dcp100168 Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Steaua - Oţelul, pe 2 septembrieLiga Profesionistă de Fotbal a stabilit astăzi orarul meciurilor din etapa a VII-a a Ligii I. Oțelul Galați va juca, în deplasare, cu Steaua București. Partida va avea loc duminică, 2 septembrie, de la ora 18.55, și va fi transmisă în direct de canalul Digi Sport.
dcp100168 Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 Steliştii joacă pe 500 de euroGigi Becali i-a surprins în mod negativ pe jucătorii Stelei. Băieții lui Reghecampf au rămas blocați în momentul în care au aflat cum vor fi răsplătiți pentru o victorie în meciul cu Oțelul Galați. 500 de euro - aceasta este suma pe care steliștii o vor încasa în cazul în care vor câștiga meciul cu Oțelul de duminică.După ce au jucat pe o prima de 3.000 de euro la Vaslui, steliștii vor încasa o sumă de Liga 2 dacă vor învinge Oțelul. "Și așa iau câte 10.000 de euro la mișto cu Ekranas, să nu mai fie nemulțumiți!", le-a transmis Becali jucătorilor prin intermediul lui MM.Prima este de 40 de ori mai mică decât cea pe care jucătorii de la Vaslui au primit-o pentru succesul de luni în fața Stelei, pe care Porumboiu l-a răsplătit cu câte 20.000 de euro de om.stire.info
dcp100168 Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 Noul antrenor al Oţelului vrea să câştige în GhenceaViorel Tănase: "Obiectivul meu este mereu primul meci, iar eu antrenez echipa numai la victorie. S-a scris că nu am performanțe, că nu știu ce, dar nu mă interesează aceste lucruri. Am încredere în capacitatea și abilitatea de a antrena, știu ce am învățat, am făcut școala la zi, nu la fără frecvență și n-aș mai vrea să vorbesc atât de mult. Aș vrea să vorbească echipa prin jocul practicat. Obiectivul meu este de a câștiga primul meci, apoi de a forma o echipă competitivă și în următorul an de a participa în cupele europene. Am câștigat în Ghencea pe vremea când eram jucător, în 1997, și vă dați seama că mă roade că nu s-a mai câștigat de atunci acolo, dar sunt conștient că duminică întâlnim una din cele mai în formă echipe din Liga I. Până atunci voi avea timp să discut cu jucătorii și sper să scoatem un rezultat cât mai bun."otelul-galati.ro
dcp100168 Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 Mobilizarea suporterilor pentru meciul Steaua - OţelulDuminică seară, în cartierul bucureștean Ghencea, trebuie să fie prezenți câți mai mulți iubitori ai echipei noastre. Haideți cu toții în Capitală, mai ales că Liga Suporterilor 1993 organizează o super-deplasare la acest meci!Toţi cei care vor să încurajeze echipa la acest meci deosebit de important sunt aşteptaţi duminică la ora 11.00, pe platoul de la Mc Donald's, acolo de unde se va pleca cu autocare şi microbuze către Bucureşti.Este indicat ca cei care vor efectua deplasarea să fie îmbrăcaţi în culori închise sau în tricoul echipei, să vină cu gândul de a încuraja echipa pe toată durata disputei, cei care deţin steaguri sau fulare, cu atât mai bine, iar o condiţie obligatorie o reprezintă deţinerea buletinului de identitate.Preţul total, ce include biletul de intrare la meci, cât şi transportul, este de doar 10 lei.otelul-galati.ro
dcp100168 Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 Să vedem ce poate "noul" Oţelul...
mambo Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 min. 3 si e numai 1-0 min. 8, 2-0. hai ca se poate.
dcp100168 Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 Steaua - Oţelul 2-1Echipa Steaua Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-1), formaţia Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a VII-a a Ligii I în care tehnicianul moldovenilor Viorel Tănase a debutat pe prima scenă în această funcţie. Golurile învingătorilor au fost marcate de Rocha '3 şi Pintilii '8, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Viglianti, în minutul 13.1-0: Georgievski a centrat din partea dreaptă, Pintilii a recentrat şi Rocha a înscris din 4 metri.2-0: Rusescu i-a pasat lui Pintilii şi a cesta a înscris de la 14 metri cu un şut sec la colţul lung.2-1: Viglianti a redus din diferenţă cu un şut de la 25 metri sub transversală, Tătăruşanu fiind prins ieşit din poartă.Steaua Bucureşti: Tătăruşanu - Georgievksi, Szukala, Chiricheş, Pârvulescu - Chipciu (A. Popa '46), Bourceanu, Pintilii, Tănase - Rusescu (M. Costea '71), Rocha (Nikolici '58). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.Oţelul Galaţi: Brăneţ - Râpă, Perendija, Sg. Costin, Ljubinkovici - Inkango (Băjenaru '83), Giurgiu, Stromajer (Iorga '46) - Viglianti, Neagu (Punosevac '74) - Pena. Antrenor: Viorel Tănase.Cartonaşe galbene: Szukala '64 / Neagu '45, Giurgiu '58, Pena '66, Râpă '80.Arbitri: Cătălin Popa (central) - Sebastian Stoianov, Vladimir Urzică (asistenţi) - Paul Unimătan (rezervă). Observatori: Corneliu Fecioru, Eduard Alexandru.La partida de pe stadionul Steaua au asistat 12.320 de spectatori, dintre care aproximativ 200 de fani gălăţeni.mediafax.ro
dcp100168 Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 Răducan: "A fost un meci slab. Nu cred că ne batem la retrogradare, nu s-au schimbat prea multe la Galaţi"Oţelul rămâne fără victorie pe terenul Stelei de 15 ani, după partida pe care gălăţenii au pierdut-o în această seară, scor 2-1, în fieful roş-albaştrilor. Partida a fost una plină de încărcătură sentimentală pentru Narcis Răducan, care s-a întors pentru prima oară din postură de adversar de la plecarea din Ghencea.Oficialul gălăţean este dezamăgit de rezultat, dar şi de calitatea jocului, cele două combatante nereuşind să se ridice la nivelul aşteptat. "Am sperat într-un şoc după pleacarea lui Dorinel, dar din păcate nu s-a putut mai mult în această seară. A fost un meci slab, nici noi şi nici Steaua nu am practicat un fotbal prea spectaculos.", a explicat Narcis Răducan, la Sport.ro.Multe voci susţin că plecarea lui Dorinel, dar şi a unor jucători importanţi vor crea mari probleme pentru gruparea gălăţeană, însă managerul general nu crede că formaţia va ajunge să se lupte pentru salvarea de la retrogradare. "Nu cred că o să ajungem să ne luptăm la retrogradare, echipa aceasta a luat titlul în urmă cu doi ani. Ne-au plecat câţiva jucători, dar nu am pierdut foarte mulţi faţă de formaţia care se bătea pentru campionat în 2010", a mai punctat oficialul gălăţean.prosport.ro
dcp100168 Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 Viorel Tănase: Am intrat pe teren cu prea mult respect pentru adversarAntrenorul echipei Oţelul Galaţi, Viorel Tănase, a declarat, duminică seară, după înfrângerea din meciul cu Steaua Bucureşti, scor 1-2, că elevii săi au intrat pe teren cu prea mult respect pentru adversar. "Se putea mai mult în această seară, dar am intrat cu prea mult respect pentru adversar şi practic am început meciul de la 0-2. Astăzi ne-a lipsit doar puţină atenţie la golurile lor, pentru că repriza a doua am jucat destul de bine şi puteam marca. Am auzit şi eu că a fost ofsaid la primul gol al Stelei. Nu vreau să comentez, însă dacă a fost aşa arbitrul trebuie să plătească", a spus Tănase.Tehnicianul gălăţenilor este dezamăgit de faptul că a pierdut la debutul său pe banca Oţelului: "Este o mare şansă pentru mine. Îmi pare rău că debutul meu la Oţelul se face cu stângul. Sper ca victoria să vină la următorul meci".mediafax.ro
toto Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Inca o infrangere cu 2-1... Excluzand golul din offside putea fi 1-1.
Recommended Posts