Jump to content

Antal şi Sălăgeanu, vânduţi la Vaslui

dcp100168

Recommended Posts

Antal este ca şi plecat de la Oţelul! Sunt negocieri avansate cu o echipă rivală

Mijlocaşul Liviu Antal, unul dintre cei mai bine cotaţi fotbalişti din lotul Oţelului, nu a fost prezent astăzi la vizita medicală, surse din cadrul clubului susţinând că plecarea sa de la echipa gălăţeană este iminentă.

Aceleaşi surse susţin că el va ajunge la rivala Oţelului, FC Vaslui, negocierile fiind aproape de finalizare. Antal nu va pleca gratis de la Oţelul, o decizie în cazul memoriul depus de el pentru a deveni jucător liber de contract fiind amânată. Astfel, FC Vaslui va trebui să plătească o sumă importantă în contul acestui transfer.

Luni, la reunirea lotului, Marius Stan, primar ales dar oficial încă director general al clubului, confirma că se doreşte transferul lui Antal la altă echipă: „Sper să-l transferăm. Antal este de apreciat, putea deja să fie declarat liber de contract, iar clubul nu ar fi luat nimic de pe urma lui”.

Contactat telefonic, Liviu Antal a refuzat să comenteze aceste informaţii: „Nu pot vorbi deocamdată despre acest subiect”.

Marţi, Antal s-a aflat în Galaţi şi a participat la antrenamentul Oţelului, la finalul căruia a spus că vrea să plece şi lăsat să se înţeleagă că cea mai probabilă destinaţie ar fi FC Vaslui. „Vreau să plec, pentru că îmi doresc să fac performanţă şi în altă parte, la Galaţi mi-am făcut datoria, am cucerit deja două trofee. Mă bucur că sunt dorit de alte cluburi, dar e important dacă se va realiza ceva. Nu ştiu nimic de interesul CFR-ului, dar am văzut că domnul Porumboiu a declarat public că m-ar vrea la Vaslui. Dacă nu se va concretiza nimic, nu exclud să continui la Oţelul, aş face-o din toată inima”, a declarat Antal, după antrenamentul de marţi.

Tot la FC Vaslui este posibil să ajungă încă un fotbalist de la Oţelul, Adrian Sălăgeanu.

viata-libera.ro

Porumboiu ia doi dintre cei mai buni jucători din Liga 1

Aşa cum ProSport a anunţat încă de acum o săptămână, FC Vaslui urmărea să pună mâna pe doi dintre cei mai buni jucători din Liga 1, Liviu Antal şi Adrian Sălăgeanu, de la Oţelul Galaţi. Cei doi jucători au mai fost doriţi şi de Dinamo, dar Adrian Porumboiu a avut câştig de cauză în lupta cu "câinii" .

Antal şi Sălăgeanu au efectuat în această dimineaţă vizita medicală cu FC Vaslui şi urmează să semneze înţelegerile cu noua echipă.

116 meciuri a jucat Sălăgeanu în Liga I pentru Oţelul, echipă la care joacă de patru sezoane. 53 de apariţii are Antal pentru Oţelul în Liga 1, echipă pentru care joacă din 2009

prosport.ro

Dublă-lovitură reuşită de Vaslui

Avînd mari probleme cu banii, Oţelul a început să piardă şi din jucătorii importanţi, oameni pe care s-au bazat în ultimele sezoane. Liviu Antal (22 de ani) şi Adrian Sălăgeanu (29 de ani) s-au înţeles cu Adrian Porumboiu şi vor ajunge la Vaslui.

Cei doi jucători vor ajunge la pachet sub comanda lui Augusto Inacio, suma vehiculată fiind în jurul a 700.000 de euro. Tranzacţia este foarte aproape să fie finalizată, doar semnătura jucătorilor lipseşte pentru ca aceştia să fie oficial jucătorii lui FC Vaslui.

