Jump to content

traseu maxi taxi/autobuz

Recommended Posts

Buna ziua! Am si eu o intrebare cu ce pot ajunge de la intrarea in galati dinspre braila la depozitul de haine? Macar daca se poate sa imi spune-ti cam in ce zona este sa stiu ce intreb soferul de la autobuz sau maxi ...asta daca este amabil sa si raspunda. Merci! astept un raspuns

mergi la magazinul Billa 1 și de acolo iei microbuzul 63, ori, de la fostul Cinema Dacia, iei tramvaiul 39. te vei descurca, locațiile de care ți-am spus sunt destul de aproape.

ps: sunt în eroare, din păcate, acum realizez că strada Oțelarilor se renovează, sper să primești un răspuns mai competent din altă parte :).

Edited by gabi

Eu mai stiu ca se poate asa: De la capat de unde te lasa maxi-taxi mergi pe jos pana la Neacsu. De acolo il iei pe autobuzul 7 sau 38. Apoi de unde te lasa acest autobuz continui cu tramvaiul 39 pana la Depozit. Fara sa mai platesti nimic in plus. Practic e valabil acelasi bilet.

Mai george !!! Nu mai amesteca treburile si nu mai duce lumea in eroare, te rog, abtinite :-)

Ce autobuz 7 sau 38 visezi in galati si cum sa mearga unde se termina traseul si cum sa mearga cu acelasi bilet ? Tu te citesti cand scri ???

Edited by LaurX82

Da, este auobuzul care inlocuieste traseul tramvaiului pe portiunea lucrarilor. Si da nu se msi plateste cand urci in tramvai daca ai compostat biletu in autobuz. Tu mergi cu masina mai. Nu ai calatorit niciodata cu Transurbul. Asa ca ssstt. Ia mergi tu la casieria din Tiglina 2 si vezi afisul pe geam! Linia 7 si 38 de autobuz inlocuieste tramvaiul pe perioada lucrarilor de pe Otelarilor cu traseul Billa M19-Strada Brailai-Neacsu, Spital, Tiglina, Bulevardul Siderurgistilor pana la Liceul unde se face schimb cu tramvaiul fara a se mai plati bilet. Intreaba si tu casierita. Am calatorit asa in Galati si a fost perfect legal.

Eu nu amestec nimic. Sunt la curent cu tot ce se intampla in Galati fiindca vin o data pe saptamana in Galati.

Edited by George

Eu nu am auzit de traseul 38 nici la tranvai nici la autobuz...

O fi, in fine si ai dreptate, eu mai mult iarna merg cu transport in comun si atunci intreb la casa de bilete ce traseu sa iau, parca as fi din alt oras.. asta e :)) De maxi taxi nici nu mai zic, foarte rar merg cu ele chiar si iarna, nu le suport.

Atunci e bun, pot merge moka cu tranvaiul 7 si autobuzul 7, nu are de unde sti controlul ce gauri a avut tranvaiul respectiv autobuzul :))

Edited by LaurX82

Pai e perfect legal. Daca compostezi in autobuzul 7 mergi mai dparte cu tramvaiul 7 fara sa platesti. Asta e PROMOTIE pe perioada lucrarilor ca o compensatie pentru disconfortul creat.

Cat despre autobuzul 38 e autobuzul ce inlocuieste tramvaiul 39 pe portiunea respectiva de lucrari iar autobuzul 7 inlocuieste tramvaiul 7 pe aceeasi portiune.

Edited by George