Jump to content

Asfaltări pe ploaie


dcp100168

Recommended Posts

Strada Nae Leonard, asfaltată pe ploaie torenţială!

Pe o ploaie pe care nu ai da nici un câine afară din casă, străzile din Galaţi sunt supuse unei sesiuni de „cosmetică” la foc automat!

Nae Leonard este cea mai nouă arteră care beneficiază de un astfel de tratament, echipele de muncitori fiind, de 24 de ore, nedezlipiţi de strada care până mai ieri era plină de gropi mari şi vechi, şi pictată cu marcaje făcute parcă de un om care şi-a pierdut simţul orientării. După ce în cursul nopţii de marţi spre miercuri lucrătorii au tras cu sârg marcaje pentru delimitarea celor două sensuri de mers, astăzi, sub avertizarea Codului galben de ploaie, muncitorii au descins pentru a cârpi gropile în care zeci de şoferi şi-au „rupt” maşinile.

„De dimineaţă au venit şi au început să toarne direct în gropile pline cu apă de la ploaia din cursul nopţii. Au pus asfalt, a început iar să plouă şi au mai turnat un strat peste apă. E bătaie de joc pe banii noştri! Nici până la toamnă nu o să ţină cârpeala asta”, ne-au spus vânzătoarele de la magazinele din apropiere, martore la inedita operaţiune.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Si in plus mai chinuie si pe saracii muncitori, asa era azi in bariera traian, tot la fel ploua si saraci muncitori erau uzi tot... Doar sa fi prea prost sa muncesti la asfel de patron pe ploaie fara sa iti dea macar o pelerina ceva..

Asfalteaza pe ploaie ca sa zica ca ei muncesc indiferent de vreme.

Cred ca e firma A+K care isi bate joc Usurelul de oameni pana la limita, zic in bariera...

Edited by LaurX82
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.