dcp100168 Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Harta traseelor de transport în comun din Galaţihttp://harti.tramclub.org/gl-1.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheena Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 Pacat pentru ca e ori prea mare sa fie listata, ori prea mica sa intelegi ceva. As vrea o versiune a acestei harti pe care sa o pot printa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted July 25, 2008 Author Share Posted July 25, 2008 Poate fi salvata in calculatorul propriu si redimensionata apoi la marimea care va convine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheena Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Am reusit sa imi redimensionez harta si sa o listez. Acum sa mai dau ceva informatii utile. Harta nu e actualizata. De cand a fost facuta aceasta harta s-au desfiintat traseele urmatoare: Tramvaie: 2, 5, 39b, 40, 42, 45 iar de pe o lista care o am mai veche stiu ca in trecut au mai fost si alte trasee: autobuze: 9b, 13, 16, 18, 23, 24, 25, 27 tramvaie: 6, 37, 38, 41, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 Daca cineva a mai observat circuand una din aceste linii sa ma anunte si o sa o sterg. Probabil unele circula la 60' Cred ca 31 circula inca, cu orar la 60' desi eu nu am vazut nici unul pana acum, iar linia 14 e a lui Atlas si care tot cu orar la 60' am impresia. Daca gresesc, va rog sa ma corectati. Linii actuale pe care le-am vazut: Autobuz: 9, 11, 11b, 12, 15, 17, 20, 20b, 21, 22, 26, 29, 34 102, 104 Tramvai: 7, 8, 35, 36, 39, 44 Si in legatura cu Maxi-taxi linia 80 am impresia ca s-a desfiintat, ori s-a prescurtat si afisaja doar traseul fara numar, Bariera-Micro19 si are capat comun cu 39 langa un depozit. Ce am mai observat e ca tramvaiul 39 desi are capat langa un depozit, unde coboara toata lumea, merge inainte, si intoarce undeva la iesirea din oras. Azi m-am convins ca nu s-au desfintat chiar asa multe trasee pe cate am avut impesia. Am avut ocazia sa le vad si pe: 12, 15, 17, 21, 31 si 34. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihaella88 Posted October 2, 2008 Share Posted October 2, 2008 va rog frumos sa-mi spuneti cu ce maxi taxi pot ajunge de la statia unde se afla maxi taxi de braila-galati la facult de stiinte economice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted October 2, 2008 Share Posted October 2, 2008 traseul 60 te va duce pe strada Brailei,apoi pe strada Domneasca, pricipalele doua artere. Poti ruga soferul sa iti spuna exact unde sa cobori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihaella88 Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 si ma lasa la corso sau la facult? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted October 3, 2008 Author Share Posted October 3, 2008 si ma lasa la corso sau la facult?la Corso, dar e destul de aproape Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihaella88 Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
riaji Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 MIhaela, si mai usor ar fi sa iei 62 sau 66, care trec pe aceeasi strada, pe partea opusa locului de unde vin si de unde pleaca maxi-taxi-urile spre braila. Te lasa chiar in statie la ASE.. (Billa-Piata sau Danubius-Piata). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ștefan Bădiță Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 Am eu harta actualizata, la zi, dati add la Stefan_Gl_Rou pe mess si va dau harta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Cum stiu ca urasi microbuizele stiu ca pe harta nu sunt trecute si traseele lor asa ca nu am nevoie de harta ta de nimic. Eu am harta cu trasee de microbuze cu tot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petcu Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Am sa postez traseele Transurb:1-Comat-Sidex(Tramvai)[Cursa Conventie]3-Micro 19-Sidex(Tramvai)[Cursa Conventie]6-P-ta Centrala-Sidex(Midibuz)[Cursa Conventie]7-Micro 19-P-ta Centrala(Midibuz/Autobuz)8-P-ta Centrala-Bazinul Nou(Midibuz/Autobuz)9-Tiglina 3-Gara CFR(Autobuz/Midibuz)10-Cart.Dimitrie