dcp100168 Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Viorel Tănase, antrenor la Sport Club BacăuFost căpitan al Oţelulului, Viorel Tănase va antrena în sezonul viitor echipa de liga a III-a Sport Club Bacău. La echipa susţinută de municipalitatea băcăuană va activa un alt fost jucător al fostei "campioane a provinciei", Tudorel Pelin, care va fi secundul lui "Tase".Ca antrenor, Viorel Tănase a debutat ca secund al lui Petre Grigoraş la FC Oţelul (liga I), după care a activat ca antrenor principal la Oţelul II (liga a III-a), FCM Dunărea (liga a II-a) şi Farul (liga a II-a).Exceptând perioada de la Dunărea, Pelin l-a urmat pe "Tase" în funcţia de antrenor secund.Obiectivul SC Bacău pentru noul sezon este promovarea în liga a II-a, promovare ratată sezonul trecut la doar un punct.sportgalati.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted June 27, 2013 Author Share Posted June 27, 2013 Viorel Tănase s-a întors la Bacău* „Mi-a fost dor de Bacău”I-a fost dor de Bacău şi de oameni cu care a început în vara anului trecut un proiect ambiţios dar pe care nu au reuşit să-l ducă la final impreuna pentru că Oţelul Galaţi l-a luat în liga 1. Acum, s-a întors la Sport Club şi nu mai pleacă.Viorel Tănase a fost instalat prima dată pe banca tehnică a Sport Clubului pe 9 iulie 2012, dar pe 29 august a primit o ofertă de nerefuzat. Aceea de a antrena Oţelul Galaţi în liga 1. Sport Club Bacău nu s-a împotrivit şansei de a fi antrenor în liga lui Mitică şi s-a despărşit amiabil de cel care pregătise echipa toată vara cu trei zile îniante de startul campionatului.S-a întors şi va antrena Sport Club Bacău în liga 2.1tvbacau.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted June 28, 2013 Author Share Posted June 28, 2013 Ofertat prea târziu de Oţelul. Tănase va antrena din nouUna dintre variantele pentru postul de antrenor principal la Oţelul pentru noul sezon a fost chiar Viorel Tănase, cel care a condus echipa o parte din ediţia trecută de campionat. „Am fost contactat de Narcis, am purtat o discuţie, dar era deja prea târziu, semnasem cu SC Bacău. Nu mai puteam să-i mai las la fel ca data trecută, când am plecat de la Bacău ca să antrenez Oţelul. Mi s-a prezentat un proiect serios la Bacău şi vreau să le demonstrez că au fost îndreptăţiţi să aibă încredere în mine. Sper şi cred că situaţia se va rezolva la Oţelul, le urez mult succes şi e nevoie ca suporterii să fie aproape de club”, a spus Viorel Tănase. SC Bacău a câştigat seria I a ligii a treia şi va evolua în liga secundă din sezonul următor.viata-libera.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts