dcp100168 Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 Viitorul Constanţa vrea să joace la GalaţiClubul nou promovat Viitorul Constanţa, patronat de fostul internaţional Gheorghe Hagi, a depus o cerere pe adresa FC Oţelul pentru a putea disputa partidele de pe teren propriu pe stadionul „Oţelul” pe parcursul turului de campionat. Arena de la Ovidiu, pe care a jucat în liga secundă Viitorul, nu îndeplineşte normele de licenţiere pentru Liga 1.„Am primit o cerere din partea celor de la Viitorul Constanţa pentru a putea juca meciurile de pe teren propriu pe arena noastră. În principiu am fost de acord, le-am pus la dispoziţie toate cheltuielile necesare pentru organizarea unui joc la Galaţi. Nu am stabilit încă o chirie, aşteptăm să vedem dacă sunt de acord şi ei şi cei de la LPF”, a declarat Dragoş Ghiuţă, directorul de marketing al FC Oţelul.Dacă totul va fi concretizat, gălăţenii vor avea parte săptămânal de câte un meci de fotbal din Liga 1. Oţelul şi Viitorul se vor întâlni în etapa a opta, într-un meci considerat pe teren propriu pentru echipa antrenată de Dorinel Munteanu. În cazul în care înţelegerea va fi făcută pe întreg sezonul, atunci gălăţenii vor beneficia de un meci în plus jucat pe propria arenă.Ediţia viitoare a Ligii 1 va lua startul pe 21 iulie, iar Viitorul Constanţa ar urma să evolueze la Galaţi împotriva celor de la FC Braşov, în timp ce Oţelul se va deplasa la Iaşi. În turul de campionat, trupa lui Hagi are programate pe teren propriu partide cu Steaua, Dinamo şi Vaslui, dintre echipele de top ale campionatului.viata-libera.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted July 6, 2012 Author Share Posted July 6, 2012 Viitorul Constanţa va disputa la Galaţi primele 2-3 partide din noul sezonEchipa Viitorul Constanţa va disputa primele trei partide de pe teren propriu din noul sezon al Ligii I pe arena formaţiei Oţelul Galaţi, având în vedere faptul că stadionul propriu, din cadrul Academiei Gheorghe Hagi, va fi inaugurat la sfârşitul lunii august, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Vom disputa la Galaţi partidele cu FC Braşov, Astra Ploieşti şi poate şi meciul din etapa a V-a, cu Gaz Metan Mediaş, dacă lucrările nu vor fi finalizate până atunci", a declarat, vineri, preşedintele grupării Viitorul Constanţa, Paul Peniu. Stadionul echipei nou promovate în Liga I, din cadrul Academiei Gheorghe Hagi, va fi inaugurat cel mai probabil în perioada 21-23 august. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted July 17, 2012 Author Share Posted July 17, 2012 Dorinel nu vrea ca Viitorul lui Hagi sa joace la GalatiDorinel Munteanu, antrenorul formatiei Otelul, se declara nemultumit de faptul ca Viitorul Constanta va juca primele meciuri din Liga 1 pe stadionul din Galati."Mi se pare un lucru deplasat sa acceptam ca o contracadidata in lupta pentru evitarea retrogradarii sa joace pe terenul nostru. In fotbal, principiile trebuie sa fie respectate in favoarea propriei echipe.Nu stiu cine a decis, eu nu am fost intrebat, probabil sunt lucruri sentimentale la mijloc, dar am invatat de-a lungul carierei mele ca, din respect pentru echipa care joaca pe acest teren, nu poti sa primesti si alte formatii.Aceasta situatie nu va strica relatia mea cu Hagi, dar, de principiu, asta e punctul meu de vedere. Nu stiu daca voi veni la meciurile Viitorului, poate o sa fie stadionul plin, desi noi ne chinuim de trei ani sa umplem stadionul", a declarat Dorinel Munteanu.Trei etape va juca Viitorul Constanta la Galati.ziare.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted July 18, 2012 Author Share Posted July 18, 2012 Răducan: "Îi aşteptăm cu plăcere pe cei de la Viitorul"Viitorul a primit acordul de a evolua la Galaţi din partea noului primar, Marius Stan. Fostul preşedinte al campioanei a discutat cu Hagi pe această temă şi l-a asigurat că nou-promovata va beneficia de cele mai bune condiţii în cele trei meciuri pe care le va juca la malul Dunării.Dacă Dorinel Munteanu s-a declarat deranjat de acest angajament, Narcis Răducan a demonstrat încă o dată fair-play şi a explicat de ce un astfel de acord nu ar trebui să nască polemici."