dcp100168 Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Marius Stan, preşedinte onorific la OţelulDirectorul general al FC Oțelul Galați, Marius Stan, a devenit noul PRIMAR al Galațiulu! Marius Stan a fost votat de 59.614 gălăţeni, reprezentând 48,7% din voturi.După ce va depune jurământul de primar al Galațiului, Marius Stan va demisiona din funcția de director general al FC Oțelul Galați și va deveni președinte onorific al clubului.El își va anunța succesorul la șefia grupării roș-alb-albastre în zilele următoare.otelul-galati.ro
dcp100168 Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 Noua conducere a Oţelului va fi anunţată sâmbătăCel puţin o parte din semnele de întrebare legate de viitorului echipei de fotbal Oţelul Galaţi vor fi înlăturate spre sfârşitul acestei săptămâni.Reprezentanţii FC Oţelul au anunţat că numele noului director general va fi dezvăluit sâmbătă, când acesta va ajunge în cantonamentul echipei din Poiana Braşov, ocazie cu care va fi prezentat oficial în cadrul unei conferinţe de presă găzduită de hotelul Piatra Mare. Cu aceeaşi ocazie va fi prezentat şi noul director general adjunct.Schimbarea conducerii executive este impusă de faptul că actualul director general, Marius Stan, este nevoit să renunţe la funcţie după ce a fost ales primar al Galaţiului.viata-libera.ro
dcp100168 Posted June 15, 2012 Author Posted June 15, 2012 Anunţata prezentare a noii conduceri de la Oţelul a fost amânatăFC Oţelul a anunţat amânarea evenimentului programat iniţial pentru sâmbătă, prezentarea noii conduceri executive a clubului!viata-libera.ro
dcp100168 Posted June 15, 2012 Author Posted June 15, 2012 Vin Ilie Dumitrescu sau Adrian Ilie la Galaţi?Marius Stan și-a anunțat retragerea de la club, unde va mai activa doar cu titlu onorific. Identitatea noului șef de la Oțelul nu a fost dezvăluită. Marius Stan s-a mărginit să spună că este fost mare fotbalist și afacerist de succes. Se vehiculează numele lui Ilie Dumitrescu și Adrian Ilie.qbox.roBine, foşti fotbalişti sunt şi Anghelinei sau Ralea, numele vehiculate din plan local...
dcp100168 Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 Marius Stan şi-a dat demisia de la OţelulMarius Stan şi-a depus astăzi demisia din funcţia de director general al FC Oţelul, după ce a devenit primar al Galaţiului în urma alegerilor locale de luna trecută. Acesta a condus clubul gălăţean din 2005, având trecute în cont performanţe notabile ca manager. După câştigarea Cupei Intertoto în 2007 şi participarea în preliminariile Cupei UEFA în acelaşi an, apogeul a fost atins în 2011 când Oţelul cu Marius Stan la cârmă a reuşit cea mai mare performanţă din istoria clubului, câştigând atât campionatul, cât şi Supercupa României. De asemenea, în acelaşi an, gălăţenii au reprezentat România în cea mai de preţ competiţie europeană intercluburi, Liga Campionilor. Locul său la Oţelul va fi ocupat de Narcis Rădcan, fost director sportiv la Unirea Urziceni şi Steaua Bucureşti.viata-libera.ro
dcp100168 Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 Primarul Galaţiului, Marius Stan, nu renunţă la echipă: "Oţelul e copilul meu cel mare!"Fostul director general al Oţelului, Marius Stan, a ţinut să facă mai multe precizări vizavi de situaţia clubului în cel mai nou număr al revistei oficiale care poartă numele echipei."Oţelul are nevoie de investitori reali, numai aşa poate redeveni clubul puternic care a câştigat două trofee în 2011, iar oamenii de afaceri care şi-au manifestat bucuria de a veni alături de brandul principal al Galaţiului aşteaptă cu nerăbdare acest moment. Am urmărit, mai mult prin consilierii mei, opinia fanilor gălăţeni, site-urile de internet şi reţelele virtuale de socializare fiind pline de păreri, sugestii şi foarte multe critici. Mulţi spun că, odată ajuns primar al Galaţiului, am uitat de Oţelul, că mi-aş fi văzut sacii în car şi aşa mai departe. Mai mult sau mai puţin voalat, am fost acuzat că am cerut votul iubitorilor de fotbal pentru a deveni edil-şef, deci pentru a face uitată activitatea care m-a consacrat, aceea de conducător de club. Evident nu mă pot supăra că există opinii atât de deformate, care n-au avut niciodată legătură cu realitatea, dar eu nu voi uita niciodată Oţelul, oricare mi-ar fi funcţia, pentru că Oţelul este mai mult decât o pasiune, este şi va rămâne copilul meu cel mare. Vă rog să fiţi siguri de acest lucru şi voi face tot posibilul pentru a-i fi bine. Dacă am avansat în câteva rânduri unele date cu privire la schimbarea acţionariatului, n-am făcut-o pentru a-i păcăli pe suporteri, nu văd rostul unui asemenea demers. Oferind acele informaţii prin intermediul presei am dorit să acopăr, să cosmetizez lipsa de transparenţă pe care o presupune o sesiune de negocieri. Toată lumea se întreabă şi încă îşi pune această problemă: ce se întâmplă cu Oţelul? Aşadar, trebuia să vin cu o declaraţie oficială şi nu pot ascunde faptul că mereu mi-am dorit ca procesul de transformare a clubului să se desfăşoare cât mai repede posibil", a spus primarul oraşului Galaţi.adevarul.ro
Recommended Posts