Jump to content

Acordul Primarului nu va mai exista din 2013


dcp100168

Recommended Posts

Acordul Primarului nu va mai exista din 2013

Agenţii economici, inclusiv producătorii autorizaţi nu vor mai fi nevoiţi, începând de anul viitor să mai bată drumurile la Primărie şi să coasă hârtii la uşile administraţiei locale pentru a obţine Acordul Primarului, necesar până acum pentru desfăşurarea activităţii lor.

Renunţarea la acest acord al primarului a fost prinsă în programul cu care Marius Stan a câştigat Primăria municipiului Galaţi. Edilul a anunţat recent că nu a uitat de promisiunea făcută în campania electorală şi că se va renunţa la Acordul primarului începând din 2013. Nu se poate mai devreme pentru că sumele respective, deşi nu aduc vreun venit important, sunt prinse în buget.

Potrivit Biroului de presă al Primăriei municipiului Galaţi, în cele 11 pieţe din Galaţi (Piaţa Veche, Piaţa Centrală, Ţiglina I, Turist, Micro 17, Micro 19, Micro 39, Micro 20, Micro 14, Micro 16 şi Calea Basarabiei) activează în acest moment 1.357 agenţi economici, inclusiv producătorii autorizaţi. Fiecare dintre aceştia a plătit 16 lei taxa pentru eliberarea Acordului Primarului.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.