dcp100168 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Oţelul şi CFR Cluj negociază pentru cel mai mediatizat jucător al ierniiSZEKELY, PE JUMĂTATE VÂNDUT* Începute luni seară la Hotelul "Miracle" din Antalya, tratativele dintre Marius Stan şi oficialii clubului ardelean, pe marginea transferului lui Szekely sunt departe de a fi încheiateAndone îl vrea la ClujCFR Cluj n-a făcut niciodată paşi prea mulţi pe pista Janos Szekely până luni seară, atunci când antrenorul Ioan Andone a decis să calce pedala de acceleraţie: i-a spus preşedintelui Iuliu Mureşan, şi el aflat în Antalya, că şi-l doreşte pe mijlocaşul Oţelului. Cum cele două grupări sunt în acelaşi hotel, nici nu era greu să înceapă negocierile. Marius Stan, directorul general al clubului gălăţean, hotărâse că Szekely va rămâne la echipă cel puţin până la vară, dar a acceptat să stea de vorbă cu oficialii clujeni. Fără să amintească vreo sumă, Stan a precizat după runda de discuţii că, în mare, s-a înţeles cu CFR, dar că nimic nu este bătut în cuie.Grigoraş îl cere pe Deac"CFR Cluj pare disponibilă să ne ofere suma pe care o solicităm pentru acest transfer, dar dorim şi un jucător, doi la schimb", a mai spus şeful Oţelului. Se pare că suma respectivă se învârte în jurul unui milion de euro, dar oamenii care ar urma să vină la Galaţi în locul lui Szekely nu sunt cei patru nominalizaţi iniţial de gruparea ardeleană (n.r. - Mojica, Oliveira, Canales, Radu Mărginean). Tehnicianul Petre Grigoraş îşi doreşte o singură piesă din lotul liderului Ligii I, iar aceea este mijlocaşul stânga Ciprian Deac, internaţional de tineret. Totuşi, este puţin probabil ca mai-marii CFR-ului să accepte trecerea, chiar şi temporară, a lui Deac la Oţelul, aşadar plecarea lui Janos de la Dunăre este rezolvată doar pe jumătate.http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=21596Parcă am fi şi noi un pui de Ajax. Ca stil de a vinde jucătorii după ce-i promovezi, că altfel e cale lungă.
dcp100168 Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Final de telenovelă Parcă eram sigur că aşa se va şi întâmpla. Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, vineri, că a renunţat la achiziţionarea mijlocaşului echipei Oţelul Galaţi, Janos Szekely, deoarece nu transferă jucători după începerea pregătirilor. "Noi luăm jucători imediat după terminarea turului sau a campionatului, pentru ca ei să fie prezenţi din prima zi la pregătiri. Suntem un club serios. Din această cauză nu l-am luat pe Szekely. Nu ne trebuie jucători care să vină în acest moment la antrenamente. Dacă un jucător devine liber mâine, nu ne mai interesează, oricine ar fi", a spus Mureşan. În această iarnă, Janos Szekely a mai fost în atenţia cluburilor Dinamo şi Rapid, însă negocierile nu s-au finalizat.
megastar Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 M-am saturat de aceasta poveste lunga.Szekely daca va pleca , va ajunge la o echipa mare afara. In jumate de an.
dcp100168 Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 M-am saturat de aceasta poveste lunga.Szekely daca va pleca , va ajunge la o echipa mare afara. In jumate de an.Prosportul continuă Rapidistii asteapta pâna luni un raspuns din partea jucatorului Szekely de la Otelul Galati. George Copos nu a reînnoit oferta pentru jucator si nici nu o va face pentru ca nu doreste sa creeze disensiuni în echipa din cauza salariilor. Galateanul va câstiga 150.000 de euro pe an daca va veni la Rapid. Giulestenii cred ca pâna la urma jucatorul va fi urmatorul transfer al lor.
dcp100168 Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat, luni, că va depune un memoriu la FRF împotriva FC Rapid, dacă gruparea giuleşteană îl va mai contacta pe mijlocaşul Janos Szekely, despre care s-a vehiculat că va trece în această iarnă la formaţia "alb-vişinie". "Mă deranjează că oficialii de la Rapid l-au contactat pe jucător. Unu, pentru că el este încă sub contract cu Oţelul şi, doi, pentru că poate fi o strategie a Rapidului în vederea meciului direct din etapa a XXI-a. Dacă cei de la Rapid vor continua, vom face un memoriu către federaţie", a spus Marius Stan.Antrenorul Petre Grigoraş a afirmat că Szekely ese "cu moralul la pământ" în urma discuţiilor legate de transferul său: "Szekely se antrenează în continuare cu noi, dar este cu moralul la pământ. A fost afectat foarte mult din punct de vedere psihic în urma discuţiilor în jurul transferului său de la Oţelul. I s-a spus, însă, că pe adresa clubului nu a venit nicio ofertă concretă, scrisă".
megastar Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 A fost doar ca sa ii sperie pe rapidisti. Oricum nu s-a rezolvat nimic cu tot cu ultimatumul lui Copos.
