Jump to content

Gălăţenii sunt tari la asamblat calculatoare


dcp100168

Recommended Posts

Gălăţenii sunt tari la asamblat calculatoare

Gălăţeanul Viorel Apostu s-a clasat pe locul al doilea la Concursul Naţional de Asamblat Calculatoare din cadrul ediţiei CERF-ului de anul acesta. În finală au fos prezenţi 10 competitori, primul loc revenindu-i lui Marius Stoica, din Titu - 47 de minute şi 54 secunde. Viorel Apostu a finalizat calculatorul în 54 de minute şi 3 secunde. Pe sistemele corect asamblate a trebuit instalat sistemul de operare Vista SP1, cronometrul fiind oprit în momentul în care se putea rula corect un fişier audio iar în boxe se auzea o melodie. La competiţie s-au înscris, pe site-ul chip.ro, 318 candidaţi, iar 282 dintre aceştia au finalizat formularul cu întrebări. Cel mai rapid concurent de pe site, tot un gălăţean - Vlaicu Vodă Horaţiu - nu a mai ajuns însă la concurs, în ciuda faptului că a confirmat participarea.

Link to comment
Share on other sites

Din pacate anul acesta CERF-ul a fost sub asteptari. O sa vi se para ciudat, dar pot sa va spun ca sistemele de calcul, sistemele audio-video cat si sistemele de telecomunicatii prezentate la editia CERF 2007 au fost net supetrioare celor prezentate in acest an. Practic parerea mea este ca CERF-ul se indreapta cu pasi repezi spre Piata Obor. In anii trecuti cele mai inportante eveninente la CERF erau conferintele si intalnirile, anul acesta targul a fost axat pe vanzare de produse si prezentare de fatuci sumar imbracate. Poate singurele motive pentru care un inginer sau um manager s-a deplasat pana la RomExpo au fost firmele asiatice prezente in numar mare la CERF si unditele, mulinetele si momelile prezentate intr-o cladire alaturata. Evident era o alta expozitie, alti bani alta distractie.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.