dcp100168 Posted June 18, 2012 Share Posted June 18, 2012 Schimbări majore la Oțelul GalațiFosta campioană României, Oțelul Galați, și-a schimbat luni întreagă conducere administrativă, Marius Stan fiind înlocuit.Pentru că a câștigat primăria Galați, Marius Stan a fost nevoit să renunțe la funcția de conducere pe care o deținea in cadrul grupării de la malul Dunării.În locul sau, noul președinte al clubului este Narcis Răducan, cel care a părăsit Steaua în această vară.Galățenii au și un nou vicepreședinte. Este vorba de Gabi Paraschiv, jucătorul pe care Dorinel Munteanu tocmai îl pusese pe liber.onlinesport.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted June 18, 2012 Author Share Posted June 18, 2012 Oţelul schimbă echipa din temelii şi atacă iar titlulMarius Stan a lăsat Oţelul pentru fotoliul de primar al Galaţiului. Plecarea fostului şef de la Oţelul aduce însă schimbări masive la echipă.Locul lui Marius Stan va fi luat de fostul stelist, Narcis Răducan, cel care va deveni preşedinte.În plus, Gabi Paraschiv are rezervat un loc în conducerea echipei, după ce Dorinel Munteanu l-a pus pe liber în această vară. Fostul atacant va fi director sportiv.Noua conducere va schimba din temelii modul de finanţare al echipei. Gălăţenii vor să revină în lupta pentru campionat şi promit să aducă sponsori puternici lângă echipă.prosport.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted June 19, 2012 Author Share Posted June 19, 2012 Narcis Răducan, noul director general al FC Oţelul!„Aş fi onorat să lucrez pentru Oţelul, este un club mare”, a spus cel care va fi anunţat oficial peste câteva zile ca noul conducător al grupării roş-alb-albastreCel mai important fotbalist al Oţelului din ultimul deceniu, Gabriel Paraschiv, a fost ofertat să fie director general adjunctNegocierile în ceea ce priveşte instalarea unei noi conduceri executive la FC Oţelul sunt finalizate, mai lipseşte doar anunţul oficial din partea clubului.Cel ales pentru a-l înlocui pe Marius Stan în funcţia de director general este Narcis Răducan, informaţie dată ca „sută la sută reală” de mai multe surse din interiorul clubului şi nu numai.„Aş fi onorat să lucrez pentru Oţelul, este un club mare”, a fost scurta declaraţie oferită de Narcis Răducan pentru Viaţa liberă, refuzând politicos să mai facă alte comentarii pe marginea acestui subiect.Narcis Răducan - carte de vizităNarcis Răducan (născut în 23 septembrie 1974) a avut o carieră destul de lungă ca fotbalist. A debutat într-o echipă de seniori în 1992 la Unirea Focşani, apoi a trecut pe la Progresul Bucureşti pentru o perioadă foarte scurtă. A ajuns apoi la Selena Bacău (1994), unde a stat doar un sezon înainte de a fi transferat la Steaua. A mai jucat la FCM Bacău, FC Naţional, Rapid şi doi ani în Cipru, la AEL Limassol şi AEK Larnaca, retrăgându-se din activitatea de fotbalist de la Ceahlăul, după sezonul 2007-2008.Foarte repede după retragerea din activitatea competiţională şi-a început cariera în funcţii executive. Din iunie 2008 până în august 2010 a ocupat postul de director sportiv la Unirea Urziceni. Din octombrie 2010 a fost director sportiv la Steaua Bucureşti, post din care a demisionat în urmă cu o lună, motivând că nu mai crede în proiectul de la clubul bucureştean.Apoi, a fost anunţat drept noul preşedinte de la Concordia Chiajna, însă nu apucase să semneze cu această grupare în momentul în care a fost ofertat de Oţelul.