dcp100168 Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Dorinel Munteanu a renunţat la Paraschiv!Dorinel Munteanu, antrenorul celor de la Oţelul Galaţi, a stabilit lotul alături de care va merge în cantonamentul montan din Poiana Braşov. Tehnicianul gălăţean nu i-a inclus în lot pe Paraschiv şi Cojoc - jucători despre care Munteanu a spus că nu mai intră în calculele sale. "Pe Paraschiv şi Cojoc nu voi mai conta în sezonul viitor. A fost o decizie grea, dar irevocabilă. Paraschiv a făcut multe pentru Oţelul, ar merita un meci de despărţire, dar aceasta este treaba conducerii clubului. În locul acestora, dar şi al celor transferaţi, vom aduce alţi jucători care să creeze o concurenţă reală pe toate posturile", a declarat Dorinel Munteanu pentru dunareabatrana.ro"Sunt încă sub contract cu Oţelul, iar o eventuală plecare a mea depinde de ofertele pe care le voi avea, dar şi de banii pe care îi mai am de încasat de la Oţelul. Deocamdată nu mă gândesc la retragere, mai pot să joc. Sunt la dispoziţia clubului şi voi face ceea ce decid cei din conducere", a comentat situaţia şi Gabi Paraschiv pentru sursa citată.Ultimele etape ale campionatului s-au transformat pentru gălăţeni într-un adevărat chin şi asta nu numai din cauza rezultatelor negative, ci şi a tensiunii care s-a instalat în vestiar. Prima decizie surprinzătoare a lui Dorinel este aceea de a nu mai conta pe Gabi Paraschiv, om decisiv în sezonul trecut, când s-a luat titlul. În ultimele cinci etape, Paraschiv nu a prins deloc lotul, deşi Munteanu s-a plâns că banca de rezerve nu-l mai sprijină cu nimic.prosport.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts