Jump to content

Proiect pentru ecoturism în Lunca Prutului


dcp100168

Recommended Posts

Proiect pentru ecoturism în Lunca Prutului

Promovarea turismului în judeţul Galaţi - în general, în lunca Prutului - în particular va face obiectul unui proiect iniţiat de primăria Frumuşiţa în cadrul programului Regio.

Cu o valoare totală de 976.432 lei, proiectul „Ecoturism în Lunca Joasă a Prutului Inferior” se va derula pe o perioadă de doi ani şi va avea ca obiectiv creşterea vizibilităţii acestei zone în ochii potenţialilor turişti sau investitori.

Iniţiatorii, care au susţinut, ieri, la Frumuşiţa, un seminar de informare pe tema proiectului, îşi doresc în ultimă instanţă o includere a bogăţiilor naturale ale Prutului în traseele turistice naţionale şi internaţionale, dezvoltarea mediului de afaceri şi crearea de noi locuri de muncă.

În cadrul proiectului organizatorii doresc printre altele să organizeze o serie de studii de marketing, să promoveze zona Prutului prin standuri la târgurile de turism şi să realizeze un portal pe internet special destinat ecoturismului în Lunca Prutului.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.