Legumix Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 La asociatia de proprietari din care fac parte, Presedintele Asociatiei, este sotul contabilei aceleiasi asociatii.Totodata, Contabila asociatiei de proprietari, indeplineste si functia de cenzor al asociatiei.Aceste combinatii sunt legale/nelegale...sau doar imorale?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabi Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 (edited) art. 12, pct. i, clar și la obiect.http://www.primariac...30 din 2007.pdf Edited July 4, 2012 by gabi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legumix Posted July 4, 2012 Author Share Posted July 4, 2012 dragul meu...sotii NU sunt rude intre ei. nici inainte de casatorie (ar interveni nulitatea acesteia) si nici prin casatorie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toto Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 Sotii nu sunt rude?? Ciudat... Dar eu cu soacra-mea sunt? E vorba numai de rude pe linie genetica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabi Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 (edited) da, ai dreptate, or să bage ăștia în CPC și codul genetic.@toto - cu soacra ai o legătură de afinitate.nu m-a preocupat problema, dar stau și mă gândesc, după ce te căsătorești, soțul/soţia nu devine relaţia primordială în viaţa ta? nu pe baza ei sunt fondate următoarele relaţii de rudenie? scuze de off-topic. Edited July 4, 2012 by gabi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legumix Posted July 6, 2012 Author Share Posted July 6, 2012 Sotii nu sunt rude?? Ciudat... Dar eu cu soacra-mea sunt? E vorba numai de rude pe linie genetica? Rudenia reprezintă legătura bazată pe descendența unei persoane dintr-o altă persoană sau pe faptul că mai multe persoane au un ascendent comun. in acest context - ce legatura de sange ai cu soacra??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted July 6, 2012 Share Posted July 6, 2012 (edited) http://www.avoconsul...ternitatii.htmlRudenia din casatorie este rudenia intemeiata pe filiatia din casatorie. la randul ei, filiatia din casatorie defineste acea situatie in care conceptia sau nasterea unei persoane are loc in timpul casatoriei parintilor sai.Deci sotii sunt rude. Ca nu de sange asta e alta poveste. Sunt rude prin afinitate dar tot rude se numesc. Edited July 6, 2012 by George Link to comment Share on other sites More sharing options...
top.g Posted July 6, 2012 Share Posted July 6, 2012 o mica paranteza pe margina subiectuluiI: De ce angajatii institutiilor de stat nu fac sex la serviciu?R: Pentru ca sunt rude ( aici excludem sot/sotie ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
toto Posted July 6, 2012 Share Posted July 6, 2012 @top.g TAREEE ! In primaria Galatiului ar fi numai albinosi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legumix Posted July 6, 2012 Author Share Posted July 6, 2012 http://www.avoconsul...ternitatii.htmlRudenia din casatorie este rudenia intemeiata pe filiatia din casatorie. la randul ei, filiatia din casatorie defineste acea situatie in care conceptia sau nasterea unei persoane are loc in timpul casatoriei parintilor sai.Deci sotii sunt rude. Ca nu de sange asta e alta poveste. Sunt rude prin afinitate dar tot rude se numesc.Rudenia din casatorie este rudenia intemeiata pe filiatia din casatorie.CHIAR ai probleme cu cititul sau intelesul a ceea ce citesti?!?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 Nu am nici o problema. De unde ai tras tu concluzia ca eu nu am inteles ce am citit? Se pare ca tu ai ceva probleme la creier daca tragi concluzii pripite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikka Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 Se pare ca tu ai ceva probleme la creierGeorge, acesta e un ultim avertisment. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts