Jump to content

CS Turnu Severin - Oţelul Galaţi 1-1

dcp100168

Recommended Posts

• 3 weeks later...

Narcis Răducan: "Putem să ne revenim"

Narcis Răducan, consilierul primarului Marius Stan pe probleme de fotbal, a declarat într-o conferinţă de presă că situaţia echipei FC Oţelul Galaţi, în ciuda liniei de clasament după opt etape, este rezolvabilă. "Se poate spune că am avut ghinion cu Viitorul Constanţa, dar nu-mi place să caut alibiuri de acest gen. Ideea este că cifrele vorbesc despre faptul că am făcut un meci bun, că pregătirea condusă de Viorel Tănase poate da roade, iar asta ne injectează cu optimism. Mergem la Turnu Severin pentru a câştiga puncte importante pentru situaţia actuală a clubului. Putem să ne revenim şi sunt convins că o vom face. Altfel, în câteva zile va avea loc conferinţa de presă în care va fi prezentată noua organigramă a clubului", a afirmat Narcis Răducan.

otelul-galati.ro

Viorel Tănase: "Vom antrena şi norocul!"

Tehnicianul Viorel Tănase susţine că nu acceptă să se gândească la neşansă după cele două partide disputate de FC Oţelul Galaţi cu el pe bancă. Tase este încrezător că roş-alb-albaştrii pot câştiga la Turnu Severin. "Nu am jucători blazaţi, aşa cum s-ar putea crede, nici jucători nemotivaţi. În cazul în care ei ar apărea, nu ar mai juca, este clar! Lucrăm bine la antrenamente, cifrele jocului cu Viitorul Constanţa arată că am făcut o partidă bună, lipsindu-ne doar rezultatul final, adică cele trei puncte. Vom avea un joc tare la Turnu Severin, cu o echipă care i-a pus probleme mari Vasluiului. Aştept determinare, dăruire de la băieţi pentru că avem mare nevoie de puncte. Dacă este nevoie, vom antrena şi norocul, nu trebuie să dezarmăm!", comentează Viorel Tănase.

otelul-galati.ro

Enes Sipovic: "Să dăm 200 la sută!"

Fundaşul central Enes Sipovic, un potenţial titular în partida de sâmbătă cu CS Turnu Severin, declară că îşi aşteaptă cu nerăbdare şansa de a juca în roş-alb-albastru. Enes spune că este pregătit să joace cu mare determinare. "Îmi aştept de mult şansa şi, dacă domnul profesor mă va trimite pe teren, voi da 200 la sută pentru echipă. Aşa trebuie să dea fiecare dintre noi! Atmosfera din vestiar este foarte bună, e ca atunci când am câştigat campionatul, şi trebuie doar să vină rezultatele", afirmă Enes Sipovic, om de bază în naţionala sub 21 de ani a Bosniei-Herţegovina.

otelul-galati.ro

Probleme de efectiv în atacul Oţelului. Lipsesc Pena, Paraschiv şi Punosevac

Aflată pe loc retrograbdabil, echipa gălăţeană are mari probleme în atac înaintea jocului de sâmbătă, de la Turnu Severin, din etapa a 9-a din Liga I. Cei trei atacanţi din lotul lui Tănase sunt indisponibili, astfel că cel mai probabil slovenul Jaka Stromajer va fi folosit pe postul de vârf împins etapa viitoare.

Pena a fost eliminat în runda trecută, la egalul, scor 1-1, de pe teren propriu cu Viitorul şi va lipsi o etapă. Revenit la prima echipă, Gabi Paraschiv s-a accidentat la ultimul său joc de la „satelit” şi abia de la începutul săptămânii viitoare va reintra în programul normal de pregătire. De asemenea, nici Bratislav Punosevac nu se simte prea bine, sârbul lipsind de la ultimele antrenamente din cauza unor probleme la rinichi. „Sunt ceva probleme de lot, în special în atac, dar trebuie să găsesc soluţii, să fiu inspirat şi la ora jocului să iau cele mai bune decizii pentru că mergem să câştigăm la Turnu Severin”, a declarat Viorel Tănase, antrenorul gălăţenilor.

viata-libera.ro

Severinenii vor să câştige derbiul „suferinţei“

Formaţia CS Turnu Severin întâlneşte sâmbătă, de la ora 19.00 (Digi Sport 1), pe teren propriu, formaţia Oţelul Galaţi, partida contând pentru runda a noua din Liga I.

