Jump to content

Lora, de la restaurantul gălăţean la scena bucureşteană


dcp100168

Recommended Posts

Lora, de la restaurantul gălăţean la scena bucureşteană

* "Cântam manele într-un restaurant pentru dame de companie. Îmi dădeau cele mai mari bacşişuri"

Lora Petrescu a povestit tuturor prin ce a trecut ca să ajungă o artistă cunoscută.

Blonda visa să cânte de când era mică, înă familia nu o susţinea motiv pentru care a ajuns să fugă de acasă la Bucureşti fără niciun ban sau bagaj. Artista avea numai 22 de ani când a luat viaţa în braţe departe de oraşul ei natal, Galaţi, acolo unde locuia cu mama şi fratele ei.

"Cred că am avut multe momente fericite şi le-am apreciat foarte mult şi când ai motive să fii fericit trebuie să profiţi la maximum de ele. Fiind singură toată viaţa, aşa mi-a fost destinul, eram eu împotriva opiniei tuturor. Prietenii mei voiau să plece din ţară şi voiau să plec şi eu dar eu nu credeam că voi atinge fericirea peste hotare. Am fugit de acasă pentru că am simţit că mă sufoc, aveam 22 de ani. Am plecat la Bucureşti fără niciun bagaj, cu bani doar de dus, cu naşu'. Când am ajuns am sunat-o pe soţia lui Robert de la Proconsul, mi s-a părut un înger şi m-a luat în găzduire mult timp. Primul contact cu Bucureştiul, care mi-a lăsat un gust amar, a fost când am fost la 'Star Factory'. Fiind un reality show, unde aveam o singură toaletă, au fost nişte ciocniri, atunci m-am călit" a povestit Lora la CANCAN TV.

Şi pentru că visul ei era muzica, Lora a povestit unde a început să cânte prima oară şi unde a câştigat primii bani. Fără să îi fie deloc ruşine de ce a făcut, artista a recunoscut că a cântat coveruri într-un restaurant din Galaţi, acolo unde printre clienţi se aflau şi dame de companie. Surprinzător cele mai mari bacşişuri le primea de la astfel de femei. "La Galaţi am cântat într-un restaurant, a fost o experienţă interesantă, dar mi-au spus colegii că nu o să reuşesc nimic niciodată. Aveam tot felul de clienţi pentru că aveam de la manele, muzică populară până la muzică uşoară. Erau şi nişte cliente dubioase, erau fanii mei cei mai înfocaţi şi îmi cereau să cânt o melodie de-a Minodorei. Damele de companie îmi dădeau foarte mulţi bani, sfaturi, îmi spuneau să nu fac ce fac ele. Cel mai mare bacşiş îl primeam de la ele" a mai adăugat ea la Kanal D.

cancan.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.