Jump to content

Oţelul Galaţi - Poli Iaşi 0-0


dcp100168

Recommended Posts

Oţelul Galaţi - Poli Iaşi 0-0

Echipa Oţelul Galaţi a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, miercuri, pe teren propriu, în compania formaţiei Poli Iaşi, în etapa a XXXIV-a, ultima a Ligii I. Arbitrul Augustus Constantin a anulat două goluri marcate de Oţelul prin Emil Jula, primul în minutul 12 pentru fault în atac şi al doilea în minutul 41 pe motiv de ofsaid.

Au evoluat formaţiile:

Oţelul Galaţi: 12. Kolev - 2. Cojoc, 3. Nogo, 31. Jelev, 15. Sălăgean (17. Elek '87) - 19. D. Stan (8. Labukas '81), 18. Sg. Costin, 10. G. Paraschiv, 9. Viglianti, 23. Deac - 27. E. Jula. Antrenor: Petre Grigoraş.

Poli Iaşi: 1. Brăneţ - 19. Homei, 22. Kalai, 28. Cr. Munteanu, 5. Pecnik - 7. Bersnjak, 21. Naidin, 23. Ad. Ilie, 18. R. Miclea (8. Paruolo '64)- 10. A. Cristea (20. Tincu '82), 9. Bâlbă (77. Buta '53). Antrenor: Ionuţ Popa.

Cartonaşe galbene: Nogo '81 / Bâlbă '45, Bersnjak '63, Buta '68

Partida de la Galaţi a fost arbitrată de o brigadă formată din Augustus Constantin (central), Mihai Artene, Sebastian Gheorghe (asistenţi) şi Florin Ghimbăşan (rezervã). Observatorii întâlnirii au fost Sorin Satmari şi Gheorghe Moise.

Şi-am pierdut calificarea în Europa pe mâna noastră :(

Link to comment
Share on other sites

Antrenorul Ionuţ Popa a acuzat o lovitură la finalul partidei

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Ionuţ Popa, a acuzat, miercuri, la finalul partidei cu Oţelul Galaţi, contând pentru ultima etapă a Ligii, o lovitură în zona gâtului, el primind îngrijiri medicale direct pe suprafaţa de joc.

La conferinţa de presă, din partea echipei ieşene a venit antrenorul cu portarii Ion Câmpeanu. "Domnul Popa nu a putut să vină la vestiare cu doctorul. Nu îşi mişca gâtul în urma loviturii suferite la finalul meciului. Cred că a fost lovit cu o brichetă. Este un rezultat bun pentru noi, obţinut cu şansă. Oţelul a avut multe ocazii, dar noi am avut un portar excelent azi", a spus Câmpeanu.

Antrenorul secund al echipei gălăţene, Marian Dinu, a negat incidentul în care a fost implicat Ionuţ Popa, catalogându-l drept "dezgustător. "Este dezgustător ca domnul Popa să simuleze în aşa hal. Nu a fost lovit de niciun obiect aruncat din tribune. Pe teren a fost doar o singură echipă care a vrut să joace fotbal, Oţelul, care a jucat contra FC Circ. O echipă care din primul până în ultimul minut a încercat să tragă de timp şi a simulat. Mi-aş fi dorit o victorie ca să nu mai depindem de verdictul CAF", a subliniat Dinu.

Ionuţ Popa le-a arătat jurnaliştilor, în timp ce se îndrepta spre autocar, locul unde a fost lovit, în zona gâtului. "Prima dată am simţit o lovitură în spate şi apoi în gât. Să nu zică papagalii ăştia că simulez. Dacă eram lovit în carotidă puteam să mor. E un război între Oţelul şi Poli Iaşi şi asta de când a venit Marius Stan la Galaţi. Acum doi ani, la un meci amical, suporterii Oţelului ne-au bătut jucătorii, iar anul trecut am fost înjurat de Semeghin", a completat Popa.

Tehnicianul formaţiei Politehnica Iaşi, Ionuţ Popa, a fost iarăşi în prim-plan, după ce la ultimul meci de la Galaţi provocase eliminarea unui jucător "oţelar" (n.r. - Dorin Semeghin). La finalul jocului de ieri, antrenorul ieşean a căzut ca secerat pe gazon, sugerând că a fost lovit cu un obiect contondent din tribune. Poliţiştii comunitari care au sărit să-l protejeze susţin însă că Popa a fost ochit cu o pungă de seminţe care ar pune în pericol integritatea corporală a unei persoane doar dacă ar fi aruncată tocmai de pe Lună! "Ne-am săturat de prostiile ieşenilor. Azi a jucat Oţelul cu FC Circul! Asemenea glume nesărate nu-i fac cinste domnului profesor Popa", a reacţionat unul dintre antrenorii secunzi ai Oţelului, Marian Dinu.

