Jump to content

Terasele gălăţene s-au pregătit pentru Europeanul de fotbal


dcp100168

Recommended Posts

Terasele gălăţene s-au pregătit pentru Europeanul de fotbal

* Multe din localurile din Galaţi au făcut pregătiri speciale pentru a-i avea de clienţi pe microbişti în timpul meciurilor

Mai ales că pentru noi nu poate fi vorba de miză, meciurile de la Euro 2012 te atrag în cârciumă doar pentru a le vedea cu amicii la o halbă de bere. Super rece! Mulţi dintre patronii de puburi, baruri sau restaurante cu terase ştiu că un asemenea eveniment nu atrage îndeajuns când naţionala României nu este printre competitoare, astfel că încearcă să compenseze prin pregătiri speciale.

Ofertă specială Euro 2012, pe Faleză

Cei de la Summer Time, de pe Faleza Inferioară, au anunţat o ofertă specială, valabilă doar în timpul desfăşurării meciurilor. La două pizza comandate se oferă o a treia gratuit. La bere, la patru sticle de Bergenbier (5 lei sticla) sau Becks (5,5 lei) comandate, din partea casei se oferă încă una, bonus suplimentat şi cu o porţie de hamsii, cât să mai meargă încă un rând, la repriza a doua. La draft, preţul este de 4,5 şi 5 lei.

Important, aici se pot vedea atât meciurile transmise de TVR cât şi cele de pe Dolce Sport.

În centru, o variantă ar fi terasa de la Piano (zona Potcoava), unde va fi montat un televizor cu diagonală mare în timpul meciurilor. O bere la halbă costă 3,5 lei, iar la sticlă de la 4 lei în sus.

Pe Domnească, se poate alege terasa de la Score Pub (colţ cu str. Gării), unde sunt două televizoare pe terasă şi unul în interior. Preţurile la bere: între 4.5 şi 5,5 lei la halba de 400 ml. şi între 6,75 şi 8,25 la cea de 600 ml.

Cam în aceeaşi zonă, se poate merge pe terasa de la Casa Românească (str. Al. I Cuza), dotată cu proiector, unde berea la draft costă 3 lei.

Atât Dolce, cât şi TVR

Cei din zona IREG au şansa de nu rata vreun meci, pentru că pe cele două televizoare de pe terasa Isharo se pot urmări şi partidele transmise de Dolce. O bere la draft e 3 lei (Bergenbier) şi 4 lei (Becks), iar la sticlă 3,5, respectiv 5 lei.

În cartierul Dunărea, „Lupul de mare” poate fi alegerea perfectă, fiind amenajată parcă special pentru microbişti. În interior, în condiţii de semiterasă (geamurile sunt culisante) sunt patru televizoare, iar pe terasă se instalează alte două special pentru Euro2012. Şi aici se „prinde” Dolce, iar preţurile sunt aceleaşi ca la Isharo.

Cele mai mici preţuri

O variantă demnă a de a fi luată în calcul în zona Dunărea este terasa Tahiti, din „Ada Marinescu”. Este spaţioasă, cu două televizoare, iar cei de aici se laudă cu cele mai preţuri din zonă: Skol la draft 2,5 lei, iar la sticlă sunt cinci sortimente la doar 3 lei şi alte două la 3,5 lei.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.