanesti 20euro/mie
Rami Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Eu nu inteleg ceva, ca-s mai blonda in momentul acesta : la ce folosesc like-urile ????
robertboo Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Nu poti specifica te rog de unde provine "like"-urile?
Jocuri Aparate Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 lacurile sunt de la persoane reale sau generate de tine ?
Recommended Posts