Jump to content

Un gălăţean la Super Bike


dcp100168

Recommended Posts

Un gălăţean la Super Bike

Bogdan Grecu - membru al Asociaţiei Pro Eco Tour din Galaţi - a obţinut recent locul al II-lea la Romanian Super Bike, competiţie desfăşurată în Slovacia. Deşi este vorba de un concurs organizat pentru România, cursele se desfăşoară în afară, pentru că la noi nu există piste specializate.

„Suntem mândri că a doua noastră participare s-a şi finalizat cu un premiu neaşteptat. Motocicleta este o Honda şurubărită de noi, pe banii noştri, transformată pentru curse. Suntem singurii care reprezentăm Galaţiul la această competiţie”, ne spune preşedintele asociaţiei, Cristian Arsene.

Acesta susţine că nişte sponsorizări le-ar prinde bine: „Numai taxa de participare la fiecare etapă este de aproape 2.000 de lei, nu mai vorbim de banii de transport şi alte cheltuieli”. Cei care vor să investească în viteza pe două roţi îl pot contacta pe Cristian Arsene la telefonul 0744763776.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.