Antrenorul oltenilor, Nicolo Napoli, a afirmat că a discutat cu elevii săi despre jocul de la Vaslui, din etapa trecută, şi că toată lumea a trecut peste acel „episod“. Tehnicianul italian ştie că misiunea nu va fi deloc uşoară, întrucât nici oaspeţii nu traversează o perioadă grozavă şi vin la malul Dunării să-şi vândă scump pielea. „Ne aşteaptă un meci dificil, împotriva unei echipe care stă bine în teren şi care aleargă mult. Oţelul vine după şase meciuri fără victorie, iar noi nu am câştigat de la începutul campionatului, deci ambele echipe vor dori să câştige. Eu sper ca băieţii să facă un meci la fel de bun ca la Vaslui, unde nu meritau să piardă. Jucătorii stau bine la capitolul moral, chiar şi după ceea ce s-a întâmplat la Vaslui. Am vorbit cu ei şi le-am explicat că ei şi-au făcut bine treaba şi că nu meritau să piardă. Sperăm să obţinem cele trei puncte“, a declarat Nicolo Napoli, pentru GdS.

La meciul cu Oţelul, tehnicianul italian îşi va dirija elevii din tribună, prin intermediul lui Jerry Gane, Comisia de Disciplină suspendându-l pentru două etape în urma declaraţiilor făcute după meciul de la Vaslui.

gds.ro

CS Turnu Severin - Oţelul Galaţi 1-1

Formaţia Oţelul Galaţi a terminat la egalitate, sâmbătă, în deplasare, scor 1-1 (1-1), cu echipa CS Turnu Severin, într-un meci din etapa a IX-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Thomas '45+1 pentru gazde, respectiv Punosevac '20 pentru Oţelul.

0-1: Punosevac deschide scorul cu un şut din 7 metri, după o centrare a lui Băjenaru.

1-1: Thomas înscrie cu un şut din aproximativ 7 metri, după o centrare de pe partea dreaptă.

În minutul 52, centralul Istvan Kovacs a anulat un gol al lui Viglianti, pentru fault în atac.

CS Turnu Severin: Marinescu - Buleică, Bălău, Dandea, A. Giurgiu - Moutinho, Golici, Olah, Zaharia - Thomas (Arnăutu '88), Vancea (Neacşa '72). Antrenor: Nicolo Napoli.

Oţelul Galaţi: Brăneţ - Râpă, Perendija, Costin, Cucu - Neagu (Filip '66), G. Giurgiu - Iorga, Viglianti (Stromajer '60), Băjenaru - Punosevac (Inkango '79). Antrenor: Viorel Tănase.

Cartonaşe galbene: Golici '73 / Viglianti '5, Băjenaru '29

Arbitri: Istvan Kovacs (central) - Marius Nicoară, Alexandru Cerei (asistenţi) - Marian Bordean (rezervă). Observatori: Nicolae Grigorescu, Rodion Cămătaru.

Tehnicianul gazdelor, Nicolo Napoli, a urmărit meciul din tribună, fiind suspendat.

Viorel Tănase: "Sper ca punctul acesta să fie un nou început"

Oţelul Galaţi rămâne cu un singur succes în 9 etape şi după partida de la Severin, iar antrenorul Viorel Tănase pune semieşecul pe seama şocului suferit de elevii săi în urma schimbărilor din acest sezon. "Am fi putut obţine mai mult de la această partidă, dacă am fi marcat la ocaziile lui Iorga. Până la urmă sunt mulţumit cu această remiză, pentru că suntem în situaţia în care suntem. A fost un şoc pentru echipă să sufere căderea aceasta, dar sper ca punctul acesta să fie un nou început. Dau credit arbitrului la faza golului anulat la Viglianti. Ne lipseşte concentrarea, dacă intram în avantaj la pauză, alta era soarta meciului", a spus Tănase la DigiSport.

prosport.ro

Jerry Gane: "Vom şi câştiga, cu un joc şi mai frumos"

Secundul lui Nicolo Napoli, Jerry Gane, este convins că jocul bun practicat de CS Severin va da şi roade în clasament , în cel mai scurt timp. "Nu am reuşit să obţinem succesul nici de data asta. Nu avem ce să-i reproşăm echipei, băieţii au încercat. Este important să fim bucuroşi la final. Echipa simte presiunea, există un blocal. La nivel de atitudine, însă, nu putem reproşa nimic. Va veni şi victoria, cu un joc chiar mai frumos. Putem spune că am avut ghinion, ca la Vaslui", a spus Gane la DigiSport.

prosport.ro