Jump to content

Gabi Paraschiv revine în lotul Oţelului


dcp100168

Recommended Posts

Gabi Paraschiv revine în lotul Oţelului

Viorel Tănase a condus joi seară primul său antrenament ca principal la Oţelul, moment în care a anunţat că intenţionează să facă acum o singură modificare în lot, dorind revenirea la echipă a unui fotbalist care a făcut istorie pentru această echipă. Este vorba de Gabriel Paraschiv, jucător la care renunţase fostul antrenor, Dorinel Munteanu, ajuns astfel al Oţelul II.

„O să am o discuţie cu Para, să vedem ce planuri are. A făcut istorie aici, nu ne putem debarasa de el, avem nevoie de un astfel de fotbalist”, a declarat antrenorul Viorel Tănase, joi seară, înainte de antrenament. A trecut la fapte imediat, după numai două ore, Gabi Paraschiv confirmând că revine la prima echipa.

„Am discutat deja de joi seară cu antrenorul. Acum mă pregătesc de primul meci în campionat cu Oţelul II, iar de săptămâna viitoare revin la antrenamentele primei echipei. Nu are sens să vorbim acum despre oferta de a deveni director sportiv, mai am un an de contract şi vreau să joc, o să am toată viaţa înainte ca să intru in conducerea executivă”, a declarat fotbalistul.

Cu Oţelul de la retrogradare, la titlu

Venit în ianuarie 2006, când Oţelul avea doar nouă puncte şi se afla pe poziţie retrogradabilă, Gabi Paraschiv era cel mai vechi component al lotului (doar Sergiu Costin a mai rămas din acea perioadă) şi se poate mândri cu un titlu de campion, o Supercupă şi o calificare în Cupa UEFA, după ce a trecut în Intertoto de Trabzonspor. A strâns 154 de prezenţe sub culorile gălăţenilor în campionat, în care a marcat 35 de goluri. A prins şi o selecţie în echipa naţională, în 2008, la un amical cu Letonia, în care a fost folosit ca titular.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.