http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=24004

Suporterii ieşeni susţin că au fost atacaţi la Cuca

Liderul galeriei echipei Poli Iaşi, Marius Şrainer, a declarat, miercuri seară, că un grup de suporteri ai formaţiei Oţelul a devastat în comuna Cuca, din judeţul Galaţi, autocarul fanilor formaţiei din dealul Copoului, o persoană alegându-se cu capul spart. "Era vreo opt şi ceva (n.r. - ora 20:00) şi un grup de suporteri gălăţeni a atacat cu bâte şi pietre autobuzul cu care fanii ieşeni au făcut deplasarea la partida de la Galaţi. Au spart geamurile autobuzului, iar unui suporter de-al nostru i-au spart capul. În cele din urmă au venit forţele de ordine şi conflictul a fost aplanat. Totul s-a întâmplat într-o pădure, în comuna Cuca, din judeţul Galaţi", a declarat Marius Şrainer. Şrainer a mai spus că aceste conflicte cu fanii gălăţeni au început în urmă cu doi ani: "La un meci amical, disputat în urmă cu doi ani, la Galaţi, mai mulţi suporteri ieşeni au fost bătuţi. Au urmat alte incidente la Iaşi şi la Galaţi între cele două galerii. Acum, probabil, ei erau supăraţi că jucătorii noştri nu s-au dat la o parte să câştige Galaţiul şi să meargă în Intertoto".

Link to comment
Share on other sites

Antrenorul lui Poli Iaşi, lovit de streche la meciul de miercuri

Oţelul - în pericol din cauza unui farsor!

* Şeful Securităţii de la Stadionul "Oţelul" a văzut de la doi paşi simularea jenantă a tehnicianului ieşean Ionuţ Popa: "A fost o regie ieftină, clubul gălăţean nu trebuie să fie penalizat pentru asta!"

Glumeţ şi nu prea

Ionuţ Popa, tehnicianul formaţiei Politehnica Iaşi, pare un tip ieşit din comun de simpatic la televizor. La fiecare conferinţă de presă pe care o prezidează face poante pe gustul publicului larg, încearcă ironii şi comparaţii pline de haz, dar nu-i iese de fiecare dată. Are şi momente în care glumele sale frizează ridicolul, iar mai nou face şi pantomimă - miercuri după-amiază a simulat leşinul în faţa a 4.000 de privitori şi a câţi telespectatori or fi ales să vadă meciul de la Galaţi! Jenant pentru antrenorul ieşenilor este faptul că plonjonul său a fost observat îndeaproape de şeful Securităţii Stadionului "Oţelul", subofiţerul Nicolae Milea, de la firma de protecţie şi pază BGS.

"Punga de seminţe a venit de pe banca lor!"

Dacă cei doi crainici ai Telesportului păreau să transmită o tragedie în direct, folosind sintagme precum "imagini şocante", "situaţie fără precedent", Nicolae Milea n-a ezitat să eticheteze gestul lui Popa drept o regie ieftină, o farsă de doi lei. "Dacă n-aş fi văzut incidentul, aş fi încercat să aflu adevărul şi poate că mi-ar fi fost greu să intru în posesia informaţiilor reale, dar eu am stat la doi metri de domnul Popa. L-am văzut cum, deodată, s-a aruncat la pământ, apoi o pungă de seminţe de sub banca de rezerve a lui Poli a aterizat lângă el. A apărut şi o brichetă acolo, dar aruncată tot din acea zonă, aşa că am asistat la un spectacol de duzină", susţine şeful Securităţii de la meciurile de pe teren propriu ale Oţelului.

"Hai la contraexpertiză!"

Milea susţine că i-a prezentat cazul observatorului partidei de alaltăieri, Sorin Satmari, convingându-l pe acesta din urmă să nu consemneze incidentul în raportul oficial. "I-am zis observatorului că sunt dispus ca domnul Popa să facă o contraexpertiză pe banii mei, să vedem dacă a fost lovit de un obiect contondent, aşa cum susţine. Orice om lovit prezintă timp de şapte zile o echimoză. Dacă se va ajunge ca Oţelul să fie penalizat pentru această prostie, voi reacţiona în consecinţă. Nu permit nimănui să se joace cu munca echipei de securitate pe care o conduc", a adăugat reprezentantul BGS. La urcarea în autocar, Popa prezenta o pată roşie pe gât de ca şi cum s-ar fi scărpinat!

E posibilă suspendarea terenului?

Întregul circ de la finalul jocului Oţelul - Poli Iaşi s-ar putea solda totuşi cu repercusiuni, clubul gălăţean fiind pasibil de o amendă consistentă şi de cel puţin o etapă de suspendare a stadionului propriu. Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal ar putea judeca acest balamuc după imaginile video care nu prezintă decât momentul în care antrenorul Popa este secerat la pământ, deşi raportul observatorului este cel mai important document al unui meci de fotbal.

http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=24032

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.