„Para”, surprins de ofertăÎn funcţia de director general adjunct ar urma să fie instalat cel mai important fotbalist al Oţelului din ultimul deceniu, Gabriel Paraschiv. „Para” a fost anunţat în urmă cu o săptămână că nu mai intră în vederile antrenorului Dorinel Munteanu pentru sezonul viitor, iar la foarte scurt timp a primit oferta de a renunţa la tricoul de jucător şi a trece în echipa de conducere executivă a clubului. Aflat acasă, la Moreni, într-o scurtă vacanţă, acesta încă nu s-a hotărât dacă va accepta. „Am primit o propunere din partea celor de la Oţelul, urmează să revin în Galaţi zilele următoare şi să am o discuţie cu Marius Stan pentru a lămuri această situaţie, să văd exact despre ce este vorba. Eu mai am contract un an şi jumătate de contract cu Oţelul, parcă e prea brusc să iau decizia de a renunţa la activitatea de fotbalist”, a declarat Paraschiv.viata-libera.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted July 18, 2012 Author Share Posted July 18, 2012 Narcis Răducan, la lucru pentru Oţelul GalaţiCel desemnat de primarul Marius Stan ca urmaş al său la conducerea FC Oţelul, Narcis Răducan, a ajuns în Galaţi de marţi, când a şi asistat la antrenamentul echipei cu care, de altfel, a şi fost în cantonamentul din Olanda.Deocamdată, pentru a fi numit oficial în postul de conducător al FC Oţelul, se aşteaptă clarificarea situaţiei în ceea ce priveşte trecerea clubului la alţi acţionari, până atunci desfăşurându-şi activitatea la echipă din postura de consilier pe probleme fotbalistice al primarului Marius Stan.„Am făcut cunoştinţă cu jucătorii de acum o lună, pentru că cineva trebuia să stea lângă echipă în condiţiile în care domnul Marius Stan are o misiune mult mai importantă. Dânsul m-a delegat pe mine să fiu consilier pe probleme fotbalistice şi astfel să fiu alături de echipă. Sunt ceva probleme în ceea ce priveşte conducerea clubului, dar eu sper ca acestea să fie spre sfârşit. Deocamdată aceasta este misiunea mea aici (n.r. consilier al primarului), până se va clarifica trecerea la noul acţionariat. Pentru mine este mai puţin important ce scrie pe uşa biroului, contează doar să ajut echipa. La asta mă pricep cel mai bine, să pun la dispoziţia echipei tot ceea ce este necesar pentru ca lucrurile să funcţioneze aşa cum trebuie la nivelul ridicat la care a ajuns Oţelul, care va rămâne o echipă de temut chiar şi în aceste condiţii”, a declarat Narcis Răducan.Cadoul dorit de bun venit, victorie la IaşiCel care practic este noul conducător al echipei roş-alb-albastre a mai spus că cel mai mult îşi doreşte limpezirea apelor la vârful clubului, iar de la jucători aşteaptă să-i facă cadou de bun-venit o victorie duminica viitoare, în prima etapă, în meciul din deplasare cu CSMS Iaşi. „Îmi doresc în primul rând ca apele să se limpezească şi să ştim fiecare ce avem de făcut. Apoi problemele se vor rezolva pentru că, din fericire, Marius Stan a lăsat un club foarte bine organizat, a reuşit să pătrundă cu Oţelul în galeria marilor echipe din fotbalul românesc şi sper să rămânem cel puţin la acest nivel. După cum se ştie, s-a făcut publică strategia pe termen mediu şi lung, va fi la Galaţi un stadion nou, ultramodern, iar noi ne vom ridica la înălţimea investiţiilor şi a speranţelor suporterilor. Sunt convins că vom rămâne o echipă care se va bate mulţi ani de-acum încolo cel puţin la un loc de cupele europene. Pe termen scurt, cel mai frumos cadou pe care mi-l pot oferi băieţii la venirea mea la Oţelul este un început cu dreptul la Iaşi şi să aşteptăm apoi cu încredere primul meci de pe teren propriu, cel cu Rapid, când voi face cunoştinţă şi oficial cu suporterii noştri”, a mai spus Narcis Răducan.viata-libera.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts