djabar1523 Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 In ultimele zile Galatiul a fost impanzit de o serie de fluturasi lipiti pe stalpi prin care se promova cumpararea de matanii la niste preturi destul de tentante (100 - 300RON).Nu cred ca pretul unor astfel de obiecte de cult este atat de mare, motiv pentru care consider ca este o afacere putin "necurata" in spatele acestui anunt.Sa fie vorba de celebrul sistem al masinilor de cusut marca Sienger?Daca aveti detalii va rog postati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relu Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 Am văzut și eu afișele. Am impresia că o anumită persoană caută acul în carul cu fân... Adică niște mătănii cu valoare istorică... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djabar1523 Posted June 5, 2012 Author Share Posted June 5, 2012 O astfel de campanie de promovare costa destul de mult. Mai mult decat atat, se pare ca "joaca" se desfasoara simultan si in Constanta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts