dcp100168 Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 În etapa a VIII-a, Oţelul Galaţi - Viitorul Constanţa, sâmbătă, 15 septembrie, ora 19.00 - Digi Sport
dcp100168 Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 Hagi: „Foarte, foarte greu va fi la Galaţi"Gheorghe Hagi consideră că fosta campioană din 2011 traversează o perioadă mai dificilă din punct de vedere al rezultatelor, fiind doar pe locul 14, cu 5 puncte, dar este o forţă pe teren propriu. În plus, problemele financiare ale gălăţenilor par să se fi rezolvat o dată cu preluarea pachetului majoritar de acţiuni de către miliardarul Dan Grigore Adamescu. „Foarte, foarte greu va fi la Galaţi. Întâlnim o echipă puternică din toate punctele de vedere. O echipă cu o mare forţă pe teren propriu şi suntem conştienţi că va fi foarte greu, dar nu imposibil. Şi noi trecem printr-un moment bun şi vom încerca să speculăm acest moment. Noi trebuie să ne agăţăm de orice meci“, este de părere “Regele“ Hagi.telegrafonline.ro
dcp100168 Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 Viorel Tanase: Vreau ca baietii sa joace pentru suporteriOtelul intalneste sambata pe teren propriu echipa lui Gheorghe Hagi, Viitorul Constanta. E un meci pregatit intens de ai nostri, care nu vad altceva decat victoria. Viorel Tanase apeleaza la orgoliul jucatorilor pentru a obtine rezultatul dorit: “Meciul cu Viitorul il pregatim de doua saptamani, ne dorim sa-l castigam, avem nevoie de puncte ca de aer. Intalnim o echipa care traverseaza o forma buna ce a obtinut 4 puncte in ultimele 2 etape, a aratat omogenitate in ciuda faptului ca au jucatori tineri in componenta. Chiar daca este o nou-promovata, joaca demult impreuna si pot pune probleme pe faza ofensiva. Vreau determinare la ora jocului pentru ca ne vor crea probleme daca ii lasam sa joace, tocmai de aceea trebuie sa pregatim meciul foarte bine. Nu vreau ca baietii sa joace pentru mine, ci pentru orgoliul lor de fotbalisti si pentru suporteri”.Deasemenea Narcis Raducan e si el constient ca meciul cu Viitorul nu e usor dar Otelul e o echipa cu multe atuuri si crede ca ai nostri vor obtine victoria: “Intalnirea de sambata va reprezenta o borna importanta a acestui tur de campionat, mai ales ca este si primul joc al lui “Tase” pe teren propriu. Se intalnesc echipele unor doi mari stangaci, va fi un duel interesant, sper sa castigam, desi nu ne va fi deloc usor. Viitorul este o echipa tanara si dezinvolta, iar ultimele rezultate le-au dat curaj. Sunt periculosi, dar avem si noi atuurile noastre si trebuie sa incepem sa adunam puncte”.fcotelulgalati.info
dcp100168 Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 Bilete Oţelul - ViitorulPreţurile biletelor pentru meciul Oţelul Galaţi - Viitorul Constanța, din etapa a VIII-a a Ligii I, sunt următoarele: tribuna I - 15 lei, tribuna a II-a - 10 lei, peluze - 5 lei. Biletele se vor comercializa sâmbătă, 15 septembrie, între orele 9.00 și 19.45, la casele de bilete din jurul stadionului Oţelul.otelul-galati.ro
dcp100168 Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 Oţelul nu are probleme noi de lotPentru partida împotriva constănţenilor, antrenorul Viorel Tănase a declarat că nu exsistă probleme de lot, în afara celor mai vechi, Silviu Ilie, Cleidimar Didi, Cristian Sârghi şi Gabriel Paraschiv. „După ce cu Steaua au fost opt absenţi, de data asta nu sunt probleme de lot noi, doar cele vechi. Sper să fiu cât mai inspirat în alegerea celor 18 care vor fi pe foaie de joc”, a spus Tănase.viata-libera.ro
dcp100168 Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 Parcă n-a vrut mingea să intre în poartă...Oţelul Galaţi - Viitorul Constanţa 1-1Formaţia Oţelul Galaţi a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), partida disputată sâmbătă, pe teren propriu, cu echipa Viitorul Constanţa, în etapa a VIII-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Viglianti '18 pentru Oţelul, respectiv Dică '26 (penalti) pentru Viitorul.1-0: Viglianti înscrie cu un şut din alunecare, după o pasă de la Pena.1-1: Dică transformă un penalti acordat de centralul Iulian Dima pentru un fault al lui Costin la Alibec.Oţelul Galaţi: Brăneţ - Râpă, Perendija, Costin, Ljubinkovici - Neagu, Giurgiu - Iorga (Punosevac '77), Viglianti (Băjenaru '70), Stromajer (Inkango '46) - Pena. Antrenor: Viorel Tănase.Viitorul Constanţa: Vâtcă - Mladen, Bejan, Larie, Turcu (Toşca '57) - Al. Lazăr, Onicaş, Dică (Vaştag '69), Iancu - Alibec (Albu '86), Chiţu. Antrenor: Cătălin Anghel.Cartonaşe galbene: Sg. Costin '25, Pena '34, '90+2, Neagu '52, Perendija '74 / Alibec '43, Mladen '66, Vâtcă '90. Cartonaş roşu: Pena '90+2Arbitri: Iulian Dima (central) - Miclos Nagy, Adrian Ghinguleac (asistenţi) - Mihai Amorăriţei (rezervă). Observatori: Ion Dumitru, Victor Berbecaru.La meci au asistat aproximativ 5.000 de spectatori.
dcp100168 Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 Viorel Tănase: Avem nevoie de susţinere şi răbdareAntrenorul Oţelului, Viorel Tănase: "Ne-am propus să câştigăm acest meci, însă din păcate nu am reuşit. Ne-am creat numeroase ocazii dar ne-a lipsit concentrarea în faţa porţii. Avem şansa ca la meciul din etapa următoare să ne recuperăm punctele şi în acest moment avem nevoie de susţinere şi răbdare din partea tuturor".Narcis Răducan: Vor veni şi rezultatele pozitiveNarcis Răducan, consilier al primarului oraşului Galaţi: "Parcă s-a repetat ce s-a întâmplat la alte partide. Atacăm, ne creăm ocazii, însă nu reuşim să câştigăm. Nu ne rămâne decât să sperăm să echipa va strânge rândurile şi încet încet vor veni şi rezultatele pozitive. Am primit şi acel comunicat din partea Combinatului şi sperăm ca la începutul săptămânii viitoare lucrurile să fie total clarificate".Gheorghe Hagi: Putem rămâne în Liga IGheorghe Hagi: "Sunt mulţumit pentru că am câştigat un punct pe terenul Oţelului, fosta campioană a României, şi mai ales după o primă repriză în care am avut şansă nu ai cum să nu fii mulţumit. Aşa cum în alte meciuri am pierdut nemeritat poate astăzi era ziua noastră norocoasă şi ne întorceam cu cele trei puncte dacă Iancu ar fi marcat la acea ocazie mare. Momentan obiectivul este în continuare acela de a rămâne în prima ligă. Avem jucători foarte tineri, căpătăm experienţă meci de meci şi cred că arătăm că putem rămâne în Liga I".Cătălin Anghel: A fost un punct muncitTehnicianul Cătălin Anghel: "A fost un punct muncit, o muncă de o săptămână la sacrificiu împotriva unei echipe în revenire de formă. Am avut şi puţină şansă în anumite momente. Am ratat însă şi noi o ocazie mare în repriza a doua. Una peste alta, sunt mulţumit de acest rezultat" .mediafax.ro
Recommended Posts