29 de meciuri are Sălăgean în acest sezon pentru Oţelul, 0 goluri a marcat fundaşul în sezonul trecut

40 de apariţii are Antal în toate competiţiile în sezonul recent încheiat, 7 reuşite are mijlocaşul pentru Oţelul în sezonul 2011-2012

gsp.ro

Antal şi Sălăgeanu au semnat contracte cu FC Vaslui

Jucătorii Liviu Antal şi Adrian Sălăgeanu, de la Oţelul Galaţi, au fost transferaţi la echipa FC Valsui, a declarat, miercuri, într-o emisiune televizată, finaţatorul formaţiei vicecampioane, Adrian Porumboiu.

Porumboiu a adăugat că FC Vaslui va mai transfera încă cinci jucători, pe lângă Antal, Sălăgeanu, Fernando Varela (liber de contract) şi Adrian Popa (Concordia Chiajna), achiziţii rezolvate deja.

"Au făcut vizita medicală, sunt în regulă. Antal şi Sălăgeanu sunt jucători foarte importanţi, jucători foarte buni, de care aveam nevoie. Mai sunt doi, despre care nu pot vorbi pentru că sunt legitimaţi până la 30 iunie. Sunt sub contract cu echipe de afară, unul cu o echipă din Europa care este campioană. A semnat jucătorul. Şi încă trei siguri. Vor fi nouă în total", a spus Porumboiu la DigiSport.

Antal si Sălăgeanu sunt jucătorii Vasluiului

Liviu Antal si Adrian Sălăgeanu s-au antrenat deja în echipamentul Vasluiului si vor evolua din sezonul viitor sub comanda lui Augusto Inacio. Cei doi fotbalisti veniti de la Otelul Galati spun că vor să ajute Vasluiul să joace în grupele Ligii Campionilor si să întreacă performanta care au obtinut-o la fosta lor echipă. Campania de achizitii va continua cu alti trei jucători de marcă, jucători ce sunt încă angrenati în diferite campionate.

După ce l-a ratat pe Sepsi, Vasluiul a dat o dublă lovitură mult mai mare. Gălătenii Antal si Sălăgeanu au efectuat deja primele antrenamente sub comanda lui Augusto Inacio. Dacă Antal si-a pus deja semnătura pe contract, Sălăgeanu nu a semnat încă, dar o va face zilele următoare.

Antal a venit la Vaslui cu gândul de a întrece performanta făcută în grupele Ligii Campionilor cu Otelul Galati. “Am semnat cu FC Vaslui, dar nu pot să vă spun pe ce perioadă, asta vă va spune domnul Porumboiu dacă va vrea. Îmi doresc să joc în grupele Ligii Campionilor, este bine atât pentru mine cât si pentru clubul Vaslui.”, a declarat Antal după primul antrenament în tricoul “galben-verde”. Antal a mai spus că nu se teme de faptul că ar putea fi primit cu ostilitate de către fanii Vasluiului: “Nu cred că are importantă că vin de la Otelul Galati, suntem jucători profesionisti si important este să ne facem noi treaba”

Celălalt fotbalist venit de la Galati, fundasul Adrian Sălăgeanu nu a semnat încă, dar spune că venirea la Vaslui este un pas înainte în cariera sa. “Deocamdată nu am semnat cu Vaslui, actele sunt la mine, dar mai mult ca sigur voi semna deoarece este un pas foarte bun pentru cariera mea si sper ca împreună cu Liviu să facem o treabă bună si să asistăm la lucruri pe care le-am atins deja în altă parte.”

vrn.ro

Mulțumim, Antal și Sălă!

Jucătorii Liviu Antal și Adrian Sălăgeanu s-au despărțit în mod oficial de FC Oțelul Galați, cei doi semnându-și transferul la FC Vaslui.

Antal a fost vândut cu 500.000 de euro, într-o perioadă în care am fi riscat să-l pierdem gratis, iar Sălăgeanu pentru 200.000 de euro.

Nu putem uita că cei doi fotbaliști au fost piese de bază ale FC Oțelul Galați în sezonul-minune 2010-2011, atunci când am cucerit Liga I și Supercupa României. Vor rămâne mereu în inimile noastre.

Mulțumim pentru tot, Liviu și Adrian!

otelul-galati.ro