Jump to content

Un muncitor din Combinat a căzut de pe o pasarelă


dcp100168

Recommended Posts

Un muncitor din Combinat a căzut de pe o pasarelă

Un angajat al Combinatului în vârstă de 32 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a căzut de pe o pasarelă de la furnalul 2, obiectiv închis din anul 2008.

Incidentul a intrat în atenţia Inspectoratului Teritorial de Muncă Galaţi, inspectorii verificând condiţiile şi împrejurările în care angajatul şi-a pierdut viaţa, precum şi dacă evenimentul poate fi considerat accident de muncă. „Angajatul în vârstă de 32 de ani a dispărut de la locul lui de muncă din zona furnalelor în jurul orei 18, iar acest lucru a fost sesizat de către unul din colegii lui de muncă şefilor lor, care ne-au anunţat pe noi.

În urma cercetărilor făcute timp de câteva ore, în jurul orei 23 angajatul a fost găsit mort pe o pasarelă aflată la furnalul 2, furnal care era închis din 2008. Din cercetările făcute s-a constatat că angajatul a căzut de pe pasarela de la furnalul 2 unde s-a dus pentru a sustrage cabluri de cupru. Angajatul a mai fost descoperit acum câţiva ani sustrăgând unele materiale, iar conducerea combinatului i-a desfăcut contractul individual de muncă pe motive disciplinare. Angajatul a atacat decizia în instanţă, care a decis reîncadrarea angajatului la Combinat şi plata salarilor aferente perioadei când i s-a desfăcut contractul individual de muncă”, ne-a declarat şeful ITM Galaţi, Ionel Petrea.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.