dcp100168 Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Ofertă din UngariaMijlocasul Otelului, Janos Szekely, este dorit cu insistenta de campioana Ungariei in ultimele trei sezoane, Debrecen VSC. Maghiarii au facut deja o oferta pentru fotbalistul de 24 de ani pe care oficialii Otelului o vor analiza zilele viitoare. Totusi, surse apropiate jucatorului sustine ca acesta nu e de acord cu o astfel de mutare deoarece campionatul tarii vecine este mult mai slab cotat decat cel al Romaniei si isi doreste sa evolueze pentru Rapid. La finalul turului de campionat, Debrecen se afla pe pozitia a treia, in spatele celor de la MTK si Honved si de aceea incearca sa se intareasca in vederea castigarii celui de-al patrulea titlu de campioana.Onlinesport
dcp100168 Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Rapidul insistăDirectorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat, marţi, că aşteaptă un răspuns oficial de la Oţelul Galaţi la oferta de 750.000 de euro făcută pentru fundaşul Janos Szekely. "Oferta noastră de 750.000 de euro este o ofertă concretă. Domnul Copos s-a întâlnit cu Marius Stan (n.r. - preşedintele clubului Oţelul Galaţi) şi au discutat. A fost o primă întâlnire la care Marius într-adevăr nu a ajuns, dar au programat o a doua întâlnire şi au discutat. Noi am vorbit cu impresarul Ionel Codoban, am făcut o propunere de contract şi pentru jucător, deci, oferta noastră este clară. Cum poate să spună că noi nu am făcut o ofertă? Acum aşteptăm un răspuns oficial la oferta noastră de 750.000 de euro", a spus Zotta. Oficialul grupării giuleştene susţine că preşedintele clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, vrea să facă o licitaţie în cazul lui Janos Szekely. "Problema este la Marius Stan, care zice că a vorbit cu Dinamo, că a vorbit cu Moscova... Marius Stan vrea să facă licitaţie pentru Szekely. Dar noi am făcut singura ofertă concretă. A vrut să facă o licitaţie pe spatele Rapidului", a menţionat Zotta. Într-un articol publicat, marţi, pe site-ul oficial al grupării giuleştene şi intitulat "Marius Stan faultează dur logica şi bunul simţ în ultimul episod al telenovelei Szekely", conducerea FC Rapid îl critică pe preşedintele clubului gălăţean. Oficialii giuleşteni spun despre Marius Stan că produce un "circ mediatic" şi că probabil l-a lovit brusc "amnezia" când afirmă că Rapid nu a înaintat nicio ofertă concretă pentru achiziţionarea lui Szekely. Conducerea FC Rapid susţine, de asemenea, că nu l-a contactat pe jucător, pentru că acest lucru este neregulamentar. Fundaşul Janos Szekely a afirmat în mai multe rânduri că îşi doreşte să joace la Rapid şi că aşteaptă ca cele două cluburi să ajungă la un acord. Conducerea FC Rapid i-a oferit lui Szekely, prin intermediul impresarului, un contract de 110.000 de euro pe sezon.
dcp100168 Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Preşedintele clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat că este exclus ca mijlocaşul Janos Szekely să plece în schimbul a 750.000 de euro, atât cât a oferit Rapid pentru achiziţionarea acestuia. "Suma de 750.000 de euro nu ne interesează. Valoarea lui Szekely este mai mare. Se va vedea atunci când va pleca de la Galaţi că am avut dreptate. Este exclus să plece de la Galaţi pe 750.000 de euro. Dar, repet, de suma asta am auzit în presă, eu n-am primit nicio ofertă pentru jucător de la Rapid. Nu mi-au zis nici măcar de un leu că dau pe jucător. Am avut o singură discuţie cu George Copos, şi aia a fost prima şi ultima cu cei de la Rapid. Am discutat, dar nu s-a pomenit absolut nimic despre vreo sumă", a spus oficialul gălăţean.
dcp100168 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Oficialii cluburilor CFR Cluj si Otelul Galati negociasera, la mijlocul lui ianuarie, transferul lui Janos Szekely, doar ca moldovenii au cerut un ragaz. Asteptau raspunsul de la o echipa din Rusia. "Nu mai vine la noi. Nu mai am chef sa-l astept!", a sunat anuntul bomba al presedintelui Iuliu Muresan. Nu a fost deloc asa. In spatele vorbelor, negocierile au continuat, in Cipru, unde cele doua echipe se afla in turneu. Mai mult, la discutii a participat si patronul ardelenilor, Arpad Paszkany, venit, chipurile, sa urmareasca amicalele lui CFR. Bosii celor doua cluburi au batut palma. Fotbalistul va ajunge, insa, la liderul Ligii I abia in vara. 800.000 de euro este suma care va fi virata in contul celor de langa Dunare, plus trei jucatori. Unul a fost deja nominalizat. Este vorba despre Ciprian Deac, imprumutat pentru un an si jumatate.Asta zice astăzi ziarul Cancan, dar...
Recommended Posts