Jump to content

alegerile

Recommended Posts

Buna seara tuturor,

"nu stiu altii cum sunt" dar eu una abia astept sa se termine alegerile astea! M-au terorizat masinile de campanie cu panouri si megafoane, cu muzica data la maxim la ore la care unii sunt dupa munca si vor sa se odihneasca sau copii dorm. Oare nu e suficient ca traficul de pe aproape toate arterele Galatiului este infernal (ma refer la motoare turate, claxoane etc) la ora la care bantuie caravanele? Chiar au voie sa faca toata larma asta, acum serios chiar nu se sesizeaza nimeni? Cum era treaba aceea cu "deranjatul linistii si ordinii publice"? Si dupa atat scandal cineva se mai asteapta sa fie votat? Eu personal nu am fost impresionata de nici un candidat, de nici o campanie! Dupa 10 iunie nu ramane decat un gust amar, bani cheltuiti si zile obositoare si galagioase. In rest, vorba ceea : fie ca cel mai bun sa castige! Care-o fii acela....

Eu am incercat sa aflu de la persoanele care stateau pe la corturile electorale daca liderii partidelor pe care le reprezentau organizeaza intruniri publice in care sa-si expuna platforma program, sa discute cu oamenii despre modalitatile de realizare a promisiunilor electorala. Tare as mai fi vrut sa adresez niste intrebari. Din pacate mi-au spus ca nu s-au organizat asemenea activitati.

Aveti cunostinta despre asa ceva?

Din cate stiu claxonatul in oras este interzis.

Megafoanele si toate tampeniile de pe masini, care fac zgomote sunt legale?

Sincer ma deranjeaza si cand fac reclama la nu stiu ce targ de imbracaminte, incaltaminte, rahat pansat. Ma deranjeaza si in campanie!

De fapt cred ca fac anticampanie ca nici Sulea Spataru' nu-i mai voteaza din moment ce ne streseaza!

Si nu stiu de ce TREBUIE sa suportam asta!

Adica e legal sa explodezi decibelii in megafoane pe strazi?