Ştiu că poate fi un disconfort pentru antrenor că joacă o altă echipă pe stadion, dar ţinând cont de relaţie bună dintre cluburi şi ţinând cont că echipa aparţine lui Hagi îi vom ajuta cu mare plăcere pe cei de la Viitorul să susţină cele 3-4 meciuri pe stadionul nostru. Nu suntem în concurenţă cu Viitorul, noi vrem să menţinem performanţele din ultimii ani la club şi să ne batem la titlu.", a declarat Narcis Răducan, pentru ProSport.prosport.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted July 30, 2012 Author Share Posted July 30, 2012 Echipa lui Hagi îşi va disputa la Constanţa meciurile pe teren propriuCele două echipe constănţene au încheiat o colaborare prin care baza din Primăverii va fi terenul ambelor echipe, investiţiile urmând a fi realizate de Viitorul.Viitorul Constanţa joacă în Liga I, are baza la Ovidiu, însă meciurile de pe teren propriu le dispută la Galaţi. Patronul Gheorghe Hagi doreşte să schimbe acest lucru şi este în discuţii avansate cu oficialii Farului, pentru ca Viitorul să vină să joace pe arena constănţeană. Finanţatorul marinarilor a confirmat discuţiile: „Am avut două întâlniri cu Gheorghe Hagi şi, deşi eu nu îl cunoşteam personal, mi-a lăsat o impresie foarte plăcută. Vrem ca, împreună, să schimbăm ceva în fotbalul constănţean şi să nu ajungem la o rivalitate, cum sunt la Ploieşti sau Cluj", a spus Marian Diaconescu.Acesta este de părere că există mari şanse ca Viitorul să joace la Constanţa. „Pot spune că, în proporţie de 99,99%, Viitorul va juca meciurile din Liga I la Constanţa, pe Stadionul Farul. Mai este nevoie doar de omologarea terenului, dar acestea sunt amănunte minore. Viitorul va veni să joace aici al treilea meci de pe teren propriu, cel cu Gaz Metan Mediaş, partida din etapa a treia cu Astra fiind prea aproape pentru a pune la punct toate detaliile, nu avem timp", a mai adăugat Diaconescu.romanialibera.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted August 10, 2012 Author Share Posted August 10, 2012 Viitorul a semnat contractul cu Farul pentru a juca la ConstanţaFC Viitorul va juca la Constanţa partidele de pe teren propriu, începând cu meciul cu FC Vaslui din etapa a VII-a a Ligii I, programat la 1 septembrie, conducerea clubului patronat de Gheorghe Hagi şi cea a FC Farul semnând, vineri, un contract de colaborare, transmite corespondentul MEDIAFAX."Un contract avantajos pentru ambele grupări, care este valabil pentru acest sezon. Viitorul va avea dreptul de a disputa doar meciul oficial şi antrenamentul dinaintea jocului. Vor trebui aduse îmbunătăţiri la gazon plus alte mici modificări. Suporterii trebuie să înţeleagă că la fiecare meci şi FC Farul va avea de câştigat", a spus Marian Diaconescu, membru în consiliul director al FC Farul."Important este că s-a semnat contractul şi urmează să anunţăm şi la LPF acest lucru pentru trimiterea unei comisii de omologare. Avem promisiunea Farului că până pe 1 septembrie nici ei nu vor evolua pe teren pentru a proteja gazonul. Viitorul va plăti o anumită chirie şi o cotă din încasările de la meciuri. Cei mai câştigaţi din această colaborare vor fi suporterii constănţeni, pentru că un punct important în finalizarea negocierilor a fost şi cointeresarea în privinţa celor care vor veni la stadion. Suporterii Farului pot veni cu inima împăcată că astfel vor putea ajuta şi Farul", a precizatşi preşedintele Viitorului, Paul Peniu.De la începutul sezonului, Viitorul Constanţa a jucat meciurile de pe teren propriu la Galaţi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts