dcp100168 Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 Etapa 2: Oţelul Galaţi - Rapid Bucureşti, luni, 30 iulie, de la ora 20.20 (în direct la Antena 1 / Dolce Sport) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted July 25, 2012 Author Share Posted July 25, 2012 Bilete Oţelul - RapidPreţurile biletelor pentru meciul de luni, FC Oţelul Galaţi - FC Rapid București, din etapa a II-a a Ligii I, sunt următoarele: Tribuna I - 15 lei, Tribuna a II-a - 10 lei, Peluze - 5 lei.Biletele se vor comercializa sâmbătă, 28 iulie, între orele 10.00 şi 18.00, duminică, 29 iulie, între orele 10.00 şi 18.00, și luni, 30 iulie, între orele 10.00 și 21.15, la casele de bilete din jurul stadionului Oţelul.otelul-galati.roAcestea sunt tarifele percepute la bilete în noul sezon, pentru a veni în sprijinul fanilor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted July 27, 2012 Author Share Posted July 27, 2012 Ne vedem pe stadion!Antrenorul Dorinel Munteanu, jucătorul Cătălin Iorga și Narcis Răducan, consilierul primarului Marius Stan pe probleme de fotbal, au făcut astăzi, într-o conferință de presă, avancronica meciului cu FC Rapid București.Cătălin Iorga: "N-am avut încă ocazia să văd apărarea Rapidului, dar până la ora meciului voi avea timp, vom viziona partidele lor. Va fi un meci obișnuit, de campionat, nimic special, pentru că tratăm la fel toate meciurile. Îmi doresc ca la ora meciului să fim pregătiți 100%. Îmi voi primi toate restanțele în curând, nu mai sunt probleme."Dorinel Munteanu: "Mă interesează mereu numai jocul următor, deci cel cu Rapidul acum, așa că ce a fost până acum este istorie. E clar că ne dorim să facem o partidă bună, prima în fața propriilor suporteri, și va fi un joc dificil, un joc în care întâlnim o echipă cu jucători valoroși, un antrenor nou, cu o nouă filosofie a jocului. Băieții trebuie să se concentreze, iar obiectivul nostru este tratarea cu atenție a fiecărui joc în parte pentru a obține punct sau puncte. Moralul echipei a fost și înainte foarte bun, după cum v-am mai spus, drept dovadă am câștigat la Iași. Jucătorii au dat dovadă că sunt profesioniști, dar nu ne ajută cu nimic că s-au achitat datoriile și că începem să avem liniște. Pe teren trebuie să dăm totul, trebuie să jucăm! Jucătorii cei noi pot fi acum în lot, nu știu dacă-i voi și folosi, de obicei nu anunț primul unsprezece. Nu văd un avantaj că Rapidul a jucat aseară și vine și luni la noi, pentru că ei au făcut multe achiziții și jocurile oficiale sunt importante pentru omogenizarea lotului. Au destui jucători valoroși și trebuie să avem atitudine ca în meciul de la Iași. Nu iau măsuri pentru vreun jucător anume, important este să funcționeze grupul nostru."Narcis Răducan: "Meciul cu Rapidul este important, și pentru mine personal, deoarece este primul acasă și m-aș bucura să legăm două victorii. Sigur că nu este ușor, se vor întâlni doi mari mijlocași pe care i-a avut România, e vorba de cei doi antrenori, Dorinel Munteanu și Ioan Ovidiu Sabău, va fi interesant și din acest punct de vedere duelul, chiar dacă ei nu mai joacă. E important să avem foarte mulți suporteri în tribună, sunt importanți. I-am văzut și la Iași, au fost determinanți în momentele mai dificile, ne-au ajutat, chiar dacă au fost numai 200 de persoane. În acest sens am încercat să umblăm și la prețurile biletelor pentru acest campionat, vrem să atragem oamenii la stadion. Vom avea mai multe acțiuni care să-i bucure pe cei care țin cu Oțelul, vreau un stadion plin luni seară! Sunt convins că reprezentăm o forță a campionatului, indiferent de adversar."Partida FC Oțelul Galați - FC Rapid București va avea loc luni, 30 iulie, de la ora 20.20, în etapa a II-a a Ligii I Bergenbier.otelul-galati.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted July 29, 2012 Author Share Posted July 29, 2012 Pancu are din nou dureri la genunchi şi nu vine la GalaţiPancone acuză iar probleme la genunchiul la care a suferit o accidentare în returul sezonului trecut. Daniel Pancu a lipsit în returul cu MYPA şi nu va face nici deplasarea la Galaţi, pentru întîlnirea cu Oţelul. La meciul cu Vaslui (2-2), ultimul bifat de el, atacantul care luna viitoare va împlini 35 de ani a resimţit dureri la genunchiul drept şi a fost înlocuit în minutul 69.Totul i se trage de la accidentarea suferită în martie, cînd a fost diagnosticat cu o întindere de ligamente. Atunci a stat în afara gazonului aproape trei săptămîni, timp în care a fost la tratament la Marijana Kovacevici, la Belgrad. În vară, la începutul pregătirii, durerile i-au reapărut, iar controlul medical efectuat a arătat că avea apă la genunchi. Atacantul s-a speriat şi le-a mărturisit apropiaţilor: "Sper să reuşesc să termin şi acest sezon, pare ceva serios!". În urmă cu o săptămînă, la partida cu vasluienii, din cauza suprafeţei de joc, genunchiul i-a creat din nou probleme. Acesta a fost şi motivul pentru care Sabău a răbufnit la finalul partidei: "E inadmisibil să jucăm pe un astfel de teren! E ruşinos!".gsp.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted July 30, 2012 Author Share Posted July 30, 2012 Oţelul Galaţi - Rapid Bucureşti 1-1Echipa Oţelul Galaţi a terminat la egalitate, luni, pe teren propriu, scor 1-1 (1-0), cu formaţia Rapid Bucureşti, în ultimul meci al etapei a II-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX. Gălăţenii au deschis scorul prin Viglianti, în minutul 27, rapidiştii reuşind egalarea prin Nicolae Grigore, în minutul 74.1-0: Viglianti a reluat cu capul în plasă de la 7 metri o minge centrată de pe partea stângă de Ljubinkovici.1-1: Grahovac şi Perendija s-au încurcat reciproc la o centrare de pe partea draptă, portarul gălăţenilor a scăpat balonul în faţă şi Nicolae Grigore a înscris în poarta goală.Oţelul Galaţi: Grahovac - Râpă, Perendija, Sg. Costin, Ljubinkovici - Benga, Giurgiu - Iorga, Viglianti (Punosevac '83), Buş (Inkango '56) - Stromajer (Pena '71). Antrenor: Dorinel Munteanu.Rapid Bucureşti: Albuţ - Rui Duarte, Oros, M. Constantin, Voicu (Bozovici '46) - Roman, N. Grigore, Teixeira (Ilijovski '46), Milisavljevici - Goga (Grigorie '60), Pereira. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.Cartonaşe galbene: Buş '31, Pena '86 / M. Constantin '40, Bozovici '69.Arbitri: Alexandru Tudor (central) - Cristian Nica, Florin Păunescu (asistenţi) - Mihai Ene (rezervă). Observatori: Vasile Curt, Constantin Gheorghe.La partida de la Galaţi au asistat aproximativ 7.000 de spectatori, dintre care 150 de fani giuleşteni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted July 30, 2012 Author Share Posted July 30, 2012 Dorinel: "Jucătorii doriţi de mine fac ravagii în altă parte!"Remiza obţinută de Oţelul în faţa Rapidului a declanşat furia antrenorului gazdelor, Dorinel Munteanu, care a dat vina pe portarul Grahovac pentru golul din care giuleştenii au egalat. Tehnicianul a fost ironic şi la adresa conducerii, care nu i-a adus transferurile solicitate la finalul stagiunii trecute. "Nu ştiu dacă Grahovac va mai fi titular şi după acest meci. Astăzi am fi meritat să obţinem trei puncte meritate şi muncite. M-au supărat foarte tare portarii. Mai avem nevoie de 2-3 jucători pentru a realiza obiectivele fixate. Mi-a plăcut mult atmosfera, publicul a simţit poate greutăţile pe care le-am întâmpinat. Sunt fooooarte mulţumit de lot, jucătorii pe care i-a vrut eu fac ravagii la alte echipe din Liga I acum. Este o nemulţumire de-a mea, nu dau niciun ultimatum", a spus Dorinel Munteanu la conferinţă.prosport.roSabău: "Suferim, greşim foarte uşor, sunt îngrijorat"Rapidul nu îşi revine, chiar dacă a scos un egal la Galaţi. Sabău acuză lipsa de pregătire şi spune că trebuie să se descurce fără şase jucători: "Dacă în prima repriză am avut dificultăţi, nu am reuşit să finalizăm, am jucat prea mult înapoi... mi-am dat seama că nu putem mai mult în momentul de faţă. Plătim pentru ce s-a întâmplat în pregătiri. Am luat un punct dar se vede clar că suferim. Greşim foarte uşor pase foarte simple. Nu avem ritm, suntem foarte greoi. Trebuie să mă descurc în aceste condiţii. Vor mai veni şi jocuri mai uşoare, dar sunt îngrijorat. Pentru fiecare joc sunt îngrijorat. Sunt supărat, trebuia să arătăm altfel după pregătiri",a declarat Sabău la gsptv. "Bozovic, Rui Duarte, Marius Constantin, Ilijoski, Goga, Renan sunt nepregătiţi. Nu mai zic de accidentarea lui Pancu, Paul Codrea încă nu este gata. Noi suntem Rapid şi trebuie să jucăm mai bine decât ei. Trebuie să găsim soluţii", a mai spus antrenorul.prosport.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted July 31, 2012 Author Share Posted July 31, 2012 Dorinel Munteanu: Am pierdut două puncte, dar îmi felicit jucătoriiAntrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, luni, după remiza din meciul cu Rapid Bucureşti, scor 1-1, că formaţia sa a pierdut două puncte, dar a ţinut să-şi felicite jucătorii, transmite corespondentul MEDIAFAX."Am pierdut două puncte astăzi după un joc la capătul căruia nu pot decât să-mi felicit jucătorii. Din păcate am primit gol la singura ocazie a adversarilor, pe greşeala noastră. Voi lua măsuri ca aceste greşeli să nu se mai repete de acum înainte. Din păcate nu s-au făcut transferurile necesare să ne batem pentru cupele europene", a spus Munteanu.Consilierul primarului din Galaţi pe probleme de fotbal, Narcis Răducan, a afirmat că jocul echipei îi dă speranţe pentru viitor: "Astăzi am pierdut două puncte în faţa unui public care ne-a susţinut de la un capăt la altul, dar jocul echipei îmi dă speranţe că vor veni şi rezultatele aşteptate". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts