Jump to content

Un italian a furat mâncare din două biserici gălăţene


dcp100168

Recommended Posts

Un italian a furat mâncare din două biserici gălăţene

Un italian de 43 de ani, suspectat ca a furat bunuri in valoare de 1.000 de lei din doua biserici din orasul Galati, a fost identificat de politisti.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Galati, Bogdan Cojocaru, acesta astepta lasarea intunericului si patrundea prin geamurile bisericilor. "In urma verificarilor si cercetarilor efectuate, politistii de investigatii criminale din cadrul Sectiei 2 Politie au identificat un cetatean italian de 43 ani suspectat de faptul ca, in perioada iunie - august, a patruns in doua biserici de pe raza municipiului Galati, de unde a sustras mai multe bunuri, cum ar fi ulei, zahar, prosoape, fete de masa, creand un prejudiciu de aproximativ 1.000 lei", a declarat Bogdan Cojocaru.

Italianul este cercetat in stare de libertate pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.

bzi.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Italian trimis în judecată după ce a spart două biserici din Galaţi

Anchetatorii gălăţeni au fost surprinşi să afle că autorul a două furturi din biserici este un italian, Solomone Matteo, stabilit în Galaţi în urmă cu câţiva ani fără forme legale. Italianul a spart mai întâi biserica „Pogorârea Sfântului Duh”, de unde a furat bunuri în valoare de 1.000 de lei. A urmat biserica „Sf. Martiri Brâncoveni”, de unde a furat cutia milei, în care se găseau doar 10 lei. Prins de poliţişti, Solomone Matteo a recunoscut furturile, fără să dea o explicaţie pentru acestea. El a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi şi riscă acum până la 15 ani de închisoare.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.