Jump to content

Oţelul Galaţi - Gloria Bistriţa 1-1

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Dorinel Munteanu: "Joc vital cu Bistriţa"

Tehnicianul Dorinel Munteanu este de părere că partida de sâmbătă, cu CF Gloria Bistrița, este vital pentru FC Oțelul Galați. Iată declarațiile antrenorului roș-alb-albastru de la conferința de presă de astăzi: "N-aș relua discuția de după meciul cu Pandurii, îmi cunoașteți opinia, nu mai vreau să discut despre arbitri, sper să nu fiu iarăși nevoit, nu-mi face plăcere, dar ați văzut jocul de la Tg. Jiu. Deja a trecut, mă interesează acum meciul cu Bistrița care va fi mai mult decât important, poate vital, fiindcă avem nevoie de cele 3 puncte. Știm că n-am obținut punctele pe care le doream, au fost mai multe motive, dar vreau să ne concentrăm pentru a le lua pe următoarele. Glumind puțin, am revenit la vechea plăcere a fanilor gălățeni, adică să jucăm frumos și să pierdem. Știți foarte bine că am fost adeptul altui principiu."

"Jocul nostru nu suferă, dar rezultatele sunt în defavoarea noastră. Pot adăuga aici că, la fel ca în orice domeniu, când se fac schimbări, se petrec sincope, și nu numai în fotbal. Le-am spus și băieților că orice început e greu și noi suntem la un nou început. E nevoie de liniște, răbdare, muncă și sunt convimns că vor veni și rezultatele."

"Nu vreau să combinăm problemele din fruntea clubului cu cele din teren. Ce treabă are asta cu faptul că am primit 9 goluri în aceste etape, goluri pe greșeli personale. Poate că în anii trecuți n-am primit 9 goluri în jumate de campionat.

"Toată lumea e cu ochii pe Bruce Inkango, a marcat, e bine, dar mi-a arătat deficiențe pe fază defensivă. Sper ca el să fie băiat inteligent și să înțeleagă asta, cum trebuie să înțeleagă toți jucătorii. Câtă vreme se încadrează toți în ambele faze sută la sută, câștigăm. De ce nu am da acum startul a 5, 6 sau 7 meciuri fără să pierdem? Avem potențial și am încredere în echipă."

otelul-galati.ro

Posted

Narcis Răducan: "Aşteptăm deblocarea!"

Consilierul primarului Marius Stan pe probleme de fotbal, Narcis Răducan, a comentat astăzi, într-o conferință de presă, ultimele subiecte legate de FC Oțelul Galați. Iată poziția sa: "Din fericire, antrenorii și jucători sunt profesioniști, au creat un grup omogen, dar faptul că situația la vârful clubului nu s-a clarificat a fost mereu pericolul nostru și am sperat să nu ne afecteze. Sunt convins că băieții se gândesc doar la joc, dar la nivelul subconștientului e normal să existe anumite influențe și sperăm ca băieții să fie cât mai protejați. Vrem să ținem jucătorii cât mai departe de aceste probleme. Salariile și primele sunt achitate punctual, este un lucru pozitiv, dar sunt alte departamente din club care merg cu frâna trasă și aici, din păcate, nu se poate interveni momentan pentru a reuși ce ne dorim."

Discuții cu Florin Costea

"Au fost discuții cu atacantul Florin Costea pentru că analizăm și noi posibilitatea achiziționării oricărui jucător interesant de pe piață. Totuși, n-am ajuns la un numitor comun deoarece, deși este jucător apreciat, Florin a jucat mai puțin și are un salariu mare, care nu e secret, a fost dat în presă, deci nu se pliază pe clubul nostru. Din punct de vedere regulamentar avem voie să facem transferuri, dar din cauza blocajului intern nu putem folosi semnătura oficială. Din acest motiv nu putem aduce jucători și nici nu putem da drumul altor jucători aflați în lot. Sper să se deblocheze situația pentru că, dacă nu vom putea face transferuri până la închiderea perioadei de mercato, vom pleca cu un mic handicap."

"Am plecat mai slab la drum, avem problemele noastre, a existat și arbitrajul, chiar dacă Dorinel n-a abordat prea mult acest subiect astăzi. Trebuie să precizăm că suntem una dintre echipele care nu au dorit să fie arbitrate de străini, tocmai pentru a da credit arbitrajului românesc. De aceea, faptul că am fost mai vehemenți acum, n-a fost o răutate, n-avem nimic cu arbitrul Alexandru Tudor, un arbitru bun, dar se pot pierde puncte importante din cauza unei neatenții."

"Nu am acces direct la negocierile privind preluarea clubului, đar sunt în contact permanent cu cei care sunt acolo din partea clubului și se pare că suntem pe ultima sută de metri. Din păcate, ține cam mult această sută de metri. Suntem la fel de nerăbdători ca ceilalți microbiști să se rezolve, sunt implicat și eu afectiv, simțim că pedalăm în gol, ca și cum am alerga pe zăpadă. Nu reușim să dăm maximum de potențial și echipa chiar are potențial. Sunt discuții private între părți și, chiar dacă le știu, numai cele două părți le pot face publice. Nu mai sunt multe de făcut, dar mai sunt discuții. Toată lumea are același interes, ați urmărit probabil și comunicatul primarului Marius Stan, care a oferit și argumente. Domnia sa le expunea microbiștilor că ceea ce trebuia rezolvat în dreptul Primăriei cu privire la club s-a rezolvat. Acum mingea este în cealaltă tabără și noi sperăm să fie la fel de promptă."