Cantemir-Intfor(Midibuz)11-Micro 13-P-ta Centrala(Autobuz/Midibuz)[momentan Str.N.Balcescu]12-P-ta Centrala[momentan Str.N.Balcescu]-Metro(Midibuz)15-P-ta Centrala[momentan Str.N.Balcescu]-Intfor(Midibuz)17-Cart.D.Cantemir-Metro(Autobuz/Midibuz)19-Complex Siret-Gradina Publica(Autobuz/Midibuz)20-Complex Siret-Gara CFR(Autobuz/Midibuz)21-Gara CFR-Gara Barbosi(Autobuz/Midibuz)22-Micro 13-Gara CFR(Autobuz/Midibuz)26-Micro 13-Gara CFR(Autobuz/Midibuz)29-Micro 19-Gara CFR(Midibuz)31-Micro 19-Gara Barbosi(Autobuz/Midibuz)34-Micro 39-Intfor(Midibuz)35-P-ta Centrala-Bariera Traian(Midibuz)36-Comat-Gara CFR(Midibuz)39-Micro 19-Cimitir Israelit(Tramvai)40-Micro 19-Comat(Tramvai)[Traseu Auxiliar]43-Stadion Otelu-Sidex(Tramvai)[Cursa Conventie]101-Micro 19-Centru(Troleibuz)[Traseu Auxiliar]102-Micro 19-Parc CFR(Troleibuz/Autobuz)104-Tiglina 3-Parc CFR(Troleibuz/Autobuz/Midibuz) Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 7, 8, 35, 36 si 54 au fost tramvaie acum sunt autobuze In urma lucrarilor: 7,8,35 si 36 au devenit autobuze iar 54 a fost desfiintat. 35 va ramane autobuz pana la noi ordine. Celelalte trasee au mari sanse ca dupa terminarea lucrarilor ISPA sa redevina tramvaie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted November 28, 2009 Author Share Posted November 28, 2009 O altă variantă a listei...Transport local5 Micro19 - Flora - IREG - I.C. Frimu - Basarabiei - Bazinul Nou6b Piata Centrala - Basarabiei - I.C. Frimu - P-ta Energiei - Sidex7 Micro19 - Flora - IREG - I.C. Frimu - Basarabiei - Piata Centrala8 Piata Centrala - Basarabiei - Bazinul Nou9 Cimitir Sf. Lazar - Tiglina 1 - Minion - Mazepa 1 - 3 Star - Potcoava de Aur - WinMarkt - Prefectura - Gara CFR10 INTFOR - Spicul - Agentia CFR - Palatul de Justitie - Francezi - Supermarket Billa Micro 19 - Universitatea Danubius - Dimitrie Cantemir11b Micro 13 - Casa Rosie - 3 Star - WinMarkt - Garii - Universitate - FSEA - Colegiul National Vasile Alecsandri - Piata Centrala12 Supermarket Metro - Intrare Galati - Patinoar - Trefo - Liceul CFR - Cimitirul Eternitatea - Crizantemelor - 3 Star - Piata Centrala14 Biserica Sf. Mina - General - Sidex - Intrare Smârdan - Scoala Smârdan - M. Kogalniceanu - Cismele (operator principal Atlas)15 INTFOR - Liceul de Marina - NAVROM - Complex Spicul - Centru - Piata Centrala17 Supermarket Metro - Intrare Galati - Fitosanitar - Automecanica - Galmopan - Zefirului - Spital Clinic de Urgenta Sf. Apostol Andrei - Dimitrie Cantemir19 Siretul - Liceul Auto - Casa Rosie - Centru - Garii - Basarabiei - Supermarket Praktiker - Gradina Publica20 Siretul - Liceul Auto - Casa Rosie - 3 Star - Potcoava de Aur - Centru - Prefectura -Garii - Gara CFR21 Gara Barbosi - Releu - Poligon - Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Ap. Andrei - Tiglina 1 - Mazepa 1 - Garii - Gara CFR22 Micro 13 - 9 Mai - Masnita - Casa Rosie - Tiglina 1 - Mazepa 1 - 3 Star - Centru - Universitate - Gara CFR26 Gara CFR - Directia Agricola - Caminul de Batrâni - Parc CFR - Prundului - Spitalul Nr. 3 - Galmopan - Micro 1329 Micro 19 - Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Ap. Andrei - Mazepa 1 - 3 Star - Palatul Navigatiei - Cantina de Ajutor Social - Gara CFR31 Micro 19 - IATSA - Poligon - Releu - Gara Barbosi34 INTFOR - Liceul de Marina - NAVROM - Spicul - Centru - Agentia CFR - Hotel Turist - Cimitirul Eternitatea - Micro 3935 Piata Centrala - Traian - Bariera Traian36 COMAT - I.C. Frimu - Basarabiei - Gara CFR39 Micro19 - Flora - IREG - P-ta Energiei - Micro40 - Bariera Traian - GAMA40 Micro19 - Flora - IREG - P-ta Energiei - Micro40 - COMAT42 COMAT - I.C. Frimu - Basarabiei - Bazinul Nou44 COMAT - I.C. Frimu - Basarabiei - Traian - Piata Centrala46 I.C. Frimu - P-ta Energiei - Sidex54 Flora - IREG - P-ta Energiei - Micro 40 - COMAT - Traian - Piata Centrala60 Piata Micro 19 - Zenner - Cimitir Catusa - Romtelecom - 3 Star - Potcoava de Aur - WinMarkt - Parfumul Teilor - Parc CFR61 Supermarket Billa Micro 19 - Cinema Dacia - Otelarilor - 3 Star - Potcoava de Aur - NAVROM - Liceul de Marina - INTFOR62 Hypermarket Real - Cozamin - Mazepa 1 - FSEA - Colegiul National Vasile Alecsandri - Piata Centrala63 Bariera Traian - Zefirului - Galgros - Piata Rusilor Micro 17 - Piata Energiei - Bingo Europa - Otelarilor - Cinema Dacia - Supermarket Billa Micro 1964 Supermarket Billa Micro 19 - Cinema Dacia - Otelarilor - Romtelecom - 3 Star - Potcoava de Aur - Gara CFR65 Supermarket Billa Micro 19 -Cinema Dacia - Tiglina 1 - 3 Star - Potcoava de Aur - Elnav - Damen S.A. - Bazinul Nou66 Supermarket Billa Micro 19 - Cinema Dacia - Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Ap. Andrei - FSEA - Colegiul National Vasile Alecsandri - Piata Centrala67 Parc CFR - AJOFM - Muzeul de Arta Vizuala - Vultur - Tiglina 2 - Casa Rosie - Scoala 10 - Siret68 Patinoar - 9 mai - Energiei - Ireg - Casa Rosie - Tiglina 1 - 3 Star - Complex Spicul - NAVROM - INTFOR69 Gara CFR - Sediul TransUrb - Liceul de Arta - FSEA - Tiglina 2 - Spitalul Clinic de Copii Sf. Ioan - Bingo Europa - Siret70 Cimitirul Sf. Lazar - Minion - Tiglina 1 - 3 Star - Potcoava de Aur - Ialomita - Campusul universitar - Camin de Batrâni - Parc CFR71 Cimitirul Sf. Lazar - Minion - Tiglina 1 - 3 Star - Potcoava de Aur - Centru - Garii - FSEA - Piata Centrala72 Cimitirul Sf. Lazar - Minion - Tiglina 1 - 3 Star - Potcoava de Aur - Centru - Garii - Gara CFR73 Supermarket Billa Micro 13 - Talcioc - Fernic - Prutului - Parfumul Teilor - Menarom - Elnav - Bazinul Nou74 Supermarket Billa Micro 13 - Ionescu - Micro 13b - Micro 40 - Mariano - Zefirului - Prundului - Gara CFR75 Supermarket Billa Micro 13 - Talcioc - Fernic - Vuia - Energiei - Tiglina 1 - 3 Star - Garii - Gara CFR77 Patinoar - Liceul Metalurgic - Energiei - Ireg - Casa Rosie - Tiglina 1 - 3 Star - Potcoava de Aur - Piata Centrala78 Piata Centrala - Baia Comunala - Spitalul Militar - Cezar - Spitalul Municipal - Radu Negru - Prundului - Bariera Traian79 Patinoar - Liceul Metalurgic - Energiei - Tiglina 1 - Garii - Parc CFR - Prundului - Depozit80 Siret - Scoala 10 - Ireg - Tiglina 1 - Romtelecom - 3 Star - Potcoava de Aur - Spicul - INTFOR81 Supermarket Billa Micro 13 - Talcioc - Fernic - Vuia - Energiei - Tiglina 1 - 3 Star - Spicul - Liceul de Marina - INTFOR82 Sidex - Liceul 9 - Energiei - Ireg - Tiglina 1 - 3 Star - Potcoava de Aur - NAVROM - INTFOR83 Cartier Filesti - Feroviarilor - P-ta Energiei - Casa Rosie - Tiglina 1 - Romtelecom - 3 Star - Piata Centrala84 Bariera Traian - Depou - Patinoar - Liceul Metalurgic - Ireg - Otelarilor -Piata Micro 1985 Gara Barbosi - Releu - Poligon - Cimitir Catusa - Zenner - Cozamin - Tiglina 1 - Garii - FSEA - Piata Centrala102 Micro 19 - Neacsu - Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Ap. Andrei - Tiglina 1 - 3 Star - Potcoava de Aur - Centru - Universitate - Parc CFR104 Cimitirul Sf. Lazar - Minion - Tiglina 1 - Mazepa 1 - Potcoava de Aur - 3 Star - Universitate - Caminul de Batrâni - Parc CFR Link to comment Share on other sites More sharing options...
cipt2001 Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Harta mijloacelor de transport in comun operate de Transurb si Atlas pe platforma OpenStreetMap. In curand sper sa am timp sa adaug si microbuzele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
altair Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 trasee noi spre santierul naval din 39 si 19: 61 si 68 Link to comment Share on other sites More sharing options...
altair Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 Harta mijloacelor de transport in comun operate de Transurb si Atlas pe platforma OpenStreetMap. In curand sper sa am timp sa adaug si microbuzele.ceva nu merge cu link-urile Satelit,etc ... (poate nu am citit bine...inca se lucreaza?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cipt2001 Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 ceva nu merge cu link-urile Satelit,etc ... (poate nu am citit bine...inca se lucreaza?)Am verificat folosind Firefox 3.x, Chrome si IE8, si nu sunt probleme. Ce browser folosesti si care sunt problemele pe care le-ai vazut? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts