Jump to content

Maşina unui poliţist, incendiată în parcare


dcp100168

Recommended Posts

Maşina unui poliţist, incendiată în parcare

Mai multe autoturisme parcate în vecinătatea blocului K2 din zona IREG au fost la un pas să se facă scrum în urma incendiului violent produs în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Un zgomot de geam spart şi o lumină puternică au tulburat somnul locatarilor blocului K2 de pe strada Gheorghe Asachi în noaptea de vineri spre sâmbătă. La primele ore ale dimineţii de 1 septembrie o vâlvătaie a izbucnit în parcarea unde mulţi locatari îşi lasă maşinile. Câţiva dintre ei au văzut cum flăcările imense care porneau de la autoturismul unui vecin, un Volkswagen Golf 5, se extindeau ameninţător spre celelalte maşini. "Cred ca era puţin înainte de ora 3.00, că tocmai venisem acasă de undeva şi vroiam să ma culc. Eram cu spatele la fereastră şi am auzit deodată o pocnitură. Când m-am întors am văzut o lumină mare în parcare. Am ieşit la geam şi am văzut maşina arzând şi doi tipi, unul cu glugă, fugind în tronson", ne-a spus un tânăr care locuieşte în apropiere.

Următoarele minute au fost de coşmar pentru locatarii care aveau maşinile parcate lângă autoturismul care ardea ca o torţă. În timp ce oamenii se grăbeau să îşi îndepărteze autoturismele de vâlvătaie, pompierii încercau, cu două autospeciale, să stingă cât mai repede focul.

"Am fost solicitaţi la ora 2.40, iar incendiul a fost lichidat la 3.55. Autoturismul a fost avariat în proporţie de 70 la sută, fiind afectat de asemenea şi un autoturism Dacia, parcat alături. Din primele constatări se pare că a fost vorba de o acţiune intenţionată", ne-a declarat cpt. Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Proprietarul maşinii este un tânăr de 27 de ani şi lucrează ca agent în cadrul Poliţiei de Frontieră Galaţi. Acesta este motivul principal pentru care poliţiştii din cadrul IPJ, care au demarat o anchetă, fac acum cercetări complexe pentru a stabili dacă nu cumva maşina subofiţerului a fost ţinta unei răzbunări. Poliţistul îşi cumpărase maşina în urmă cu patru ani şi nu avea asigurare CASCO.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.