"Suntem contratimp, poate pentru o anumită companie 5 zile sau 7 zile nu înseamnă mult, dar pentru noi contează fiecare zi. Suntem în contact cu jucători de alte alte echipe, dar și cu jucători de pe piața liberă și fiecare zi de întârziere ne îndepărtează de ceea ce își dorește antrenorul, și anume o echipă competitivă pe toate posturile."

"Așteptăm suporterii la stadion, la meciul cu Gloria Bistrița, și pentru golul 1.000 în prima ligă al Oțelului. Trebuie să se întâmple acest lucru și sperăm să fie și decisiv, adică să câștigăm. Nu va fi premiat marcatorul golului cu numărul 1.000, ci întreaga echipă, deoarece muncesc toți băieții. Deocamdată nu-l avem pe Messi să ia mingea de la mijloc și s-o ducă până în poartă."

otelul-galati.ro

Posted

Bilete la meciul Oţelul - Gloria

Preţurile biletelor pentru meciul de sâmbătă, FC Oţelul Galaţi - CF Gloria 1922 Bistrița, din etapa a VI-a a Ligii I Bergenbier, sunt următoarele: Tribuna I - 15 lei, Tribuna a II-a - 10 lei, Peluze - 5 lei.

Biletele se vor comercializa sâmbătă, 25 august, între orele 10.00 și 19.45, la casele de bilete din jurul stadionului Oţelul.

otelul-galati.ro

Posted

Oţelul Galaţi - Gloria Bistriţa 1-1

Formaţia Oţelul Galaţi a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1 (0-1), cu echipa Gloria Bistriţa, în etapa a VI-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Stromajer '64 pentru Oţelul, respectiv Markisio '29 pentru Gloria.

0-1: Moraes pătrunde pe partea stângă, îl driblează pe Râpă şi îl învinge pe Brăneţ cu un şut la colţul scurt;

1-1: Stromajer egalează dintr-o lovitură liberă de la 18 metri.

În minutul 28, Predescu a ratat un penalti acordat Gloriei Bistriţa pentru un fault în careu.

Oţelul Galaţi: Brăneţ - Râpă, Benga, Perendija, Ljubinkovici - Filip (Neagu '46), Giurgiu - Iorga (Vinglianti '46), Inkango, Buş (Stromajer '59) - Pena. Antrenor: Dorinel Munteanu.

Gloria Bistriţa: Dolha - Peteleu, Kanon, Tudose, Cafasso - Romario, Anton (Enescu '72) - Ayza, Predescu (Layo '66), Markisio - Curtuiuş (Feher '57). Antrenor: Nicolae Manea.

Cartonaşe galbene: Benga '15 / Curtuiuş '38, Ayza '58, Romario '71, Tudose '76

Arbitri: Ovidiu Haţegan (central) - Zoltan Szekely, Octavian Şovre (asistenţi) - Eduard Ioniţă (rezervă). Observatori: Adrian Ionescu, Constantin Nica

La meci au asistat aproximativ 5.000 de spectatori.

Stromajer a marcat golul cu numărul 1.000 al Oţelului în Liga I. Totodată, aceasta este prima sa reuşită în tricoul echipei gălăţene.

Posted

Manea: "Sunt mulţumit! Nu ştiu câţi ne dădeau şanse la Galaţi!"

Antrenorul Gloriei, Nicolae Manea, a declarat la finalul partidei că e mulţumit de punctul scos de jucătorii lui la Galaţi, cu atât mai mult cu cât are o echipă tânără, care uneori dă dovadă de multă naivitate. "Au vrut să conserve rezultatul, deşi le-am spus să nu se retragă. Oţelul a plusat cu Viglianti în atac şi am fost nevoit să bag un om în plus pe apărare. Dar sunt mulţumit, pentru că nu ştiu câţi ne dădeau şanse aici, unde Gloria nu a reuşit să câştige niciodată", a spus Nicolae Manea.

sportulbistritean.ro

Posted

Dorinel Munteanu, posibilă despărţire de Oţelul, după 1-1 cu Bistriţa

Fotbaliştii de la Oţelul Galaţi au obtinut doar un rezultat de egalitate, scor 1-1, în partida disputată sâmbătă seara pe teren propriu cu ultima clasată, Gloria Bistriţa. Oaspeţii au deschis scorul în prima repriza, Oţelul egalând în partea a doua a meciului prin Jaka Stromajer, care a înscris dintr-o lovitură liberă golul cu numărul 1.000 al roş-alb-albaştrilor în Liga 1.

Dorinel Munteanu, antrenorul celor de la Oţelul, a declarat după meci că se gândeşte la o eventuală despărţire de echipa gălăţeană. O deicizie urmează să fie luată în zilele imediat următoare. "S-au întâmplat lucruri extrasportive, s-a ajuns la limita maximă. Vreau cât mai curând posibil să am o discuţie cu fostul preşedinte al clubului, primarul Marius Stan, sau măcar cu Narcis Răducan, pentru a vedea ce este de făcut. Dacă situaţia o va impune, se poate discuta inclusiv despre o eventuală plecare a mea de la echipă", a declarat Dorinel Munteanu.

viata-libera.ro